Всичко от света на
модата

Какви са фитнес програма

6-10-2014, 20:01
1698
0
Фитнес програма - това е специален комплекс от упражнения, който ще премахне човек излишни килограми, направете контурите на фигурата красиви и подобряване на здравето. Да се следи за състоянието на тялото трябва да е винаги. Не си струва да чакате, докато превратитесь в бесформенную маса, обрастая нови килограма.
Повярвайте ми, в такъв случай, да се върне на по-ранните форми е много трудно, а понякога и не е възможно. Затова трябва ежедневно за да спортува и да консумират здравословна храна. Ако Вие сте решили да се запишете на фитнес, трябва Да се определи по коя програма искате да се отдадете.
Какви са фитнес програма

Програма на тренировките могат да бъдат интензивни или спокоен, но от това не по-малко ефективни. Избор се прави на базата на Вашите предпочитания, например, някои хора мразят да тичат, и, разбира се, състоянието на здравето. Това е много важен показател. Струва си да се знае, че в приличен фитнес клуб задължително трябва да се поиска да мине през пробна тренировка, с цел определяне на Вашето физическо състояние.
Грамотен инструктор трябва да Ви запозная с правилата на клуба и техника за безопасност. Той трябва да каже за функциите на различни програми и да Ви предложим най-подходящите. Ако Се чувствате комфортно в този фитнес клуб, смело да се пристъпи към обучение в избраната от вас фитнес програмата.

Какви са фитнес програма


Най-известни програми са mind&body и les milles. Les milles - това е програма, която съдържа много активни упражнения, често те се извършват под музика и с гири. Колкото по-интензивно натоварване, толкова по-бързо Ще се отървете от излишните килограми. Mind&body - това спокойно занимание със спорт, насочени към релаксация и развитие на гъвкавостта. Всяка от тези програми има десетки видове, разгледаме основните от тях.

Les milles - това е програма за отслабване, тя е насочена към интензивно изгаряне на мазнини.

Bodybalance (бодибаланс) . Това не е най-силна тренировка от тази серия. Bodybalance се състои от йога и пилатес . Упражнения трябва да се изпълни, чрез контролиране на дишането, бавно. Bodybalance ще се развие еластичност, сила и издръжливостта на организма.
Какви са фитнес програма

Bodypump (бодипамп) . Сред всички програми Les milles, bodypump най-интересна. Занятията се провеждат в групи. Това ще позволи на РВам подобряване не само на тяло, но и да намерят нови приятели. По-групови занимания носят положителен психологически ефект. Bodypump - това е комплекс от тежки физически натоварвания, затова заниманията в екип, няма да Ви се предаде. За обучение по тази програма Да се наложи специално облекло: удобно маратонки с дебела подметка и форма и от качествени материали. За да се отдадете на програмата bodypump, трябва да имат здраво сърце. Имайте предвид функции на организма.
Какви са фитнес програма

Spining (върти). За тази тренировка трябва велоергометър. Но не е прост. За да е тренировка е най-удобно за човека, треньор е оборудван с екран, на който можете да гледате любимите си филми. Това означава, че можете от една страна да почиват, а от друга - да отслабнете.
Напрегната и суетливая животът принуждава човека да търси място, където можете да се отпуснете. Фитнес клуб може лесно да се превърне в място, където може да се поправи, не само физическо, но и психическо здраве. За това си струва да се отдадете на програмата Mind&body.
Какви са фитнес програма

Pilates Mat (Пилатес Мат) . Тренировки по тази програма ще ви позволи да развива дихателната система, долната част на гърба, както и Pilates Mat ти помага да почувствате тялото си. С помощта на тази програма за бързо отслабване не се получи, но ползата от нея е уникално има. Упражненията могат да се изпълняват под спокойна музика.
Какви са фитнес програма

Простри (Стрейтч) . Комплекс от упражнения в тази програма се качват по този начин, да увеличите гъвкавостта на тялото. Гъвкав човек става по-лесно, при него се подобрява позата и състоянието на ума. Достойнство на програмата Stretch е пълна липса на травми. Единствената сложност в осваивании на тази програма е комбинация от упражнения и правилно дишане.
Всяка фитнес програма е предназначена за един час от времето Си. За това, в резултат на Вас приятно ми е колкото се може по-рано, си струва да се отдадете на три пъти в седмицата. След празниците тялото ви просто се нуждае от условия. Така, че изберете подходяща програма и бързо записывайтесь фитнес клуб.

Интересен по темата
Кардио тренировка за изгаряне на мазнини
Кардио тренировка за изгаряне на мазнини
Кардио тренировка за изгаряне на мазнини: здраво сърце, стройна фигура За решаване на проблема с наднорменото тегло специалисти разработени
Как да се състави програма за тренировки във фитнеса?
Как да се състави програма за тренировки във фитнеса?
Как правилно да състави програма за тренировки на: паси в полза Правилно подбрани упражнения за определени мускулни групи помогне за постигане