• (6-10-2014, 21:20)   
 •   0   
 •  2011 
Повечето жени мечтаят да бъдат принцеси. Страхотна снимка, в която едно момиче винаги е красива, богата и най-важното, обичан. Принцесата е невъзможно да не се обичат, защото тя е толкова красива. Ние сме заведени на добри приказки ето с такива принцеси. Като възрастни, ние така искам да е приказка поне за един миг се превърна в реалност. И ето че този миг дойде. "Кога?" - можете да попитате. Отговорът е очевиден: жена превърне в истинска принцеса в сватбения ден.
Сватбени прически с диадемой

Със сватбата са свързани много проблеми, ведите трябва да се направи толкова много неща. Но всички организационни проблеми бледнеят пред ослепителната красота на булката. Нейният образ трябва да бъде съвършен. Защото най-накрая е дошъл най-важният ден в живота на принцеса. Затова е важно да обмислят всички детайли, като се започне от магически туфелек и завършва с диадемой. В тази интересна аксессуаре ние ще се спрем повече.

История на диадеми за булката


Всички си спомнят, че и символ на кралската власт винаги е била и винаги има корона. Подобно украшение на главата винаги се свързва с величието, силата и причастностью на велики хора. Диадема - това, разбира се, не за короната, той е с по-малък размер. Но, в края на краищата за сватбен начин и няма нужда от обемисти бижута.
За първи път диадему започна да се носят в Древна Гърция. Гърците винаги отклоняваха любов към бижутата. Им хареса този аксесоар, тъй като по форма прилича на венец. Както в онези далечни времена, човек облечен венец се смяташе за специален. Традицията да се носят на сватбата диадему, толкова е започнала в древна Гърция. Най-великата богиня Хера, покровителка на дома, семейството и уют, винаги носеше диадему. Ето и започна оттогава момиче на сватбата на обличане диадему.
Между другото в Древен Рим диадему носени от мъже предимно. Момичета разрешено нея да се постави само в деня на сватбата.
През деветнадесети век се превърна в модерен за сватбата на обличане малка диадему. И ето вече повече от 200 години, този аксесоар не излиза от сватбената мода.

Как да изберем диадему булката


Всякаква, всичко зависи само от вашето желание, начин, рокли. Избор на модерни диадем просто луксозни. Те се различават помежду си по форма и размер. Дизайнерите ги изпълнява от злато, сребро и по-евтини материали. Диадеми могат да бъдат украсени с пайети, перли, мъниста и истински диаманти. Основното условие, за да се избере подходяща диадему - това е комбинацията му с общите сватба начин. А иначе избирайте всяка диадему, която ви луксозен.

Сватбени прически с диадемой


За да сватбена прическа с диадемой украсена вас, трябва да си изпълнил един добър господар. Сватбата - това е дълго случай и ако диадему просто забит в косата, след няколко часа имате на главата си, ще бъде много изпъкнали коса. И това е естествено силно се развалят настроението не само за булката, но и на всички около вас.
Диадему може да се облича, независимо от това какви са ти косата. Известен стереотип, че в къса коса не може да се носят този аксесоар. Искам да кажа, че диадему може красиво да се носят дори в най-къса коса. Само да изглежда красиво, ще трябва да намерите компетентен специалист.
Взема решение за използване на диадему в сватбена начина, добре помислете как тя ще се съчетае с роклята и други накити. Ето няколко препоръки:

 • Ако имате просто рокля, без ярки цветови елементи, без изобилие страз и камъни, а след това можете да си позволите една прическа с луксозен диадемой. Колкото повече камъни за нея ще е по-добре.

 • Диадема, не трябва да се тъпчат. В противен случай след няколко часа ще умре от ужасно главоболие, и на празника ще бъде развалена.

 • Диадема шик изглежда с дълъг бретон. Обърнете внимание на това.

 • Този аксесоар трябва да бъде сигурно и дискретно закачена.

 • Купуват диадему по-добре, в същия магазин, че и рокля. Така ще имате по-голям шанс да вземете единен образ.


 • Предлагаме ви да се запознаете с подбрани различни сватбени прически с диадемой. Надяваме се, че ще намерите същата, с която вие ще бъдете истинска принцеса на сватбата си.

  Сватбени прически с диадемой снимка:


  Сватбени прически с диадемой

  Сватбени прически с диадемой

  Сватбени прически с диадемой

  Сватбени прически с диадемой

  Сватбени прически с диадемой

  Сватбени прически с диадемой

  Сватбени прически с диадемой

  Сватбени прически с диадемой


  Заедно с"Сватбени прически с диадемой" също четат: