Всичко от света на
модата
» » 9 години от деня на сватбата - каква сватба? Фаянсови сватба - сватба на 9 години

9 години от деня на сватбата - каква сватба? Фаянсови сватба - сватба на 9 години

6-10-2014, 21:07
1150
0
Празнуват 9 години съвместен живот, но не знаете, какво да се даде на втората си половина? В този ден, сватбен юбилей на фаянсови сватба, а това е точно фаянсови сватба, решава да даде на лайка . Защо? Защото лайка - това е цветето на любовта, символ на радостни лятото, топлина, забавление и връх в семейните отношения.

9 години от деня на сватбата - каква сватба?


Разбира се, в чест на тази годишнина от сватбата-добре е да запоминающемся и весел пикник, някъде извън града, сред природата, заобиколен от детворы и весели приятели. Забележително е, че в този ден съпрузи завинаги се прощават със стари обиди, невысказанными обвинения и дребни ссорами. Как е по-добре да се направи? Почивка и изхвърлете от дома си цялата стара, с невероятно скучни пукнатини, съдове за готвене.
Битье старата ненужна съдове е много забележително и незабравимо зрелище. Извикайте своите приятели и роднини, нека те също поучаствуют в този забавно. Разпределени в очите на тъща или закон треснувшая чаша ще доведе до невероятен екстаз. И тогава на вас ще гледат възхищавах на очите си роднини. По-смели прощайтесь с миналото, да забравят всички обиди и неуспехи! Това сбогуване с миналото позволява на съпрузите да премине на по-високо и качествено ниво на взаимоотношения. Към миналото връщане няма, така че ще получите като подарък от вашите гости нова луксозна вечеря или поръчайте заедно със съпруга нова купа. Освен това, изберете заедно любимите си ястия, советуясь помежду си.
9 години от деня на сватбата - каква сватба? Фаянсови сватба - сватба на 9 години

В ежедневния живот ние използваме обикновена фаянсови чинии. Оградена фаянс-това е своеобразен символ на постоянството и налаженного бита. Тази сватбена годишнина фаянсови сватба някакъв чужбина, знаменующий постигането на определена цел. Определено, това е още една значителна стъпка в семейния живот, и съвсем постижима.
Фаянсови чаша винаги привлича своите рисувани. Това е цвета на разцвет или ярко цъфтящи пъпки и цветя. Така и семейство от година на година става по-красиви, и сплоченнее, семейна купа пълна с доход до върха. Фаянсови чаши ще ви напомнят за това, че е счупена случайно чашата, уви, не присъедините, обаче, това не си струва дори да се направи. До девятому г. семейния живот възниква критичен период, така че тя е крехко, както фаянс. Опитайте се да поддържате съюз.
Най-добрият подарък за тази годишнина е посуда. Кристални изделия, прозрачни и поканата, намекнут на необходимостта да се съхранява и да се грижи за семейството и взаимоотношенията, които лесно могат да се разделят или да се прекъсне. Оградена и скъп чай или десертно сервиз, произведени от най-добрите производители, ще се превърне в символ на крепостта и стабилност на връзката.
Напълнете го до горе, защото ви предстоят още много години, достойни и съдържанието на семейния живот!
Сега вие знаете, каква сватба се чества на 9 години съвместен живот и че трябва да се даде на тази годишнина,
9 години от деня на сватбата - каква сватба? Фаянсови сватба - сватба на 9 години
. Следващата годишнина - Розово (оловен) сватба .