» » Основните сватбени поличби и суеверия
  • (6-10-2014, 21:20)   
  •   0   
  •  1811 
Все по-често и по-често, ние се обръщаме към традиции, обреди и вярвания от минали години. От минали векове до нас достигат понякога само откъслеци поговорки, фрази, приказки и легенди. Но и тези трохи отдавна забравена и стоки включват към себе си много от съвременните хора.
Специална роля в живота на хората нашите истински, прогресивен свят, сега са се превърнали заемат поличби и суеверия. Не е важно, човек вярва в изпълнение на тези пророчества, или не. Но всички също, много често се вслушва в тези загадъчни фрази.
Основните сватбени поличби и суеверия

Важно събитие в живота на всеки жител на нашата и всяка друга страна, разбира се, сватбата - съединение на две сърца, две души и създаването на ново семейство. Затова сватбените поличби и суеверия набира скорост популярността и разпространението сред цялата младеж.
В деня на сватбата обикновено искат направи всичко перфектно и е правилно, защото изглежда, че именно от този ден зависи бъдещето си благополучие и хармония на новата създадена на семейството. Този прекрасен празник се съживява всеки искрении емоции на радост преживявания и доверие. Особено женската половина на гости и, разбира се, булката се превърне в много чувствени и емоционални. Момичета готови малко по малко, за да събира всички сватбени поличби и суеверия и точно да ги следват.
Самите признаци са налице-не е нещо като събитие или дори явление, което в миналото се е случило с някой друг, след това е забелязано, и поради своя резултат, на резултата, е обособено, а може дори записано. По принцип, всички сватбени поличби и суеверия, дошли до нас от минали времена, за да се пази, да предупреждава и да помага на младоженците.
Ако в близко бъдеще да се закача за оковите на брака с любимия си човек или пък на това събитие се очаква Вашите роднини или близки приятели, си струва да се знае и помни някои от сватбените поличби и суеверия. Може някой и да не вярва в това, но онзи, който вярва, без съмнение, намира подкрепа, обяснения и отговори на своите въпроси. Защото, в какво човек вярва искрено, то с него най-вероятно се случва.
Поличби има често и съвсем почти неизвестни на съвременния човек. Ще се опитаме да Ви запозная с редица тези загадъчни думи.

Сватбените поличби и суеверия:


1. Дъжд или сняг, започва в деня на сватбата, предвещава дълъг и щастлив семеен живот.
2. Позиция на бракосочетание или сватба , младоженеца и булката, съветват вколоть в тоалетите на игли. Това ще помогне да се избегнат последствията от зли погледи.
3. Ако младите решат да се женят с родительскими на кръгчета, това предвещава пълно повторение на семейния живот тази двойка.
4. На масата на младите взето усаживать на палто, която трябва да бъде вывернута нагоре кожа. Това предвещава благополучие и богатство.
5. Булката да е щастлива жена е прието да обеци на нея облечени близка приятелка, която наистина щастлив брак.
6. Натъкват honeymooner хляб и сол, може да се определи, кой ще е шефа. Този, който отщипнет парче по-голям, това и се пада ролята на главата на семейството.
Основните сватбени поличби и суеверия

7. Ако в деня на сватбата булката или булката се събуди много по-рано от предвиденото време, е любов и фин заболявания.
8. Момиче, поймавшая булчински букет със сигурност ще е следващата на опашката да се ожени .
9. Приятелка, нека и близки, не трябва да се мие на сватба, в противен случай са възможни кавги у младоженци.
10. Порванное по време на сватба и рокля на булката предвещава тежки отношения със свекърва.
11. Добро ястие на масата донесат чести и добри гости в дома на ново семейство.
12. Когато младите излизат след сватбени услуги, те трябва да се поръсва ориз, монети и бонбони. Това е действие, обещава живот в изобилие, богатство и сладкиши.
13. Снимат на младоженеца и булката трябва на сватбата само заедно. В противен случай може би раздялата на младите.
Основните сватбени поличби и суеверия

14. Ако Ви усмехнулась късмет да се докоснат до пръстените на младите на сватбата, а след това и триумфа точно зад ъгъла.
15. Всички съдове, които са предназначени разбиват на сватбата - със сигурност за щастие.
16. Ако не Ви нетърпелив по-скоро да играе собствената си сватба, след това в чест на триумфа на приятелите си, трябва леко да дръпне върху себе си на покривката, седи на масата.
17. Свързани лента на сватбата и недокоснати от две бутилки шампанско предвиждат задължително честване на годишнини и раждане на дете.
18. Благословия на родителите на младите трябва да вземат стои на една кърпа, рушнике или мат. Това, за да живеят в хармония и хармония.
19. На свидетелите трябва да се вземат само неомъжени и неженени, това също не е разведен. Това е до долгому по-светло щастие.
20. Ако не са поканени всички роднини, близки, след което изчакайте изясняване на отношения.

Заедно с"Основните сватбени поличби и суеверия" също четат: