• (6-10-2014, 19:59)   
  •   0   
  •  1837 
Стройни крака - това е мечта на абсолютно всяка жена. Всяка от нас иска да изглежда добре, облечена в къса пола или рокля, а не да се крият в гащите, като се крият "нередности" фигура. Ако искате да имате крака, които ще се завижда на жените и мъжете се възхищават, дочитайте тази статия до края.
Стройни крака и упражнения за тях

За да получите красиви крака трябва да се подготвят за продължителна и не е съвсем проста работа. Но повярвайте ми, ако Сте събрали цялата си воля в юмрук, и при никакви обстоятелства няма да се хвърлят тренировка резултатът от Вас просто ще удиви. Извършване на предложените от комплекс упражнения колкото се може по-често и Ще изпълните желанието си да имат красиви крака.

Комплекс упражнения


1. Клякам се отнасят към класиката на физически упражнения. Точно ги смятат за най-ефективни упражнения за краката ни. По време на коремни преси участват мускулите на задните части, осакатявам, четырехглавая мускул и други. За да коремни преси е, ползите, те трябва да се изпълнява правилно. Ставаме по-точно, на гърба е прав, бавно започваме да клякам до прав ъгъл. Назад не прогибаем, опускаемся колкото е възможно по-долу. Ръцете се държат произволно, за предпочитане в областта на талията. Извършваме 20 пъти, ако Сте начинаещ, но ако вече Имате опит в сферата на фитнес, тогава приседайте 50-100 пъти.
Стройни крака и упражнения за тях

2. Правим забележки. На гърба е прав, краката заедно с левия си крак, стъпка напред (към 40-50 см от себе си) и в същото време пропускат опорна крак (десния) се образуват ъгъл от 90 градуса. Това също клекове, но при това тяхното изпълнение се задейства още и прасците и задната повърхност на бедрото. Същото правим за десния крак, по 20 пъти за всеки крак.
3. Махи краката. Стани прав, намерете опора (това може да е стол, маса, вратата опора, каквото и да е) и вдигайте пряка крака до прав ъгъл. По сто пъти за всеки крак.
4. За изпълнение на по-нататъшни упражнения ще Ви се наложи мат или мат. Това отидете на дясната си страна. И повдигнете левия крак до прав ъгъл, 50 пъти. Повтаряме упражнението за десния крак.
Стройни крака и упражнения за тях

5. Продукция на таза. Това отидете на мат, поставете краката на разстояние 30-40 см един от друг и сгибаем ги под ъгъл 90 градуса. Краката трябва да застане по такъв начин, че разстоянието между петата и задните части е минимално. Започваме да се подаде купа, при това държим в напрежение, мускулите на корема. 30-50 повторения.
6. Ножици. При изпълнение на това упражнение работят не само мускулите на краката, но и долната част на корема. Отида по гръб, ръцете зад главата, краката выпрямляем. След това приподнимаем ги на височина 20-25 см над пода и извършваме скрещивающие движение, 60 пъти.
Стройни крака и упражнения за тях

7. При много жени, вътрешната част на бедрата - това е проблемната зона №1. Следователно тя трябва да се обърне специално внимание. Изходно положение като в упражнение 6. Нататък повишаване на преки крака до 90 градуса и разредете ги настрана, докато не се чувстват напрежение. Не извършвайте упражнения струи, всичко трябва да се прави плавно, но със сила.
8. Бягане и скачане на скакалке сто процента преобразят Си краката до неузнаваемост. Тези упражнения ще ви помогнат да се отървете от излишните мазнини и да се включим на мускулите. Така че вземете това под внимание.
Стройни крака и упражнения за тях

Стройни крака не само преобразят тялото Си, но и ще принуди себе си да се гордеем. Защото е толкова хубаво да гледат на себе си в огледалото и разбираме, че Вашите работи не са отишли напразно.

Ако на ден се отделят тридесет минути в изпълнение на този комплекс от упражнения, а след това след няколко седмици ще можете да видите първите резултати. Така че не губете време!

Заедно с"Стройни крака и упражнения за тях" също четат: