Всичко от света на
модата
» » 125 (12) години от деня на сватбата - каква сватба? "Никелова (порцеланова) сватба - сватба 125 (12) години

125 (12) години от деня на сватбата - каква сватба? "Никелова (порцеланова) сватба - сватба 125 (12) години

6-10-2014, 21:03
671
0
Ето и лети от 12 години семеен живот. Много заедно движение и с опит, но важното е, съпрузите не се губят любов един към друг и да пазим и ценим онези отношения, които по-преди десет години, вързани заедно. За тази цел и има дата 125 (12) години - " Никелова (порцеланова) сватба.
Това е следващата, след Цинков сватба , некруглая годишнина от семейния живот, така че я допуска да се отбележи малко по-рано - на дванадесета годишнина. Тези празници имат за цел да стане отдушиной точно за съпрузи, така че не трябва да се прави от Никелова сватба на бързото празник, празнувайте си в кръга на близките си приятели и семейството.
125 (12) години от деня на сватбата - каква сватба? "Никелова (порцеланова) сватба - сватба 125 (12) години

В такъв ден на съпруга подготвя ястия, обичаше мъжа си, а подаръци също трябва да бъдат подходящи и близки по стойност до годишнина от 125 (12) години от деня на сватбата. Дари трябва да са неща, подходящи за ежедневието: никелевую ястия, кухненски комплекти, прибори за хранене и всичко, което може да се окаже полезна в домакинството.

125 (12) години от деня на сватбата - коя е тази сватба?


Двойката в този ден се чества радостни моменти на живота заедно, посещават места, запомнящо се за техните отношения. Особено важно е в този ден да дойде в църквата, където имало сватба - хората казват, че това ще е гаранция за щастие и благополучие в семейството на следващите 12 години.
Традицията на празнуването на Никелова сватба си има интереснейшую история, която взема своите корени в далечното 19-ти век. Тогава никел е смятан за ценен метал, и да има ястия от никел в къщата беше престижно, почти толкова, колкото и сега да има златни или сребърни предмети в кухненския слушалката. Говори, ако " никелова прибори блести и цяла, като нова, а след това семейството е сплотено, и колко да остане в дома им подаренная на Никелевую сватба посуда, толкова ще съпрузи да живеят в мир и хармония.
В 125 (12) години - Никелевую (порцеланова) сватба - взето представянето на различни конкурси в стих форма в стил "въпрос-отговор", победи купа, от която преди това пие шампанско и lavished съпруг никелевыми монети, като символ на богатството и съгласие в семейството.
За празничната трапеза на Никелевую сватбарите взето засади, редуващи се между мъж и жена, се е смятало, че така ще бъде по-лесно да поддържам разговора и неомъжените дами, които на този триумфа, по-бързо ще намерят за себе си спътник в живота. Компанията може да проведе този ден, не само да седи на празнична маса, може да отидем в, скъпо на сърцето съпруг, места и да отидете на църква, където преди 12 години венчались героят.
Подарък в този ден задължително трябва да бъде никелово. Може да се купи всичко, като се започне от красивите запалки и завършва с разнообразни декорации от никел. Важното е да нещо е неначищенной - съпрузи трябва да го направите със собствените си ръце, гарантирайки си още дълги години на взаимна грижа, любов и подкрепа.
Сега вие знаете, каква сватба се чества на 125 години съвместен живот и че трябва да се даде на тази годишнина,
125 (12) години от деня на сватбата - каква сватба? "Никелова (порцеланова) сватба - сватба 125 (12) години
. Следващата годишнина - Лейси (Landyshevaya) сватба .