Всичко от света на
модата
» » 6 години от датата на сватба - каква сватба? Чугунен сватба - годишнина от сватбата 6 години

6 години от датата на сватба - каква сватба? Чугунен сватба - годишнина от сватбата 6 години

6-10-2014, 21:13
892
0
Ето и завърши дървена сватба . Най-накрая нещо в семейните отношения на шестата година съвместен живот започват да се промъкнат "метални" нотки. Шест години годишнина съвместен живот символизира чугун. В края на краищата, не в по-стари времена от чугун правеха дълги саксии, които може да устои на всякаква топлина и температурата в огнището или домашна пещ.
Изключително издръжлив материал - чугун. За дългогодишен традициите на всички селски жени в този годишнина начищали и надраивали цялата налична в дома чугунную съдове: тенджери и тигани. Изложени на показ налични чугунки може да се направи извод за качествата чудесна домакиня.
6 години от датата на сватба - каква сватба? Чугунен сватба - годишнина от сватбата 6 години

6 години от датата на сватба - каква сватба?


Чугунен сватба, а тази годишнина да има такова име, първият метал, който след време постепенно ще се превърне в сребро, а след това в злато. Така че трябва да работим усилено и създават по-нататък метал. Тук най-важното е, че основите на твърда, като желязо, семейства вече са положени - чугунки надраены, остава стачка метал по-нататък.
В огъня горещите спорове и пламенни страсти, черно чугун переплавится в по-светъл и плавкий метал. Той ще стане по-гъвкав, изящен и лесен. Но най-важното и съществено - това не перекалить му, така че да бъдат на вниманието и уступайте в глупави и ненужни спорове. Освен изброените невероятните качества на чугун има свойството да запълва всяко празните форми. Така създаденият през годините модел на взаимоотношенията в семейството младите съпрузи ще могат шамар, да се консолидират и се втвърдява.

Какво да даде на 6 години съвместен живот?


На чугун сватбен юбилей се препоръчва даване на чугунную купа. Ако във вашия район с чугуном лошо и трудно, това могат да го замени сковородкой с тефлоново покритие. В различни страни на тази годишнина се отбелязват по различен начин. В Европа шест години годишнина се нарича сладка леденцовой сватбата. Необходим атрибут поздрави в този ден - близалки на пръчици, сладки, забавни и ярки. В Латвия - рябиновой: "Ах, тази сладка пепел!". Куп пепел за дългогодишен латышским традицията се запазва спокойствие и да пази къщата от болести и неуспехи. Така че младите подаряват един на друг лилави рябиновые клони.
Но да се върнем към нашите сковородкам! Ако ти от сутрин пеша, вашите роднини или приятели с поздравителни чугунками и тигани, да отворите им врати. В края на краищата, талантлив готвач на семейните отношения винаги може да се пече върху тях празничен сладкиш, палачинки или се готви каша в пота. А ако вие двамата вече отлично се готви овесена каша, след това по-късно спокойно доживете до следващия юбилей - медна сватба. Само за да следваща годишнина след това не накрылся по този начин медна таза
След една сватба се празнува още една метална сватба - цинковая (65 години съвместен живот).