Всичко от света на
модата

Фитнес у дома

6-10-2014, 20:02
2598
0
Както Вие може би вече знаете, аз се отнасям към хората, които непрекъснато искат да усъвършенстват тялото си. За мен спорт - чисто удоволствие. Аз обичам да прекарва време във фитнеса. Между другото, много от моите приятелки също последва моя пример и сега ходят в фитнес клуб .
Фитнес у дома

По-доброто аз малко завиждам на тънка барышням, те не са особено трябва да заворачиваться за фигурата, но от друга страна аз не ги разбирам. В края на краищата, като пясъчна фигура от природата, те не правят нищо, което да я направим по-добре или по-лошо нещо започват много да има, и след време се превръщат в истински хамстери с големи животиками. Аз знам много. Разбира се, това е лично право на всеки да се поддържат във форма или не. Но, искам да кажа, че теглото на циферблата е много лесно и просто, дори не се забелязва, но да се откаже - голям проблем.
Често, от своите познати чувам едно и също: "Искам да отслабна, да се отдадете на леност или на веднъж, не, скъпи и така нататък". За мен има желание.
Навън стана студено, затова сега аз преминах от тичане и тренировки на открито, фитнес - клуб. Но на мен, честно казано малко на занятията в клуба. Всеки ден се опитвам да изпълни комплекс от упражнения у дома. Това разбира се не е толкова удобно, като в специално оборудвана зала, но по-добре от нищо. Да се отдадете на фитнес у дома е напълно възможно!
Фитнес у дома

Сега в интернет има много видео уроци различни тренировки, както за начинаещи, така и за професионалисти. Вижте и изберете това, което е привлякла и опитайте. Аз се опитах да се отдадете на различни видове физически натоварвания: калланетик, йога е , не ми харесва, за мен това е някак скучно.
Аз обичам динамични упражнения, така, че след тренировка сводило всички мускули. Преди шест месеца ми се в очите ми хвана видео курс за фитнес от американския треньор Dzhylian Майкълс. Това е точно това, което ми трябва. Страхотни уроци, треньор на натоварването дава отлични, предлага възможности за изпълнение на упражнения за начинаещи.
Аз правих месец по нейните уроци, резултатът е добър. Честно да кажа в общежитието ми за пет години, вече им е писнало от липсата на място. Някак не е особено выполнишь комплекс от упражнения, махов рита, когато тук и там тичат съквартиранти. Но, при първа възможност, аз с удоволствие се занимавам с по тях Dzhylian Майкълс. Аз вярвам, че ако имате желание да отслабнете, и със самоконтрола всичко е в ред, може да бъде в бързи срокове за постигане на добър резултат.
За практикуване у дома, не е задължително да има треньор, въпреки че аз бих, не се е отказал
Фитнес у дома
. Ще бъде достатъчно на специална подложка, която аз, между другото, заменяю прибрани одеяло и чифт дъмбели с тегло 15 кг. и все още, най-важното е Вашето желание, за да отслабнете. Ми у дома да се отдадете харесва дори повече, отколкото във фитнес клуба. Аз добре знам, че трябва да ми тялото, към себе си се отнасям обективно, знам си недостатъците, и активно се работи по тяхната ликвидация. Така че правенето на фитнес у дома е напълно възможно!
Ето няколко видео уроци по които работя.