Всичко от света на
модата
» » Защо момичето не може и отчитането на бюджета е чуждо сватбена рокля?

Защо момичето не може и отчитането на бюджета е чуждо сватбена рокля?

6-10-2014, 21:23
1997
0
На всички е известна такава традиция, тъй като семейна приемственост значими за вид на нещата. Едно от тези неща е булчинската рокля. Дъщеря носи рокля на майка си, а след това то ще внучка. Но има една уговорка: това може да стане само в случай, ако бракът е баба или мама е била успешна. И не без причина. В края на краищата, за какво е нужна тази приемственост рокли? Така че ще отговаря на онази положителна енергия, която носи тази рокля донесе семейно щастие баба си, моята майка. Ако това не е така, то тази рокля ще донесе само нещастие.
Защо момичето не може и отчитането на бюджета е чуждо сватбена рокля?

В живота ни много ще и често ние не обръщаме внимание на тях. Но когато става въпрос за собственото си семейно щастие, а след това се питаме изведнъж - и не без причина, в края на краищата, това е знак дойде да ни отдавна. Още отдавна хората са разбрали, че нещата носи в себе си енергиен заряд. Именно с това е свързана е знак за това, че не трябва да се изказват с гробища - в енергийния принцип действат талисмани.
Тъй като самият камък, метал или плат - мъртви, докато човек не тя натоварва ги с енергия. Има такова понятие, щастлива и е жалко нещо. Нещо, в което ви един ден късмет, вече е заредена сила късмет и ще ви даде друг, всеки път, монтирани. Това е всичко, получени от приеме за енергията неща.
Много хора знаят, че сватбената рокля трябва да носят само си собственик, никой не трябва да го отчитането на бюджета преди и след сватбата, за да не се разруши аурата на булката. Също така и жената не трябва да да се омъжи в някой друг рокля, за да не се dooming себе си, на съдбата си същата владелицы.
Сватба - това е енергийно заредена ритуал. Особен заряд са основни елементи: рокля, фата пръстени , пръстени (особено). Брачни халки, може да се превърне в семейна реликва, передающейся всички наследници по този начин, събрали в себе си енергия, не един век и няколко бракове. Ако бракове са успешни, тогава пръстен става талисман и пази семейното щастие потомство от всички злини.
Защо момичето не може и отчитането на бюджета е чуждо сватбена рокля?

Но да се върнем към свадебному роклята. Защо не и отчитането на бюджета е чуждо сватбена рокля? Булката избира своята сватбена рокля в съответствие с предчувствиям, интуицията това нещо става част от булката, нейната аура, нейната съдба. Така че, да се омъжи в рокля под наем, според приемете, това е невъзможно. Не може да бъде суеверни, но все пак трябва да разберат значението на този ритуал, като на сватба.
Разбира се, в неуспешен брак не може да бъде виновен само чуждо рокля, но понякога всички отношения се нуждаят от енергийна грим, защита, която не е включена нито в областта на психологията, нито в област на материални ценности. А именно, някой друг рокля, донесе на себе си лош заряд може да се превърне в енергийна пробоиной, която ще направи работата си в момент на слабост отношения или ги криза.

С помощта на рокля и булчински воал, злопыхатели може да донесе на вас неприятности. Така че, най-малко на три месеца към тези неща никой не трябва да докосвате.

Рокля, която Ще вземете под наем вече не е път", за да оставите се ожени" и не е известно, щастливи са тези бракове, или не. По-рано, така и сега много рядко може да се намери в гардероба на сватбена рокля, окачени на много години като пазител семейно щастие. Дори и за тези, които се опитва да не се вземат в главата си излишните "нематериален" информация и суеверия, логично ще мисъл за това, че булката, берущая рокля под наем, прави това, за да пестят.
Едва ли това се прави от предпазливост, за да не позволи на пари на вятъра и не се натоварят с нещо излишно. Но всичко в брака искат материалното благосъстояние. За тази цел се приготвя угощение на планината, дарятся скъпи подаръци, големи суми пари. А взятое под наем рокля, оказва се, носи в себе си бедност и глупост? И това, което Сте заръча на това нещо по време на сватбената церемония, на една сила, която ще ви помогне да спаси брака си и любов, Ще трябва всичко да се върне в салон под наем, да се върне в неподходящи ръце?!
Не си струва да се поддаде на мимолетному на чувството за предпазливост спестяване на пари, защото Вашата сватбена рокля ще бъде талисман, а тя живее с мъжа си и щастлив живот, Вие сте в състояние да го предадат на своите деца, така и на техния семеен живот се развива успешно.
Вие никога не върне онзи ден, когато получихме благословия и да влезе в семейния живот. Затова рокля, халки, булчински воал, обувки - това е нещо, на което не заслужава да бъде спасен, всичко това трябва да бъде Ваше и само Ваше.