Всичко от света на
модата
» » 5 години от деня на сватбата - каква сватба? Дървена сватба - годишнина от сватбата 5 години

5 години от деня на сватбата - каква сватба? Дървена сватба - годишнина от сватбата 5 години

6-10-2014, 21:13
6377
0
"Дървена сватба" - това е името на петата годишнина на семейния живот. Някои двойки в този период се криза в отношенията, кавги и раздори. Това е голямо изпитание за двама. Петгодишен срок казва много. За това, че двойката вече се е образувала здраво семейно гнездо, това вече е приличен срок да станете семейство. А дървото тук не може да бъде по-добре действа символ на живот, за дълголетие, естествена енергия, плодовитост, жизненост крепост, корените му е символ на опора, стабилност и надеждност на семейството. Дърво с годините се разраства, става все по-силна и по-големи, стабилността на всички коефициенти. Съюз вече здраво се е вкопчил корени на почвата. Дърво - като огледален образ на брачния живот.
5 години от деня на сватбата - каква сватба? Дървена сватба - годишнина от сватбата 5 години

5 години от деня на сватбата - каква сватба?


Предишните годовщинами са ситцевая , книжен , кожанная и бельо . Не напразно за пет години годишнина е избран именно дърво. Дървесина - здрав материал, по-стегната и по-добре по този начин спестяване на топлина, което действа хранилище на комфорт в дома. Всички знаем старата народна поговорка за това, че човек в живота си трябва да направи три неща: да изгради къща, да посади дърво и да роди син. "Дървена сватба" - най-добър повод да се покаже стигна на гостите с изпълнение на втория елемент. Точно при тях можете да посадиш дърво. Както и поканените с радост се присъедини към вас, де разсад листками и картички с пожелания и поздравления по случай годишнина от пет години. Това ще бъде интересно и на Вас и на гостите. Отваря огромно поле за фантазия.

Какво да даде на 5 години съвместен живот?


Сега няколко думи за това, че е по-добре да дарят на семейна двойка на "дървена сватба". Най-правилният избор - това е подарък от естествено дърво. Ако не искате да изглежда глупаво, тогава от такива подаръци, като skalka по-добре да се откаже веднага. Сред подходящи в този случай, подаръци може да се дължи резбовани дървени кутии за бижута, ръчно изработени изделия, дървени посуда и кухненски инструменти, за рязане на плочи, амулети, картини и рамки за снимки, вази или просто един прекрасен, хармоничен сувенири от дърво.
Оригинален подарък ще дървена таблетка с историята на фамилията или за любителите на настолни игри - оригинални шах, табла или mahjong. Можете да дадете на кубчета за игра на стрийп-покер, този шеговит подарък ще пикантност в отношенията на съпрузите. Можете да дадете на фото-рамка във формата на родословно дърво. Незабравим подарък ще представи на живо дърво бонзай.
Подаръци за "дървена сватба" имат огромно поле за фантазия. Гостите, като елементи от дърво, желае брак здравина, надеждност, на домашна топлина и уют.
След дървена сватба идва време чугунени сватба .