Всичко от света на
модата
» » Безплатен тренировка за всеки един от нас

Безплатен тренировка за всеки един от нас

6-10-2014, 20:02
2746
0
Постоянен недостиг на време, понякога не ни позволява да отидете на фитнес и да се проведе пълно занимание. Но отчайвайте, не си струва. Оказва се, да се обучават могат да бъдат на всяка pivot минута абсолютно безплатно и без допълнителен опис. Всичко, което трябва да направите - това е Вашето желание.
Безплатен тренировка за всеки един от нас

За никого не е тайна, че туризъм е добре влияят на състоянието на организма. Колкото повече ходим, толкова повече калории изгаряме. Двадцатиминутная разходка на открито ще повдигне настроението ви и ще ви позволи да получите нови впечатления.
Забравете за асансьора. Няма по-добро упражнение от изкачване по стълбите. Подтягиваются мускулите на краката и не само, при изкачване на стълби включени 400 мускулите. Това е отлична тренировка за сърцето и на ставите ни. При това по-добре да не се държат за парапетите, така натоварването ще е още повече. Между другото твърди фитнес инструктори, хора, които искат да отслабнете бързо карат да се изкачи в горните етажи на многоетажни къщи по няколко пъти.
Ако Имате домашен любимец, имам предвид кучето, хомячки не са подходящи, а след това Имате чудесен партньор за джогинг. Излезте в парка, докато кучето се занимава с делата си, направете тренировка, и пристъпи към пробежке. Кучето ще бъде за Вас и охрана, и стимул да не пропуснете тренировка.
Да се обучават може дори да лежи пред телевизора. Което се разклаща прес, вдигнете краката и изпълнете махи или изкачва до прав ъгъл. Може да се обърне хулахуп, а ако Имате велоергометър или бягаща пътека (моята мечта), тогава Сте щастлив човек. Гледаш филм и тренируешь тялото си.
Безплатен тренировка за всеки един от нас

Обичайната почистване в апартамента, също не е лоша подмяна на фитнес занимания. Не си струва да напомня, че докато ние почистваме целия апартамент, за да изпълни десетки писти, коремни преси. А ако на пролетно почистване отделят известно време и се опитват да се инвестира в него, което означава максимално ускоряване на процеса, без загуба на качеството на прибиране на реколтата, Можете да горят нито една сто калории. Само подовете е необходимо да се мият, без да парцал, само ръчно.
На заседание в обществения транспорт или на скучна лекция напрежение на мускулите на корема и седалището. Задерживайтесь в това състояние колкото е възможно по-дълго. Повторете няколко пъти.
В задръстване на много хора представляват бъде по няколко часа на ден, не губете време е напразно. До предишния упражнения добавете още такова. Сгънете облегалката на стол и следват възходи, така че прокачаете прес.
Влак можете винаги и навсякъде да просят. Важното е да се разбере, защо трябва да го правиш, и тогава един добър резултат със сигурност ще се отрази на външния си вид.

Интересен по темата
Кардио тренировка за изгаряне на мазнини
Кардио тренировка за изгаряне на мазнини
Кардио тренировка за изгаряне на мазнини: здраво сърце, стройна фигура За решаване на проблема с наднорменото тегло специалисти разработени
Как правилно да тичате на бягаща пътека
Как правилно да тичате на бягаща пътека
Как правилно да тича на пътеката: използвай симулатори с ума Бягането е най-естественото физическо натоварване. Днес хората все по-често се
Както за укрепване на мускулите на влагалището
Както за укрепване на мускулите на влагалището
Укрепване на мускулите на влагалището: прости упражнения Укрепва мускулите на влагалището е необходимо за подобряване на сексуалния живот и