Всичко от света на
модата
» » 8 години от деня на сватбата - каква сватба? Лидице сватба - годишнина от сватбата 8 години

8 години от деня на сватбата - каква сватба? Лидице сватба - годишнина от сватбата 8 години

6-10-2014, 21:07
1649
0
На 8-та годишнина от сватбата се нарича тенекиен сватбата. Tin символизира възраждането на отношенията между съпрузите. Смята се, че именно в осмата година съвместен живот се случват ярки промяна и актуализация на отношенията. Колко пъти са символ на това и е сверкающая tin. На младите им калай сватба решава да даде на консервени продукти или нещо пенливи - подноси, кухненски прибори, бонбони или чай в кутии от ламарина и др Името на тази годишнина може да изглежда странно и дори да предизвика усмивка, казвайки, че е за метал - калай. Но не всичко е толкова просто, и за него е скрит дълбок смисъл.
8 години от деня на сватбата - каква сватба? Лидице сватба - годишнина от сватбата 8 години

От незапомнени времена човек използва tin в дома. От нея се произвежда продукти за дома: чаши, кофи, кофи, и др. Този метал се използват в строителството, както жестяное покрива добре защитени от корозия. Tin - това, разбира се, не е платина и злато, но тя ни е необходима. В семейния живот в продължение на 8 години съпрузи извършени и притерлись един до друг, през седмицата са станали по-скучни и монотонни, но с опит и много връзки се засили, стана по-силен, и вече няма корозия им не са страшни.

8 години от деня на сватбата - каква сватба?


В Русия една жена, подготовката за честването на 8-та годишнина от сватба, украсена себе си на малки парченца ламарина с незамысловатыми модели. В нощта преди празника съпрузи ходил в конюшнята и се оставя една калай плоча на пода. Според обичая, ако през нощта кон ще дойде на чинията - бракът ще бъде здрав и дълъг. Такава пластинка с отпечатък на подкова кон се съхраняват в дома.
Още една старинна традиция е да се оставят кофа с водка за врата. Около кофи пускаха чаша или лъжичка от калай, за да е по-удобно. Всеки проходивший покрай дома "младоженци" може да пие, за тяхното здраве и благосъстояние. Выпивший трябваше да се сложи в чаша медна монета, за да пожелая на семейството охолство.
Ако някоя двойка не е включена в списъка на поканените за честване на годишнината, това при тях е ето такъв изход: те трябва нарядиться булката и младоженеца, да се носят пръстени от ламарина и да дойде на празника. Такива предприемчиви гости заключваха срещу юбиляров, но те трябваше да "заплати" за появата му - забавлява гостите цялата вечер.
Tin е здрав, но гъвкав метал, който може да приема различни форми. Време проверки на тези качества в супругах. Смята се, че към тенекиен сватбата всичко, което създава проблеми на първо място, това е съвместен живот, изчезва, "устаканивается", животът налаживается и отива в спокойно русло. Съпрузите стават все по-толерантни един към друг, между тях се определя разбирателство, подкрепа.
Сега вие знаете, каква сватба се чества на 8 години съвместен живот и че трябва да се даде на тази годишнина,
8 години от деня на сватбата - каква сватба? Лидице сватба - годишнина от сватбата 8 години
. Следващата годишнина - Фаянсови сватба .