Всичко от света на
модата
» » 11 години от деня на сватбата - каква сватба? Стоманена сватба - сватба на 11 години

11 години от деня на сватбата - каква сватба? Стоманена сватба - сватба на 11 години

6-10-2014, 21:07
1136
0
След преминаване на периода на привикване един към друг и множество тестове на здравина на семейните окови, с които се характеризира първото десетилетие на съвместен живот, двойката преминава в друга фаза на отношенията. Ясно е, че, след като са живели заедно повече от десет години , съпрузи се привързват и привикване един към друг. Освен това, най-често в този период те вече съществуват, като минимум, две деца, а това значи, че може да се говори за още един мощен " фактор. Обикновено по това време семейството има някакво съвместно имущество, общи интереси или помежду им сфера на дейност, независимо дали това е съдържанието на собствения си дом, работа в градината, изграждане на вила или малък семеен бизнес.
11 години от деня на сватбата - каква сватба? Стоманена сватба - сватба на 11 години

11 години от деня на сватбата - каква сватба?


Вероятно именно появата на силата на семейната връзка на мъж и жена забелязано е хора, които първата годишнина на второто десетилетие брачен живот нарекъл доста символично - стоманени. В списъка на годишнини на брака е, че 11 години - Стоманена сватба, а това позволява да се заключи, че до този момент чувства съпрузи успели да мине през съда за изпитване, трансформировавшее крепост на връзката им от небрежност памук в нерушимость стомана.
Разбира се, стомана не може да се похвали с нейната красота и достойнство на благородни метали, но неговото предимство се състои в това, че тя е силен. При съответното приложение на силите тя може да придобие вид на пенливи и приличен, а оттам и на семейството изисква известна работа в този период.
Може би хората, проживших заедно 11 години, вече не страстта и физическото привличане, които са присъщи на младоженците, но на мястото на това е пълното разбиране, свързани с душ и обединяването в единен сплотен екип. Въпреки че, както казват сексолози, да се говори за изчезване на чувства и желание също не си струва. Просто страст обикновено в този случай е отстъпил мястото си на комфорт обичайно ласките и пълно разбиране на интимните заявки помежду си.
Празнува годишнина на 11 години, Стоманена сватба, обикновено в кръга на най-близките си роднини и най-верни приятели. На масата не трябва да бъде случайни хора, само тези, които са готови с цялата си душа да споделят радостта семейни тържества. Задължително трябва да е на този празник да вземат своите деца и гости да покани също така и с децата. Децата са символ на началото на нов период от семейния живот, това е влизане във второто десетилетие, а присъствието им показва, че на едно място сошлось две поколения, което означава, младшее ще получи опит по-големи, а по-старите - за обновяване и чистота.
Рано сутринта, в деня на честването на 11-годишнината от семейния живот, преди да дойде на гости с пожелания, в по-стари времена е прието да се направи съвместно измиване на съпруг и съпруга. След къпане двойка поставям на себе си всички бели и се приема писма от децата си. Обикновено децата пяха песен "Ода на брака" и предложиха да вземат на избор, някои предмети, които според вярвания даде да разбере колко силен е този съюз.
Дари на този ден, разбира се, най-добре е нещо стоманен, но в никакъв случай не е "пиърсинг-режещо", в края на краищата, това е много лош знак. Това може да бъде стоманена прибори, услуги със стоманени елементи на бижута и други изделия от този метал.
Сега вие знаете, каква сватба се чества на 11 години съвместен живот и че трябва да се даде на тази годишнина,
11 години от деня на сватбата - каква сватба? Стоманена сватба - сватба на 11 години
. Следващата годишнина - "Никелова (Порцеланова) сватба .