Всичко от света на
модата
» » Да се ожени на 18 години - ранните бракове

Да се ожени на 18 години - ранните бракове

6-10-2014, 20:38
1324
0
Мечтая за брака, очарователен принц и кон може да започне още от 3-те години. В тази възраст момичетата буквално се потапят в света на приказките, в които е задължително да присъства щастлив край и идеалната любов. Всяка добра приказка завършва сватбата и думите : "живели те дълго и щастливо". Да се ожени на 18 години - това нормално, ако да мечтае за брак с детството. Но трябва да сме подготвени за факта, че ранните бракове далеч не винаги са за цял живот.
Да се ожени на 18 години - ранните бракове

Рано се омъжи на 18 години - това означава, че е готино да рискува благосъстоянието на своите. У човека всичко трябва да се случва постепенно и важни в живота на мерки, извършени в толкова ранна възраст могат да се заличат. Но има и друг изход.

Не може всички да дъб под един шаблон. Ранен брак, все още не означава жалко живот. Обаче и да си затварят очите за ужасяваща статистика на разводите между млади двойки също не си струва.

Защо тогава, в съветско време, не всичко е така. Преди 20-30 години нашите родители създават семейство в 18-20 години, и при това по-голямата част от тези бракове и до ден днешен са здрави като гранит. Едва ли любовта по-възрастното поколение и съвременно има фундаментални различия. Просто възпитание не е била такава и не е присъща на нашата младеж прекомерно свободолюбивости.

Причините скоропостижных бракове


Да ви принуди да се омъжи на 18-годишна възраст могат да бъдат различни обстоятелства. Те могат да ви направи невероятно щастливи, а могат да предизвикат негативни и чувство на опустошение.
Най-хубава причина за сключване на семеен съюз на по-ранна възраст е любов. Когато млади млади хора започват да изпитват силни, взаимни чувства един към друг те си мислят, че така ще бъде вечно. Логично продължение на силна любов се счита за брак и деца. Ето и бягат младите влюбени до СЕКРЕТАРЯ в шеметна скорост. Любовта, а не на такива действия ви карат да отида.
Да се ожени на 18 години - ранните бракове

Добре когато с желание за сключване на брак се случва по взаимно съгласие на двама души, и без принудителни обстоятелства. Към тези обстоятелства, тъй като вие вероятно сте се досетили, се отнася бременност. Да обичаш и да играе в любовта - това са различни неща. Често в ранна възраст и по-младите хора не мислят за това, какво може да свърши тяхната небрежност. А когато се сблъскат с първия сериозен проблем, стават безпомощни. В такива случаи често решение за сключване на ранен брак вземат техните родители.

Желанието да се докаже на обществото и в семейството на своята независимост и става още една причина бракове сред младите хора. Брак - това е наистина отговорен стъпка в живота. Но, важно е да не забравяме, че бракът - това далеч не е само печат в паспорта.

Не по-малко често срещана причина за брак сред младите хора е банална желание да бъде като всички. Печат в паспорта ни позволява да се открояваме сред одногодок и за известно време повишава самочувствието, особено ако си заобиколен от много хора с неустроенной личния си живот.

Проблемите на ранните бракове


С подписването на брак на 18 години, вие силно рискувате да се разруши от своя размеренную живот на голям брой проблеми и болки. В края на краищата, когато було и рокля, заснети, еуфория бързо минава, а вместо нея настъпват рутинни и скучни делници. В повечето ранни бракове могат да бъдат идентифицирани основните проблеми.
Да се ожени на 18 години - ранните бракове

Излиза се ожени в тази ранна възраст, момичето може искрено да обичате своя уговорено. Но с течение на времето (след 5 години) отношенията в една двойка започват бързо да се влошава. Причината е доволна проста. Взрослея, всеки от нас се променя. Ние започваме по-дълбоко разбиране на околния свят и себе си. Нашите виждания за живота може да се промени и това е нормално. 95% 30-годишният хора ще кажат, че на 18 години те са глупави, наивни и на свободния пазар. Така че е съвсем естествено, че на 25 години, жена ще започне да се предяви до съпруга си повече изисквания. А той ще недоумевать, защо си млада момиче се очертава да се превърне в капризную и непоносима жена. Постоянен негативизъм води до развод.
Да се ожени на 18 години - ранните бракове

Медал " за заслуги в началото на брака - това означава да изберете в живота си единствен сексуален партньор за дълги години, а след това и на всички времена. А до такъв готови далеч не е всичко, особено когато наоколо толкова много изкушения. Предателство в ранните бракове може да се случи, както от мъжете така и от жените. Жажда да изпитате нови емоции и преживявания често се оказва по-силни чувства на младата любов.
Разочарование и безразличие са основните проблеми на ранните бракове. Особено, ако сватбата се осъществява против волята на родителите си. В такива отношения момиче и човек иска да се докаже роднини, че те са направили правилното нещо и напълно самостоятелни. Но в крайна сметка чувствата в двойката готини, започват постоянни скандали и недоразумения. Приказка е разрушено, а на мястото му идва осъзнаването, че вашия съпруг е абсолютно не го е грижа за вас.
Безденежье и липсата на перспективи не счупи дъното на младото семейство. Взема решение да се ожени рано, ще гибел себе си в невъзможност да получи добро образование, а след това работа. А без тях в днешно време е трудно да се печелят достатъчно пари. Особено е трудно да се получи специалност, ако се оженя за по причина на бременност. Постоянна липса на пари за елементарни нужди генерира скандали. Момичетата винаги мечтаят за приказна живот и искат да им принцове гарантират всички предимства на цивилизацията. А когато в действителност се оказва, че нямате пари за хляб, а мъжът в това време си играе на компютър - това започва войната.
За да спаси семейството си трябва да бъде в състояние да се адаптира към партньора си, а младежи максимализм често пречи да се направи това. Така че бракове се срути.

Плюсове на бракове, сключени в ранна възраст


Вие наистина може да срещне любовта на живота си. Сключвайки брак, вие ще си подарите щастието по-дълго да живеят заедно със скъп човек.
Да се ожени на 18 години - ранните бракове

Освен това той е роден в началото на брака ребеночек цял живот ще се моля за младите родители. Много по-приятно да бъде млада майка, на фона на възрастни жени.
Ранен брак - това е не само тест, но и може да прояви мъдростта си. За да се изгради силно семейство ще трябва да се осъзнае много неща. Но в края на краищата, това само по-интересно. Във всеки случай, опитайте се да намерите компромиси и никога не се отказвайте от родителите си, дори и в името на силна любов. В края на краищата, тя може след няколко години угаснуть, а любовта на родителите е дал за цял живот.