Всичко от света на
модата
» » 65 години от деня на сватбата - каква сватба? Цинковая сватба - сватба 65 години

65 години от деня на сватбата - каква сватба? Цинковая сватба - сватба 65 години

6-10-2014, 21:13
608
0
Сватбата - това е връзката на две влюбени сърца, които са готови да живеят помежду си дълго и щастливо. Празник прошумит бързо, а отпред младоженци цял живот, със своите сложни и изправени пред предизвикателства. Всяка семейна двойка преминава жизнения път по свой собствен начин, преодолявайки по пътя на някакви тестове, притираясь един към друг. Но главното условие за семейния живот е взаимност и искреността на чувствата, да бъдат винаги наблизо, в нужната минута протегнем ръка за помощ. От успешна и по-твърда съюз, толкова по-на сметка, до семейни двойки годишнини, които носят в семейството си съвместно нажитый опит, разбиране и единство.
65 години от деня на сватбата - каква сватба? Цинковая сватба - сватба 65 години

65 години от деня на сватбата - каква сватба?


Традицията на празнуване на годишнини, сватби са започнали да празнуват още два века, те са предимно богати хора, които са имали и средства, и пари, и може да си позволи отбелязване на бележити дати. По-късно традицията за честване на годишнини се качват и останалите слоеве на населението.
Още през 19-ти век и в обсъждането и приемането на някакви имената на кръгли сватбени дати , символизираща следващите етапи на брачния живот. Днес по целия свят е много разпространен сватбен календар, в който всяка дата има своето име и съответно името решава да даде на съпрузите в този ден запомнящи се подаръци. Заедно с юбилеен обрядом се появи и специфичен фолклор.
Сега всяка семейна двойка знае каква поемане на следващата юбилейна дата на семейството си, какво означава и какви подаръци трябва да се купуват, за да поздравя един приятел. История на годишнини, толкова богата, че някои дати имат по 2 имена и повече. Най-често срещаните и известни са три сватбени годишнини, които ще празнува всяка дожившая до тази дата семейна двойка: 25 години - сребърен на 50 години - златна и на 60 години - брилянт .
Но има и руския народ опит празник и некруглых дати. Например, честването на една сватба се случва тогава, когато двойката заедно живяла 65 години. Това е едновременно и млада двойка, но вече е минало и доста време в супружеском брак. Името на една сватба е свързана с факта, че бракът, както поцинковани съдове - от време на време трябва да се пряк блясък, почистване и полиране, и за това трябва да положат съвместни усилия.
На празника ви канят на много приятели, роднини, познати в немалом количество, че всички са видели колко добре живее едно младо семейство, като те са успели съвместно да живеят поживать и добротата на придобиване. Дата на макар и малка, но и никак не е малка.
Подаръци на тази дата са представени основно поцинковани, различни съдове, поцинковани фигурки, подходящи дори и кофи, важното е, че в съответствие с име беше нещо цинковое. Дори цинкуют на купето някои автомобили . Млад е радост.
Можете също така без проблем можете да надникнем в сватбен календар, прочетете какво означава когото изпитвате страст вас юбилейна дата и да вземат решение за придобиване на най-подходящия за вас подарък.
След една сватба се празнува мед (вълнена) сватба .