» » Тъй като бързо губят тегло след празниците
  • (6-10-2014, 20:00)   
  •   0   
  •  1917 
Въпрос как да отслабнете бързо след Нова година става особено значение. Буйни празник коварно оставят отпечатък върху нашите фигури. Съгласете се, е неприятно, когато околните забелязват, че Сте добре изпълнени Нова година, посматривая на Вашата округлившуюся фигура. В такива моменти възниква желание колкото е възможно по-бързо да се отървете от излишните килограми. Погледнете в собственото си отражение в огледалото, ако Имате в главата ми се появи мисъл: "Искам да отслабна!", пристъпи от думи към действия.
Тъй като бързо губят тегло след празниците

Тъй като все още е възможно да отслабнете бързо, без вреда за здравето? Методи много. Моля, обърнете внимание на това, което ускорено се отървем от излишната маса, може да доведе до сериозна повреда в работата на организма, така че трябва да бъдат изключително внимателни. По-добре да се обърне към специалист, но ако се харчат излишни пари не иска, може да се препоръча, максимално да слушате тялото си.

Диета за бързо отпадане на тегло


Много хора практикуват различни диети за бързо избавяне от теглото. Има огромно количество. Всички диети обещават на загуба от 1 до 10 кг за една седмица. Не трябва да лъжем себе си. Обикновено към феновете диети теглото се връща, всичко се дължи на това, че диетата е глад и стрес за организма. Но, ако много искаш, може да се опита да се хранят по някаква диета. Само не е прекалявайте, не си струва да доведе себе си до обморочного на състоянието и появата на сънища за храна.
Тъй като бързо губят тегло след празниците

№1 на Диета балерини . Тази диета е предназначена за четири дни. Разбира се, тя едва ли ще ви помогне да получите такава фигура, като балерина, но губят 2-3 кг ще помогне.
В първия ден е позволено, има ориз (сварен) и се пие доматен сок. Никакви подправки! Няма продукти, в първия ден.
Тъй като бързо губят тегло след празниците

Втори ден: млечен. През деня се разрешава да се пие неограничено количество кисело мляко и да изядете половин килограм извара .
В третия ден пием чай и ядем пиле, варенную или приготвена на пара с 100gms зеленчуци.
Четвъртият ден е най-весело. В този ден по средата на автомобила се пие 1 литър вино, закусывая сирене. Само за един път:)
№2 Мандариновая диета . Ако след празниците са останали запаси оранжеви плодове, можете да се опитате да ги използвате, за да се отървете от 3-4кг. Мандарините са богати и на витамин С, който активно да изгаря мазнини. Не си струва да се придържате към тази диета, ако Имате нарушена работа на стомаха. Тази диета е предназначена за три дни, а там кой, колко може да издържи.
На ден е разрешено да изядете една 8 мандаринок и три варени яйца, може да се пие чай без захар. И това е всичко!
№3 Кефирная. Помага да се отървете от 1-3 кг за пет дни. Тази диета ще се хареса на любителите на кисело мляко. На ден трябва да се пие литър кисело мляко, без захар и добавки. Позволено е да изядете две ябълки на ден. Нищо повече не може да има!
Както виждате, за да отслабнете бързо с помощта на диети. Но при това трябва да се присмиват над себе си. По време на рязкото ограничаване на организма от храна, Вие бързо ще се уморят, да се сърдя и да се чувстват уморени. Едва ли това ще се хареса на Вашето обкръжение и колеги.
Тъй като бързо губят тегло след празниците

Бързо да се отървете от излишни сантиметра в талията и бедрата е възможно и без диети! Ефективно отслабване, това е нещо, което няма да изчезне след една седмица, а ще поддържате теглото на едно ниво, е възможно само благодарение на физическите упражнения . По време на практическите упражнения се изгарят мазнини и да се стегна кожата. Определено най-добрият резултат Ще получите, като съчетава физическо натоварване и правилното хранене. В никакъв случай не може да седи на диета, се опитват да изпълняват многочасовой комплекс от упражнения. По този начин, тялото Ви ще получи сериозна тежест върху вътрешните органи, особено на сърцето.
За бързо губят килограми, трябва да се разглеждат по два часа на ден. Препоръчително е да се тренировки са ежедневни. Един час занимания трябва да отделят кардиологическим упражнения: джогинг, каране на колело, скачане на въже.
Тъй като бързо губят тегло след празниците

Прекарайте останалата част от времето във фитнеса. Бързо да се отървем от теглото ще изискват от Вас голямо количество сили. След първата тренировка у Вас ще се разболее цялото ви тяло, но за да се постигне резултат, трябва да накараш себе си да дойдат в зала отново.
За да отслабнете в кратък период от време наистина! Само не забравяйте, че тя трябва да се прави не в ущърб на здравето си, защото в такъв случай тънка талия едва ли ще Ви донесе щастие.

Заедно с"Тъй като бързо губят тегло след празниците" също четат: