Всичко от света на
модата
» » Защо всички трябва да спортуват

Защо всички трябва да спортуват

6-10-2014, 20:02
3207
0
Спортът е живот! Макар този лозунг звучи пафосно, в него има смисъл. Физическата активност ще ви помогне не само да направи фигурата по-стройна и подтянутой, но и оздоровит тялото Си. В последно време във връзка с появата на различна техника, която улеснява живота ни, ние все по-малко се движим. На работното място ние сме най-вече седим, и след това преминаваме в града с помощта на транспорта. От всяка минимално натоварване на тялото безумно боли, и ние отново отлеживаемся на дивана. Колко тъжно звучи, но подобен начин на живот води до появата на различни болести.
Защо всички трябва да спортуват

Аз за активен начин на живот макар и какво да крия - сън също обичам
Защо всички трябва да спортуват
. Ако ми се отдаде свободен час, аз съм се започне да се люлее на съобщение, и да извърши други упражнения за поддържане на тялото в добра форма. Аз четири години се занимавам с фитнес, и понякога си мисля, че и сама може да стане фитнес инструктор. Но да видим. Когато навън е топло, аз правя на стадиона: бутам, разклаща прес.
Мен никой не кара да прави всичко това, просто ми харесва. В детството си бях пухленьким дете и още от 13-годишна възраст решава какво да правите с тялото си. И към днешна дата е достигнала значителни резултати (моят човек във възторг). Аз не бих направила всичко това лежи на дивана и завист тънък момичета. Не обичам групови занимания със спорт, не се чувствате уверени, тогава правете спорт у дома (в интернет много полезни уроци).
Но тук е важна дисциплина и сила на волята, особено ако Сте начинаещ. Ако не плати парите, тогава ще се появи допълнителен стимул, но в къщи Можете да халтурить. Имам с организованностью няма проблем, надявам се, и вие няма да Имате. Но все пак, в колективни занимания има своите предимства: на първо място наличието на инструктор, който може да Ви помогне правилно да изпълнява упражнения за различни мускулни групи, наличието на оборудване и спортна екипировка.
Защо всички трябва да спортуват

Подобряване на настроението, веселие, пристоен тялото, гордост за това, че Ще устоя на един час интензивно натоварване - всичко това дават спорт. Само един час три пъти в седмицата и Вашият организъм ще Ви благодаря. Важното е не се отказвайте и не се хвърляйте на започнатото, особено, ако искате да отслабнете. Моята приятелка, мечтаете да отслабнете, попита ме в коя диета аз седях, че успях толкова да отслабнете. Аз казах истината, че нито една диета в живота не седи повече от това негативно към тях се отнасям, само е достигнал с помощта на интензивни тренировки.
Такъв вариант за отслабване приятелка не ми харесва, тя не обича физическите упражнения, и седна на строга диета. Две седмици му "гладни стачки" не дадоха никакви резултати. Аз още веднъж се убедил, че само правилното хранене и спорт, ще Ви помогнат да получите желаната форма. Пересильте своята леност, нека спорт, ще отнеме живота Си на видно място! Правете спорт и бъдете здрави!

Интересен по темата