Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

6-10-2014, 18:27
1406
0
Днес почти всеки телевизионния канал има няколко телевизионни предавания. И чуждестранни канали не изостават. А това означава, че тази професия е като телевизионен водещ, днес е популярен и высокооплачиваема. А какви са водещи са най-богатите? Разберете!

Най-богати на водещи


Предлагаме ви да научите топ 10 на най-богатите телеведущих в света:
1. Опра Уинфри днес е световната звезда, и, може би, най-богатата телевизионна водеща. Детството на тази жена не бе най-добрият. Тя самата каза, че не веднъж е била изложена на приставаниям от страна на най-близките роднини и дори е била изнасилена на 9 години.
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

Но всичко това не сломало юную Опру, и тя реши по каквато и да е станало, за да се измъкнем от захолустья, в който са живели по това време. Момичето се сгодиха собственото си образование и е учил в училище, а след това и в университета. От млади години Опра е била репортер и в местните МЕДИИ, но дори и тогава много са си талантливи.
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

През 1986 г. се появи предаването "Шоуто на Опра Уинфри", автор и водеща, която е самата Уинфри. И точно това шоу ще донесе жена слава и богатство. Днес Опра е най-богатата телеведущей и първата темнокожей жена милиардер.
2. Фил Mcgraw стана известен и богат в много отношения, благодарение на Опра Уинфри, че именно тя се отвори като телеведущего. Първоначално Phil занимавал се с психология и е бил доста успешен практикуващ психолог, а след това заедно с партньор, който откри консултантска компания "CSI", в която веднъж се обърна Опра.
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

Сътрудничество с Фил толкова ми хареса известна телеведущей, че тя е решила да пригасить го като гост на един от своите кутия. - И телевизионен дебют е толкова успешните, че Mcgraw се превърна в почти постоянен гост на "Шоуто на Опра Уинфри".
Особено се открои го колкие и цинични забележки, но и точно за тях си и се влюбват. След това през 2002 Фил собствена предаване "Д-р Фил", в която се обсъждат наболелите житейски проблеми. И днес Mcgraw е един от най - богатите телеведущих.
3. Саймън Коуел - телевизионен водещ на няколко телевизионни предавания, свързани с търсенето на млади таланти. Сред тях като "The X Factor" и "America ' s Got Talent", "Мазнините Is the Word", "Pop Idol" и "American Idol". Саймън мнозина смятат строг, но справедлив съдия. Обществото уважава Коуэлла за изявленията му, но някои мислят, че понякога той необъективен.
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

Освен това, понякога Саймън по време на представления претенденти предизвикателно прозява. А Коуел започва като прост помощник на един агент, отговарящ за подбор на талантливи хора. Но упорит и целенасочен човек показа на какво е способен. Саймън забеляза, а днес той е един от най-популярните, влиятелни и богати на водещите в света.
4. Ryan Seacrest . Американските телевизионни предавания, чиято основна цел е намирането на талант, са станали изключително популярни по целия свят. И още един телевизионен водещ на такова шоу (а именно "American Idol") - това е Ryan Seacrest. Но Райън не е просто водещ, той е носител на наградата "Еми".
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

Също Seacrest води няколко предавания по радиото. Както в известния сериал "Бевърли Хилс" той е водещ. Както твърдят родителите на Райън, той още от детството си внимание към сцената. А в училище човек е бил директор местно радио. В крайна сметка, таланти помогна Сикресту докаже на себе си и да се превърне в успешен и състоятелни водещ.
5. Доналд Тръмп е един от най-богатите бизнесмени, а също и доста високата платена телеведущим. Първоначално Доналд се занимава с бизнес, но след това започна да пише книги и се опитват да пробият на радио и телевизия. През 2003 г. Тръмп става продуцент и водещ на телевизионното риалити-шоу на "Кандидат".
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

Това шоу е представяла себе си някаква борба от млади и амбициозни хора за място под слънцето. Всички участници се състезаваха помежду си и да минат на тест. В крайна сметка, най-умен и способен трябваше да получи пост в голяма компания, а всички останали увольняли. Шоуто стана известен и прославило на Доналд Тръмп като водещ. Но, разбира се, основният доход осигурява бизнес.
6. Максим Magdalena като ирония на съдбата, също е включена в списъка на високо платените водещи. Започна Максим като пародист, но след това го забелязах и предлага да стане водеща на известния тв шоу "Кой иска да стане милионер?".
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

Също Magdalena води и такова предаване като "Звезден лед", "денсинг старс", "Кой иска да стане Максимом Галкиным?", "10 милиона" и "Добър вечер с Максимом". Освен това, Максим Magdalena е действал като талантлив писател-хуморист и е дал не един солов концерт. А още Magdalena хубаво пее (заслужава да се припомни си дует с Аллой Пугачевой). Но много Максим знаят точно как телеведущего, между другото, е успешен.
7. Тина Канделаки - грузинка по рождение, но е популярен не само в Грузия. Като цяло, Тинатин (това е пълното име на Тина) първоначално учи в университет във факултета по пластична козметика, но след това перевелась на факултет по журналистика и е направил това не се губи.
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

Първо Тина Канделаки е радиоведущей в родната Грузия, но след това се премества в Москва и започна да си сътрудничат със Станислав Садальским. Канделаки вела такива предавания като "Информация", "Най-умният", "Нереален политика", "Две звезди". Освен това, Тина през 2009 година беше водеща на арменската версия на играта "Форт Боярд" за приключенията на участниците, минните трофеи и които вървят към целта.
8. Иван Ургант - не само талантлив, но и много гъвкав човек. Той не само телевизионен, но и музикант, певец, композитор, актьор. Иван е роден в семейство на актьори, така че ревност за изяви на сцената пропътува му по наследство. Въпреки факта, че Ургант получава актьорско образование, първо, той е бил принуден да работи барман и сервитьор.
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

След това Иван е телеведущим в нощни клубове, а след това получил длъжността радиоводещ. След това Ургант работи на петербургском телевизията, а след това се премества в Москва и е забелязан от продуцентите на музикалния канал MTV". Днес Иван Ургант е водещ кутия "Вечерен Ургант" и "Smak", а също и пее под псевдонима Гриша Ургант.
9. Беттени Франклин много е известна и много богата. Но не винаги е било така. Родена Беттени в семейството треньор по езда на коне. Както каза самата Франклин, детството му е трудно, тъй като майка често трион и ругалась с втория си баща (с мъжа си тя се развеждат, когато Беттани е 4 години). Момиче решава да постигне успех и да се превърна в отличен готвач.
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

Дълго време тя е работила като асистент продуцент, известен телепроекта, а след това самата тя се появява в няколко филма и взе участие в няколко шоу програми. Но се уча Беттени са станали след участието си в шоуто "Истинските домакини от Ню Йорк". А по-късно Франклин стана водеща, подписала и продуцент на собствено шоу "Беттени ожени?", в който са показвани на отношенията си със съпруга си и събитията, свързани с раждането на детето.
10 . Още един богат и известен телевизионен водещ - е Дейвид Летърман . Той води собствено шоу "Вечерни шоу с Дейвид Леттерманом" и е популярен в Америка и по света комик.
Топ 10 на най-богатите телеведущих в света и Русия

А през 1996 г. Дейвид завърши на 45 място в класацията на 50-те най-звезди телевизия за всички времена. Освен това, този влиятелен човек и е собственик на собствената си продюсерской на компанията.
Това са най-известните и високо платени телевизионни водещи.