» » Безплатен тренировка за всеки един от нас
  • (6-10-2014, 20:02)   
  •   0   
  •  2191 
Постоянен недостиг на време, понякога не ни позволява да отидете на фитнес и да се проведе пълно занимание. Но отчайвайте, не си струва. Оказва се, да се обучават могат да бъдат на всяка pivot минута абсолютно безплатно и без допълнителен опис. Всичко, което трябва да направите - това е Вашето желание.
Безплатен тренировка за всеки един от нас

За никого не е тайна, че туризъм е добре влияят на състоянието на организма. Колкото повече ходим, толкова повече калории изгаряме. Двадцатиминутная разходка на открито ще повдигне настроението ви и ще ви позволи да получите нови впечатления.
Забравете за асансьора. Няма по-добро упражнение от изкачване по стълбите. Подтягиваются мускулите на краката и не само, при изкачване на стълби включени 400 мускулите. Това е отлична тренировка за сърцето и на ставите ни. При това по-добре да не се държат за парапетите, така натоварването ще е още повече. Между другото твърди фитнес инструктори, хора, които искат да отслабнете бързо карат да се изкачи в горните етажи на многоетажни къщи по няколко пъти.
Ако Имате домашен любимец, имам предвид кучето, хомячки не са подходящи, а след това Имате чудесен партньор за джогинг. Излезте в парка, докато кучето се занимава с делата си, направете тренировка, и пристъпи към пробежке. Кучето ще бъде за Вас и охрана, и стимул да не пропуснете тренировка.
Да се обучават може дори да лежи пред телевизора. Което се разклаща прес, вдигнете краката и изпълнете махи или изкачва до прав ъгъл. Може да се обърне хулахуп, а ако Имате велоергометър или бягаща пътека (моята мечта), тогава Сте щастлив човек. Гледаш филм и тренируешь тялото си.
Безплатен тренировка за всеки един от нас

Обичайната почистване в апартамента, също не е лоша подмяна на фитнес занимания. Не си струва да напомня, че докато ние почистваме целия апартамент, за да изпълни десетки писти, коремни преси. А ако на пролетно почистване отделят известно време и се опитват да се инвестира в него, което означава максимално ускоряване на процеса, без загуба на качеството на прибиране на реколтата, Можете да горят нито една сто калории. Само подовете е необходимо да се мият, без да парцал, само ръчно.
На заседание в обществения транспорт или на скучна лекция напрежение на мускулите на корема и седалището. Задерживайтесь в това състояние колкото е възможно по-дълго. Повторете няколко пъти.
В задръстване на много хора представляват бъде по няколко часа на ден, не губете време е напразно. До предишния упражнения добавете още такова. Сгънете облегалката на стол и следват възходи, така че прокачаете прес.
Влак можете винаги и навсякъде да просят. Важното е да се разбере, защо трябва да го правиш, и тогава един добър резултат със сигурност ще се отрази на външния си вид.

Заедно с"Безплатен тренировка за всеки един от нас" също четат: