Всичко от света на
модата
» » 0 година - ден на брака и на целия 1-ва година - зелена сватба

0 година - ден на брака и на целия 1-ва година - зелена сватба

6-10-2014, 21:20
1830
0
Най-младата сватба - зелена. Като символ на настъпващата пролет, на цъфтеж на младостта и красотата, зеленият цвят е включен в името само на 1-ва година съвместен живот на младоженците.
Зелена сватба - това е началото на споделяне на жизнен път, както и началото на нов период в живота на растението, от което е задължително произрастет прекрасно дърво. Прекрасна цъфтеж промяната на здрави плодове, а младите филизи, се превръщат в многобройни клони и издънки. Именно така се изгражда щастлива и силна семейство.
0 година - ден на брака и на целия 1-ва година - зелена сватба

0-та година съвместен живот - това е нулев опит в семейните отношения. Защото целият 1-та година от брака - това е лесен път да стане семейството, защото младоженците трябва да се възстанови всичките си навици, целия си жизнен път, свикнете с новите условия на живот.
Да му ежедневие лекота и празнична, не е излишно да създадете за себе си малки годишнини и празнуват като малки постигане на дълга съвместна пътя. Може да празнуваме като семейни празници всеки месец, а малки, но забавни подаръци сложете ги в спестовната касичка на семейните ценности. Това "богатство", винаги ще напомня за началото на семейния живот и благотворно влияние върху семейна атмосфера романтизъм и нежност. Разбира се, в такива дни любящ съпруг представя на съпругата си цветя.

Какво да даде на зелена сватба?


Зелени сватби предполага наличието на зелен цвят в подаръци. Една от европейските традиции разказва за задължително присъствието на листа или клончета миртового дърво на зелена сватба. В края на краищата, Митра (или миртовое дърво) - това е вечнозелен храст. Според легендата древнеримская на богинята на любовта Венера обича много Мирта. В древен Рим и Древна Гърция главата на булката взето е де веночком от листата и цветовете на Мирта.
В много страни се е запазила традицията дари на младоженците на сватбата миртовое дърво. Цветя в ръцете на булката или бутоньерке младоженеца - един и същ символ на вечно зелен мирта като вечна и вярна любов. В деня на сватбата гостите обикновено подаряват цветя и подаръци за младоженци, не се фокусира върху техния цвят.
1-ва годишнина от сватбата - смислено и докосва събитие в живота на младоженците. В този щастлив ден символично ще изберете подарък зелен цвят, а като цвята може да даде на стайни растения. Зеленият цвят подаръци могат да бъдат отбелязани в шуточной начин или символично: то може да бъде и парични банкноти в зелени нюанси и декорации с естествени камъни в зелен цвят и туристически екскурзии в екзотична страна.
Ситцевая сватба ще дойде на мястото на зелената след още една година семейна щастлив живот.