Всичко от света на
модата

Моето вдъхновение

6-10-2014, 20:00
1494
0
Никога по-рано не взе участие в конкурси, мисля, че е време да наруши традицията. Още повече, пропуснете конкурс " Вдъхновение " не би било правилно, защото за участие в нея не се изисква да изпълняват сложни задачи, е достатъчно просто да "погледнем в себе си" и да разкажа за това, което ни носи сила.
Прочетете условията на конкурса, аз задумалась: какво вдъхновява лично мен? Вдъхновението е нещо, което ни дава сили, ги кара да се движат към своята мечта, не позволява съкрушени. Добра мисъл, аз осъзнах, че ме вдъхновява занимание със спорт.
Аз не мога да си представя живота си без физически натоварвания. Ако на ден е с два часа повече, аз с радост прекарва това време в фитнес . Харесва ми да изпълняват различни упражнения, постоянно нагружая тялото си. Ако по някаква причина аз няколко дни не мога да се отдаде, аз се чувствам потисната.
За мен е достатъчно един час на ден се посвети на спорта, и положителна енергия от мен осигурен за целия ден. След добра тренировка аз не се чувствам като "изцеден" лимон, а по-скоро обратното. У мен се появява желание да се направи нещо: да отиде на разходка, да напиша статия, за да проучи нещо ново.
Някой може да изненада подобно на лудост на физически усилия (така и сред моите познати има такива хора), но за мен занимание със спорт - това е нормално явление, което носи огромно удоволствие и полза. Причина за това увличане е проста - благодарение на спорта успях добре да отслабнете.
В детството никога не съм била кльощава дете след претърпели операция на 10 години бях качила до внушителни размери. В 13 ми тегло се приближи до около 70 кг, и това е при ръст 158 м Родителите никога не говорели за това, че трябва да отслабнете, това решение съм дошъл от себе си. От 14 години съм започнала да се занимава с фитнес. Не да се прибягва до помощта на специални средства и диети, а само чрез спорт и разумно ограниченията в храненето, успях да се отървем от излишните кг. Отслабнах не веднага, не за един месец и дори не за една година. Въпреки това, ми упоритост ми позволи да отслабнете без вреда за здравето и разработен в мен любовта към спорта. А още учи да слушате тялото си. В яденето не съм отказываю себе си в нищо, просто ям по-малки порции.
Моето вдъхновение
Ето така аз изглеждаше пет години (аз крайната вдясно)
Сега имам ръст 170 аз се претегля 57 кг, и няма да спрат да практикуват спорт. Не искам повече да се отървете от килограми - просто искам да се правят тялото ви по-добре. Както се казва, няма ограничение до съвършенство.
Моето вдъхновение
Ето така изглеждам сега
Моето вдъхновение

От детството спорт вдъхнови ме, приложени сили, и най-важното никога не ме. Сега за мен физически натоварвания неразделна част от живота ми, моето вдъхновение. Не ми стане скучно, да спортува, защото това ми дава сили! Аз искрено искам да има хора, които отчаяно искат да намалят теглото си, са се научили да бъдат вдъхновени от спорта и тогава мечтите си, непременно ще се осъществят!
Спонсори на състезанието:
Моето вдъхновение


Интересен по темата