Всичко от света на
модата
» » 675 години от деня на сватбата - каква сватба?Каменна сватба - сватба 675 години

675 години от деня на сватбата - каква сватба?Каменна сватба - сватба 675 години

6-10-2014, 20:45
1154
0
Каменна сватба се отбелязва след седемдесет и пет години и половина съвместен семеен живот. Толкова дълъг и здрав съюз, разбира се, предизвиква наслада, той е достоен за подражание и уважение. Обикновено, каменна сватба става това тържество, което самите съпрузи, които не искат твърде пищно празнуват - те по-скоро искам да съм със семейството си и да си спомня за това как започна всичко. Не напразно поговорка гласи, че времето може да унищожи почти всеки камък, но пред любовта, тя е безсилна.

675 години от деня на сватбата - каква сватба?Каменна сватба - сватба 675 години


675 години от деня на сватбата - каква сватба?


Когато навършат 67 5 години от сватбата - Каменна сватба се празнува. Става дума за годишнина, на която верни съпрузи приемат поздравления и топли пожелания да живеят заедно още много време. Далеч не всяка двойка е предназначена за щастие заедно живеят до толкова забележителна дата.
Време може да унищожи много, дори студени камъни. Но да изтрие любовта на двама души, които са живели заедно толкова много години и са преминали през много, не може нищо. Ако има възможност, съпрузите си струва да отидете в най-близката църква, там благодари на всички Светии за изпратен им от полза и пита за здравето на бъдещите години съвместен живот.
Жена и мъж са преминали през изпитанието на времето и несгоди. С всяка изминала година любовта им само практика и се разраства. И ето 67 5 години от сватбата, Каменна сватба, може да праздноваться. Толкова много години, прожитых заедно в мир и хармония, само потвърждават правилността на добра веднъж на избор, показват, че двама души, които буквално са създадени един за друг - в противен случай не е просъществувал толкова време им съюз. Избирайки подарък тази двойка за годишнината, може да даде своите предпочитания добър бижутата от полускъпоценни камъни, идващи от имената юбилей.
Добър презентом ще стане и предмети от интериора, които са украсени с някакви планински породи, интересни вази или талисмани също ще оценят виновникам празници. Истинските колекционери ще оценят висулки или фигурки, ръчна изработка. Трябва да се започне от вкусове самите съпрузи. Преподнесенный подарък със сигурност трябва да покаже духа на тържества и постоянно напомня на каменно-силни чувствата на двама души.
Достатъчно често техните роднини да вземе решение да не се придържаме към основната символика на годишнина и дават на съпрузите е, че искате да получите. Между другото, ако в скоро време някой от членовете на вашето семейство планирания бракосочетание, трябва да се иска юбиляров благослови младоженеца и булката, да даде напътствия за щастлив семеен живот.
Сега вие знаете, каква сватба се чества на 675 години съвместен живот и че трябва да се даде на тази годишнина,
675 години от деня на сватбата - каква сватба?Каменна сватба - сватба 675 години
. Следващата годишнина - Благодатна сватба .