• (6-10-2014, 21:24)   
  •   0   
  •  2727 
За всяко момиче сватба - важен ден в живота си. Булката задължително трябва в този ден изглежда луксозно: сватбена грим трябва да бъде безупречна, шикозна прическа, маникюр нежна, а обличам бяло. Сватба - волнительное събитие, така че към нея човек трябва много внимателно да се подготвят, особено на момичетата, защото в този ден към тях ще бъде приковано вниманието на всички. Струва отговорно да се подходи към избора на всеки на елемента в начина на младоженеца, и тогава прекрасно настроение в деня на сватбата Ви обеспеченно.
Сватбен грим за красивата булка

Сватбен грим трябва да бъде направен перфектно. Булка - символ на нежност, лекота и красота. Но, в същото време не си струва напълно да се даде предпочитание за природен мак-up. Всичко зависи от външния вид на момичето, ако е от природата-ярък, естествен грим в леглото на цветове, тя може да се обърне, но за другите момичета да изберете по-наситени цветове.
Основното изискване за макияжу на булката - това е неговата устойчивост. Така че козметиката трябва да бъде качествена. На този не заслужава да бъде спасен. Толкова важно, колко професионално се прилага козметика. Можете разбира се да направите сватбен грим със собствените си ръце, но по-добър в това доверится професионалисти.
Дори, ако Сте сигурни в това кои нюанси сенки Ви подхождат най-добре, все още се прилага грим собственоръчно - това допълнително вълнение, едва ли Ви е нужно то да. Докато гримьор ще изпълни своята работа, Вие ще можете на време да затвори очи и да се отпуснете. Няколко дни преди официалното събитие реши вариант и нека гримьор ще Ви го направи. Така Вие предварително ще разберете, той е подходящ за Вас или не. Грим за предпочитане е да изберете по типажу външен вид и цвят на косата.

Сватбен грим за брюнетки


Започнете мак-up с почистване на кожата, за тази процедура, вземете обичайните средства. След това нанесете на кожата овлажняващ крем, кожата, в деня на сватбата трябва да изпитате сериозни натоварвания. Нека той се абсорбира. Коректор скриване на недостатъците на кожата. Сега можете да нанесете тонален крем и захар . Важно е да се подхожда с Вашия тип кожа, иначе грим може да се окаже комичным и не е чист.
Брюнеткам, обладательницам черна коса, с тъмна кожа са подходящи тонални средства цвят охра, даващ на кожата оттенък тен. Прах и тон трябва да бъде една цветова гама. Руж ще помогне на "освежаване" на лицето. Брюнеткам подходящи прасковени тонове.

Момичета, с кестенява коса и светла кожа са подходящи тонални средства слонова кост, руж може да се вземе розови.

Очите брюнетки трябва да се обърне специално внимание. Сватбена мак-up за кафяви очи може да се изпълни в различни цветови теми. Задължително използвайте молив това е достатъчно трайно средство, само не начертайте твърде дебела линия. Грим трябва да бъде естествен. Туш вземете черна и водостойкую . За момичета със зелени очи е по-добре да кафява спирала . Ако желаете, можете да залепите на мигли. Кареглазкам подходящи сенки златни, кафяви, сиви и сини нюанси.
Тъй като основният акцент в грима да правим за очите си, устните не трябва да правим твърде ярки. Но раздели ги заслужава. Нанесете върху устните капка тонален крем, след това припудрите им. Нанесете червило или блясък прасковен цвят, с лек розов или кафяв цвят.
Сватбен грим за красивата булка

Сватбен грим за красивата булка

Сватбен грим за красивата булка

Сватбен грим за красивата булка

Сватбен грим за красивата булка

Сватбена мак-up за блондинки,


Блондинка, подобни на ангели, затова сватбен грим за блондинки трябва да бъде лек и нежен.
Светловолосым момичета, не си струва да изберете тонален крем и захар тъмни цветове - не си струва да се цвета на лицето висок контраст различен от цвета на косата. Аз руси жени най-често светла кожа, така че предпочитам светъл, телесни нюанси. Руж може да бъде розово.
В грима на очите светловолосым булки са подходящи прасковени, розови, зелени, бронзови нюанси сенки за очи. Възползвайте се от молив вместо очна линия. Спирала по-добре е да кафява на цвят, тя ще направи очите си по-светло, но за разлика от трупове на черно ще изглежда много хармонично. Не приемайте тъмен молив за вежди той се развалят грима. Червило може да бъде розова, коралови или peachtree. Грим за блондинки не трябва да бъде прекалено " кукла " откажете се от контрастни цветове.
Сватбен грим за красивата булка

Сватбен грим за красивата булка

Сватбен грим за красивата булка

Сватбен грим за красивата булка

Добре изпълнен сватбен грим , със сигурност ще зарадва булката. В края на краищата, тя ще се сигурен в себе си и може смело да се отправите към щастлив семеен живот.

Заедно с"Сватбен грим за красивата булка" също четат: