» » 2 години сватба - каква сватба? Хартиена сватба - сватба 2 години
 • (6-10-2014, 21:20)   
 •   0   
 •  1658 
След първата годишнина от сватбата (ситцевой) идва втората. Отдавна втората годишнина от семейния живот се нарича хартиена сватба. Името възниква от това, че по това време бракът се счита за все още е много крехко като лист хартия, така че към него трябва да се отнасяме внимателно и трепетно. През това време някои млади съпрузи вече са успели отглеждане на малко дете и при тях са се появили различни битови проблеми, които може да не са най-добрият начин да повлияе на отношенията между членовете на младите семейства.
2 години сватба - каква сватба? Хартиена сватба - сватба 2 години

В много страни съществува традиция, според която е прието да се носят съпруг хартиен дрехи. Най-популярната традиция се смята за признаване на младите съпрузи един на друг в любов и писане на думи изразяване на любовта на лист хартия или на някой продукт от хартия.

Какво да се даде на 2 години от сватбата?


В този ден, като цяло никога подходящи са всички сладки вещички и любопитни факти от хартия. Чудесен начин ще бъде останали сродна душа огромната пощенска картичка или транспарантом, изработени от ватмана. Като презента може да представи на хартиени цветя. Добре костюм и скъпа записочка, подаренная сутринта или играчка.
Най-важното за подарък е изработен именно от хартия. В деня на втората годишнина възлюбени могат останали един на друг нежни писма с признаването на вечна любов и вярност на ярка и красива пощенска картичка. Любимия мъж или любимата жена със сигурност ще оценят като знак на внимание стъклена фигура във формата на сърце или сладък зверушки. Гостите решава да даде на хартиени или стъклени подаръци за сватба годишнина на втората годишнина от съвместния живот:

 • фотоалбуми;

 • книги;

 • нови тапети за апартаменти;

 • красива гарафа;

 • издълбани стъклени чаши за вино;

 • комплекти или просто сувенири от порцелан, стъкло, кристал;

 • ваза.


 • Разбира се, подаръци трябва да бъдат изработени от хартия, но добре боя и стъклени. Чудесен презентом за съпруг ще се превърне в картина или забавна карикатура, оригинален календар или картичка. Важното е, че тези неща са били предназначени директно за женатой двойки, и те със сигурност ще стане добър напомняне за вярност и любов.
  Чудесен вариант за подарък ще самолетни билети до красиво екзотично място, където влюбените ще могат да бъдеш сам. Най-успешният презентом, разбира се, се смята за книга, която ще помогне полза и удоволствие да прекарате свободното си време. За съпруг, който обича да готви, може да вземете една хубава книга по готварство.
  Съвременните двойки често се даряват помежду си пари под формата на вентилатора. Монети даване не може в никакъв случай не означава, че бракът е изпълнен само средства.
  След Хартия сватбата идва време да празнуваме Кожена сватба .

  Заедно с"2 години сватба - каква сватба? Хартиена сватба - сватба 2 години" също четат: