» » Как да премахнете мазнините от двете страни, корема и бедрата
  • (6-10-2014, 20:00)   
  •   0   
  •  2123 
Премахване на мазнините от двете страни, корема и бедрата е доста трудно. Това са така наречените проблемни зони в тялото на жената. Едва ли някой иска да има голям корем, който виси на заетостта. Първо, излишните мазнини в областта на корема и от двете страни, допринася за увеличаване на теглото на човека, а това е допълнително натоварване на сърцето и други органи. На второ място, на насипни материали, годни няма нищо естетичен и красив. Някои хора казват, че пълните хора имат една красива външност и че не е в тегло дело, важното е човек да е добър, но, за съжаление, това е само на думи. И пълни с хора разбират това.
Как да премахнете мазнините от двете страни, корема и бедрата

Проблемът на мазнини в различни части на тялото се отнася не само за хората, които имат няколко десетки излишни килограми. Много хора, особено след новогодишните празници, се появяват не е сладък "уши", които коварно издатина, човек трябва само да облечете любимите си дънки или панталони. Но, изход има. Премахнете мазнините от проблемните зони е възможно в домашни условия. За това трябва да се яде здравословна храна и изпълнява специален комплекс от физически упражнения.
Как да премахнете мазнините от двете страни, корема и бедрата

Почистване на мазнини от корема с помощта на упражнения


За съжаление, женският организъм е устроен по такъв начин, че да ни е по-трудно да отслабнете, отколкото на мъжете. Ето защо, в борбата с корема трябва да се въоръжите с търпение. За да се премахне нежеланите мазнини от корема трябва да промените начина си на хранене. На тялото трябва да се отървете от излишната вода.

По своята същност, мазнини - това е запас на организма на тежки времена.

Така че трябва да го накара да харчат този състав в момента. За това трябва да се промени драстично приема на храна. Ако по-рано на обяд Сте яли месо с картофи, сега трябва да го замени салата от зеле и риба, приготвена на пара. За тялото - това ще стреса, и той ще започне да "прекарат" запаси от мазнини.
За да се отървете от корема трябва да се изпълнява упражнение за тази мускулна група. Трябва да се разбере, че колкото по-голям корем, толкова по-трудно ще се изпълняват упражнения. Но, не си струва да се оттеглят. Начинаещите трябва да правят три пъти в седмицата, поне 30 мин. за Да получите добър преса трябва да се справят всеки ден. Халтурить не може да бъде. За един подход, който трябва да изпълнява 20-25 повторения.
Първото упражнение . Той трябва да се изпълнява в легнало положение на вашата половинка, или на друга удобна повърхност. Гърба плътно натиснете на мато, краката се постави на пода, поддържане на прав ъгъл, ръцете завод за главата, поставяме ги в замъка. Лактите задължително породата. Повдигнете главата и раменете, гърба не отрываем от пода. Важно е, по време на изпълнение на упражнение лактите винаги да разведен, колкото и да е трудно не е да се изкачи. Полезно е да се редуват бързи стойките на корпуса и бавни.
Как да премахнете мазнините от двете страни, корема и бедрата

Второто упражнение . То е различно от предишното, само че краката трябва да се откъсне от пода, и да навесу, образувайки прав ъгъл. Това упражнение е добре да изпълняват, за горната част на корема.
Трето упражнение . Това отидете на мат. Краката выпрямляем. Ръцете могат да бъдат подредени по протежение на торса (така ще бъде по-лесно за изпълнение) или connect "в замъка" зад главата си. Повдигнете краката до прав ъгъл и да пропусне. При изпълнение на това упражнение е важно: 1) краката трябва да се прави; 2) за по-голяма полза от упражнения, краката си не може да спусне на пода, трябва да ги задържат на разстояние 5 см от пода и отново да се вдигне.
Четвърто упражнение . Лежи на вашата половинка, поставете краката, както и в първото упражнение ръцете на завод за главата. Последователно се докосваме левия лакът дясното коляно и обратното. Люлка за косите мускули на корема.
Пето упражнение . Това отидете върху плоска повърхност. Краката се повдигат до прав ъгъл и да ги задържим така, през цялото време на изпълнение на упражнението. Ръцете започваме зад главата, лактите породата и повдигат дело.

Мазнина от двете страни повече не са проблем за нас


Първото упражнение . Много специалисти смятат, че най-доброто средство в борбата с група е в hula-обръч, казано по-просто, кръг. Го обрат не е тежка, единственото нещо, струва си да се отбележи наличието на свободно пространство (за хула-хупом нищо не се разпаднат). Обрат в hula-обръч трябва най-малко един час на ден.
Как да премахнете мазнините от двете страни, корема и бедрата

Второто упражнение . На нас ни се наложи фитбол (Това е голяма топка, лесно може да се купи във всеки спортен магазин). На първо време ще бъде малко трудно да задържите равновесие върху топката и да изпълняват упражненията. Но, това е допълнително натоварване. Това отидете в дясното странично върху топката, така че да опора служи само дланта на дясната ръка и крак выпрямленных на краката. Сега трябва бавно повдигнете левия крак, опитвайки се да се образува прав ъгъл. Повторете и за другата страна.
Как да премахнете мазнините от двете страни, корема и бедрата

Трето упражнение . Ставаме на колене, изправен гръб, десния крак выпрямляем и го постави на пода. Ръцете си "в ключалка" за главата. Извършваме накланя тялото на прав крак.
Четвърто упражнение . Разтягане в продължение полезни и за премахване на страните. Поставете краката си на ширината на раменете. Ръце по протежение на тялото. Вдигаме дясната ръка нагоре и наклоняемся наляво. Изпълнявайте упражнението бавно.

Упражнения за премахване на мазнини в областта на бедрата


Първото упражнение . Скачане на скакалке . Те са отлични помагат да се отървете от излишните сантиметри в областта на бедрата. Скочи трябва около час на ден.
Второто упражнение . Краката на ширината на раменете, за да изпълни клекове до прав ъгъл. При това е важно гърба да прави. Приседайте в различно темпо, за допълнително натоварване вземете гира .
Трето упражнение. Докато стои прав, без допълнителна опора извършване на махи краката. Мускулите трябва да се намират в постоянно напрежение, опитайте се да се крака не докосват пода, пазете равновесие.
Как да премахнете мазнините от двете страни, корема и бедрата

Четвърто упражнение . Това отидете на пода, краката се постави колкото е възможно по-близо до задните си части, сега предполагаме, таз, бране му.
Благодарение на тези упражнения, след един месец ще Можете да се любувате на собствените си тънки крака .

Как да премахнете мазнините в проблемните зони вече Ще знаете. Тези упражнения са полезни извършва дори, когато не разполагате с ясни проблеми с фигурата. Изтрий бока и да се правят тялото ви по-малко може да е винаги, само трябва да започне тренировка .

Заедно с"Как да премахнете мазнините от двете страни, корема и бедрата" също четат: