Всичко от света на
модата
» » на 13 години от деня на сватбата - каква сватба? Лейси (Landyshevaya) сватба - сватба на 13 години

на 13 години от деня на сватбата - каква сватба? Лейси (Landyshevaya) сватба - сватба на 13 години

6-10-2014, 21:03
1198
0
13-тата годишнина от сватбата се нарича Завързана или Ландышевой сватбата.
Тринадцатилетняя годишнина не е символизирана от съпрузите с "нещастно число е тринадесет". Въпреки, че още от древни времена в Русия се смята, че 13 години годишнина от сватбата - това е преходен период от живота на съпрузите, защото по това време започват да се карат, по това време на демоните хвърлят в семейството ябълка на раздора. Смята се, че именно в този период и се проверява крепост на семейството. Във връзка с това тринадесета годишнина се нарича "завързана" или стегната и тъкани, като дантела. Обаче дантела са не само силни и тъкани, но и деликатни и тънки, така че името "лейси годишнина", казва за това, което трябва да се грижиш за семейството си и да се справят със семейните отношения внимателно, като че ли е по-фина дантела.
на 13 години от деня на сватбата - каква сватба? Лейси (Landyshevaya) сватба - сватба на 13 години

на 13 години от деня на сватбата - каква сватба?


Красиви символи тринадцатилетнего годишнината, също се смятат за бели и крехки цветя - кремове, същите прекрасни и чисти, като любовта и верността.
Годишнина от завързана на сватбата обикновено се празнува не само в тих семеен кръг, но и в кръга от близки приятели и роднини. В дома се създава атмосфера загадочности и тайни, маса, украсена с покривка от дантела. В някои страни на тринадцатую годишнина от съпруг дарила съпруга си домашна кружевную пеперуда, която изготавливала себе си. Смята се, че тази пеперуда от дантела привлича и задържа мъж в къщата. По този начин, една жена се опитва да направи семейството си по-активен в тази доста опасна годишнина от сватбата.

Че даването на 13-та годишнина от съвместния си живот?


В Русия този сватбен юбилей отпразнува факта, че са дарени на различни изделия, за които са налични дантелени гълъби, символ на мир и чистота или бели лебеди, които са символ на нежност, любов и неуморна всеотдайност помежду си.
Мъж често представя на жена си подарък за "кружевную сватба" красиво дантелено бельо или деликатен пеньюар . Гостите могат да подарък съпрузи, спално бельо, което оторочено дантели, както и дантелени салфетки, покривки за маса дантелен и обикновени, фини мрежести тъкани изделия.
Във връзка с това, че тринадцатилетний годишнина от сватбата се нарича също и ландышевой на сватбата, а след това гостите могат да дарят съпрузи цветя - лилии от долината - бели, чисти, красиви и нежни, като пронесенная през толкова много години на любов. Прекрасен подарък за съпрузите ще необичайни сувенири, които символизират тринадцатилетние семейния живот, които много много в специализирани магазини. Тези подаръци са не само ще е приятна изненада за домакинята, но и ще помогнат да украсят дома и да направи елементи на радост и щастие.
Сега вие знаете, каква сватба се чества на 13 години съвместен живот и че трябва да се даде на тази годишнина,
на 13 години от деня на сватбата - каква сватба? Лейси (Landyshevaya) сватба - сватба на 13 години
. Следващата годишнина - Агатовая сватба .