Всичко от света на
модата
» » Стройни крака и упражнения за тях

Стройни крака и упражнения за тях

6-10-2014, 19:59
2024
0
Стройни крака - това е мечта на абсолютно всяка жена. Всяка от нас иска да изглежда добре, облечена в къса пола или рокля, а не да се крият в гащите, като се крият "нередности" фигура. Ако искате да имате крака, които ще се завижда на жените и мъжете се възхищават, дочитайте тази статия до края.
Стройни крака и упражнения за тях

За да получите красиви крака трябва да се подготвят за продължителна и не е съвсем проста работа. Но повярвайте ми, ако Сте събрали цялата си воля в юмрук, и при никакви обстоятелства няма да се хвърлят тренировка резултатът от Вас просто ще удиви. Извършване на предложените от комплекс упражнения колкото се може по-често и Ще изпълните желанието си да имат красиви крака.

Комплекс упражнения


1. Клякам се отнасят към класиката на физически упражнения. Точно ги смятат за най-ефективни упражнения за краката ни. По време на коремни преси участват мускулите на задните части, осакатявам, четырехглавая мускул и други. За да коремни преси е, ползите, те трябва да се изпълнява правилно. Ставаме по-точно, на гърба е прав, бавно започваме да клякам до прав ъгъл. Назад не прогибаем, опускаемся колкото е възможно по-долу. Ръцете се държат произволно, за предпочитане в областта на талията. Извършваме 20 пъти, ако Сте начинаещ, но ако вече Имате опит в сферата на фитнес, тогава приседайте 50-100 пъти.
Стройни крака и упражнения за тях

2. Правим забележки. На гърба е прав, краката заедно с левия си крак, стъпка напред (към 40-50 см от себе си) и в същото време пропускат опорна крак (десния) се образуват ъгъл от 90 градуса. Това също клекове, но при това тяхното изпълнение се задейства още и прасците и задната повърхност на бедрото. Същото правим за десния крак, по 20 пъти за всеки крак.
3. Махи краката. Стани прав, намерете опора (това може да е стол, маса, вратата опора, каквото и да е) и вдигайте пряка крака до прав ъгъл. По сто пъти за всеки крак.
4. За изпълнение на по-нататъшни упражнения ще Ви се наложи мат или мат. Това отидете на дясната си страна. И повдигнете левия крак до прав ъгъл, 50 пъти. Повтаряме упражнението за десния крак.
Стройни крака и упражнения за тях

5. Продукция на таза. Това отидете на мат, поставете краката на разстояние 30-40 см един от друг и сгибаем ги под ъгъл 90 градуса. Краката трябва да застане по такъв начин, че разстоянието между петата и задните части е минимално. Започваме да се подаде купа, при това държим в напрежение, мускулите на корема. 30-50 повторения.
6. Ножици. При изпълнение на това упражнение работят не само мускулите на краката, но и долната част на корема. Отида по гръб, ръцете зад главата, краката выпрямляем. След това приподнимаем ги на височина 20-25 см над пода и извършваме скрещивающие движение, 60 пъти.
Стройни крака и упражнения за тях

7. При много жени, вътрешната част на бедрата - това е проблемната зона №1. Следователно тя трябва да се обърне специално внимание. Изходно положение като в упражнение 6. Нататък повишаване на преки крака до 90 градуса и разредете ги настрана, докато не се чувстват напрежение. Не извършвайте упражнения струи, всичко трябва да се прави плавно, но със сила.
8. Бягане и скачане на скакалке сто процента преобразят Си краката до неузнаваемост. Тези упражнения ще ви помогнат да се отървете от излишните мазнини и да се включим на мускулите. Така че вземете това под внимание.
Стройни крака и упражнения за тях

Стройни крака не само преобразят тялото Си, но и ще принуди себе си да се гордеем. Защото е толкова хубаво да гледат на себе си в огледалото и разбираме, че Вашите работи не са отишли напразно.

Ако на ден се отделят тридесет минути в изпълнение на този комплекс от упражнения, а след това след няколко седмици ще можете да видите първите резултати. Така че не губете време!

Интересен по темата
Как да се научите да седне на влакното
Как да се научите да седне на влакното
Как да се научите да седне на кордата: ефективно разтягане на всяка възраст Научете всичко за това как да се научите да седне на влакното. Не
Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
Упражнения за гръбначния стълб в домашни условия: правилната поза и здравословно обратно Болка в гръбначния стълб е способна да наруши ритъма
Ползи коремни преси за жени
Ползи коремни преси за жени
От полза кляка за момичета: силни крака, подтянутые бедрата Клекове - едно от най-лесните и същевременно ефективни упражнения за мускулите на