» » 3 години сватба - каква сватба? Кожена сватба - сватба на 3 години
  • (6-10-2014, 21:13)   
  •   0   
  •  2842 
След на втората годишнина от сватбата (на хартия) идва третата. На третата годишнина от сватбата на семейство сплачивается връзка, но все още могат да се променят. Те още не са станали монолитом, като метал, но и не обръщат толкова лесно, колкото хартия, а това означава, че е време да се празнуват третата годишнина от деня на сватбата - Кожена сватба.

3 години сватба - каква сватба?


Кожа - материал, във всеки смисъл на интересен: той може да бъде грубо и грозно, ако за тях не се грижи, може да са меки и нежни, могат да бъдат ярки. Кожата може да придаде всякаква форма и цвят, всичко зависи само от вашите желания. Така и връзката до три години да стане по-силна, а по-нататъшната им съдба зависи само от това, в какъв цвят ще се превърне семейния живот. В навечерието на Кожена сватба - това е 3 години от датата на церемония, важно е "начищать" чувствата си, да блесне, да не губи онази искра, благодарение на която започва семеен живот.
3 години сватба - каква сватба? Кожена сватба - сватба на 3 години

3 години в брак - това е Кожена сватба, доста труден период в живота на съпрузите. Специалистите често казват, че от чужбина зависят по-нататъшните ви отношения, затова е много важно оформяне им и да се грижиш, да се грижим един за друг, също толкова внимателно, както се изисква за себе си покровителка на този период от семейния живот - кожа. Ето и подаръци на Кожена сватба трябва да се даде созвучные с този материал, като символ на добри намерения и благоденствие на младото семейство.
В Русия отдавна е много вярвания и традиции са относително празник трехлетия отношения. Например, в деня преди празника, на съпруга трябва да питам един от друг прошка, да дадат всичко от дълга и изхвърлят ona купа, след 3 години - Кожена сватба, период и толкова трудна и нищо не трябва още повече да усложни ситуацията, а надколотая посуда и колкие реч биха могли да навредят на все още тънка "кожата" на младо семейство.
В такъв ден, най-угощением е ръжен хляб, като символ на плодородието и бъдещето на попълване в семейството. Мъж и жена отламывали от такива лакомства, парче ги движат и да ядат го пред гостите, желаещи всички благополучие и охолство в дома си. Да се облича в деня на третата годишнина от можеше соответствующе, но това съвсем не означава, че на триумфа трябва да бъдат облечени във всичко кожа - достатъчно е да изберете отделен детайл или аксесоар, например, колан или кожена чанта.
Подаръци съпрузи в деня на Кожена сватба трябва да бъдат специални. Можете да вземете красив фотоалбум в кожена подвързия, който ще се превърне в гордост на младо семейство или оригинална картина, създадена теснением на третираната кожа. Но не е задължително подаръци на 3 години от датата на сватбата трябва да се кожа - това могат да бъдат неща, които са свързани с домашен уют, като например свещи, комплект спално бельо с ръчно изработени или рамка за снимка със съвместна снимка на съпрузите. Получи такива подаръци, млади ще си спомнят своята Кожена сватба не като труден период в живота си, и като прекрасно тържество, още едно потвърждение на крепостта на връзката им.
След Кожена сватба идва време да празнуваме Ленена .

Заедно с"3 години сватба - каква сватба? Кожена сватба - сватба на 3 години" също четат: