» » 1 година от сватбата - каква сватба? Ситцевая (марлевая, ватная) сватба - сватба на 1 година
  • (6-10-2014, 21:20)   
  •   0   
  •  1167 
След сватбената церемония идва първата годишнина на семейния живот, която носи името на ситцевой сватба. 1 година - Ситцевой (марля, покрива с памучна свещ) сватба половинчати съпрузи притираются един до друг, се опитват да овладеят и начини за решаване на конфликтни ситуации, възникнали в домашни условия. Променят отношението на съпрузите един към друг. Тази страст е това, което е била преди сватбата постепенно отпада, тъй като заедно с узакониванием отношения, за секс се превръща в нещо банално. Тя губи онази жар мистерия и неизведанности, който е присъствал по време на добрачных срещи на такива двойки.
1 година от сватбата - каква сватба? Ситцевая (марлевая, ватная) сватба - сватба на 1 година

1 година от сватбата - каква сватба?


Любов все още не е преминала, тя е топлината в сърцата на младите съпрузи. Въпреки това на 1 година семеен живот трябва да се възможно трепетнее се отнася до всеки друг, като се избягват острите думи по време на конфликтни ситуации, които биха могли да наранят до дълбочината на душата си. Обикновено след малки семейни кавги съпрузи пускането, но утайката под формата на несправедливи обвинения, остава. По този начин съпрузите да се изградят своето крехко щастие въз основа на техния опит при решаване на проблемни ситуации.
1 година - Ситцевой (марля, покрива с памучна свещ) сватбата се нарича точно така, защото отразява прехода от ярки усещания меден месец към всекидневния живот, отягощенной домакинството на живота, която често, всичко се разваля и унищожава семейния живот. На първо място, съпрузите прекарват много време в леглото, опитвайки се да познаят всички изкушения постельной живот, опознаването помежду си, да пият до дъно. Малко по-късно, когато всичко става изведано, спално бельо съпрузите губи своята здравина, припомняйки си chintz.

Какво да дам на 1 година от сватбата?


По традиция, на Ситцевую сватба подарява на всички видове изделия от плат - това е ситцевое пастельное бельо, пердета, чаршафи, всичко това, което е толкова необходимо в живота. Такива подаръци са много необходими за изграждане на семейството гнездото, дават такива подаръци - което означава да спазва традицията. Още в древните времена на ситцевую сватба са дарили само тези подаръци, които са полезни в къщата.
Според обичая, на 1 година - Ситцевой (марля, покрива с памучна свещ) сватба, съпруга подарява на съпругата си рокля, така както се казва: "Рокля на втория ден вече износилось". Освен това, съпрузите трябва да правят такива подаръци един на друг, които да отразяват любовта, например, във формата на сърца от памук. Този скромен подарък не само ще зарадва сродна душа, но и ще запази традицията в семейството. Освен това, трябва да запомните, че подаръците - това е, преди всичко, проява на топлота, любов и внимание.
След Ситцевой сватбата идва време Хартия .

Заедно с"1 година от сватбата - каква сватба? Ситцевая (марлевая, ватная) сватба - сватба на 1 година" също четат: