Всичко от света на
модата
» » 7 години от деня на сватбата - каква сватба? Мед (вълнена) сватба - годишнина от сватбата 7 години

7 години от деня на сватбата - каква сватба? Мед (вълнена) сватба - годишнина от сватбата 7 години

6-10-2014, 21:07
1758
0
Всички ние обичаме да празнуват на различни дати и годишнини. А особено - годишнини, сватби, които могат да се празнуват всяка година. Да се спрем на седмата годишнина от сватбата, която се приема мед. За тези години много неща са вече с опит, преминали първите увлеченья един на друг и първите кризи, съпрузите са се научили да се подкрепят взаимно. Остана здрав съюз обичащи хора.
Тъй като 7 години - медна (вълнена) сватба, а след това и да даде взето стоки и аксесоари от медни сплави, неща от вълна. В края на краищата, мед отожествляет крепост на семейните окови, а козината е символ на нежност, разбиране и мек в отношенията си един към друг.
7 години от деня на сватбата - каква сватба? Мед (вълнена) сватба - годишнина от сватбата 7 години

Като изненада може да поднесе медна купа. Това е оригинално и престижно. А още мед е отличен проводник на топлина и храна в нея се готви равномерно и бързо. Също така ще бъде отличен подарък бронзова купа или ваза, които ще елитен бижутата на масата или у дома. Защото отдавна е известно, че медта е дълготраен и висококачествен материал, дори и екологично чист продукт. Така че по-добър подарък за 7-годишнината от мед (вълнен) сватбата ви не сыскать.

7 години от деня на сватбата - каква сватба?


Също така е Важно да се грижи за практичност подарък. Собственикът може да поднесе чудна кана за кафе, който ще бъде връхната точка на празнична маса и в същото време полезно в земеделието уред. Изненада ще можете и по такъв подарък, като изкован медни тави с ръчно изработени, той със сигурност ще се хареса на цялото семейство и ще бъде незаменим помощник в кухнята.
Мъжете могат да угодят на приказно стилен колан с медна катарама, който ще служи дълги години. А ако жена, възраст мъжете - колекционери никакви неща, бране на монети, отличен подарък ще старинни медни монети, които са раритетными екземпляри. Освен това, те са символ на успех и късмет. Повярвайте ми, такова настояще ще бъде точно оценен по достойнство.
Още един вариант неординарного подарък са медни пръстени, подобни на един ангажимент, или усукани медни подкова, символизира щастие и богатство.
Тъй като символ на семилетнего съюз е и вълна, а след това можете да угоди на жена си красиви бижута от вълна авторската работа или вязаными неща, които ще са по душата на модницам и ще бъде чудесно допълват всяко облекло. Това могат да бъдат топли шалове, елеци чорапи. А вълнена постилка или каре ще согревать съпруг дългите зимни вечери.
7 години - медна (вълнена) сватба - това е радостен и приятен момент в живота на младите семейства. Предварително подгряване на неговите ценни презентом за съпруг.
Сега вие знаете, каква сватба се празнува на 7 години съвместен живот и че трябва да се даде на тази годишнина,
7 години от деня на сватбата - каква сватба? Мед (вълнена) сватба - годишнина от сватбата 7 години
. Следващата годишнина - Лидице сватба .