Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

6-10-2014, 18:39
979
0
Както е известно, рекламата е двигател на търговията. И въпреки че има неща, които не се нуждае от реклама, но все не някои реклами и кампании стават истински шедьоври. Предлагаме ви да научите най-добрата реклама известнейшей компания "Шанел".

Не е реклама, а шедьовър!


Първо бих искал да разкажа за всички рекламах "Chanel" като цяло. Всяка от тях е истински шедьовър. В някои ролери уместилась цялата история на един човек или двама души, а други може безопасно да се короткометражными филми с пълен сюжет.
Но как това може да бъде мениджърите на култовата компания "Chanel", занимаваща се с производство на парфюми, аксесоари и облекла? На първо място, се снима за реклама талантливи и известни режисьори. На второ място, в снимките участват най-популярните звезди. На трето място, марка "Шанел" е вече сам по себе си е стилен, шикозен и известен. Така че рекламата - това е твърде много доказателства и приятно допълнение.

Най-добрата реклама на "Шанел"


Предлагаме да научите топ 10 на най-добрите рекламни компании, "Chanel":
1. Най-скъпият и единствен рекламен валяк е клип с участието на неподражаемой и шик Никол Кидман . Засне реклама известен режисьор Бэз Лурман, както на снимките е осъществена от 5 дни, и куп пари (за всяка минута, Никол получи по 1 един милион щатски долара). Кидман играе танцовщицу кабаре.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Между другото, тази роля й е позната и дори се превърна в родния благодарение на култовия филм "the Мулен Руж", в който актрисата играе една от главните роли. Според сюжета момичето хвърля богато гадже името на обикновения и беден, но любим човек. Тя, облечена в елегантен розова рокля, бяга от тълпите фенове и идват към любимия си. Но след това на работа се връща към предишния си живот, а мъж произнася само една фраза: "Я целуне, нейната усмивка, нейният аромат".
2. Брад Пит се превърна в първото мъжко лице на компанията. Рекламата е, че още по-невероятно, е черно-бяла. Брад Пит рецитира монолог за живота, за времето, за любовта и страстта, за мечтите и желанията. Също така актьорът признава, че винаги го придружава любим аромат женски парфюм.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Той изрича думите: "Ти си там. Моето щастие. Съдбата ми. Моят късмет". Гласът на Брад Пит, звучи толкова нежно и внимателно, че буквално обгръща зрители, сякаш луксозен и неповторим растворяющийся във въздуха аромат на парфюм. Не напразно тази реклама е признат за един от най-добрите и успешни.
3. Секси и обворожительная Кийра Найтли не веднъж ставаше в лицето на "Шанел". В една от реклами тя изигра младата Коко Шанел, която винаги и бунтарка по дух. Според сюжета момичето идва на фотосесия и започва да съблазни млад фотограф.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Но след това изкусителка иска човек да затвори вратата и докато този отлучается, изтича през прозореца и заминава на мотоциклет, накрая като беден фотографа само уют и пленяющий поглед. Всичко, на пръв поглед просто, но при това изкусно.
4. Кийра Найтли участва и в още една телевизионна реклама "Chanel", заедно с известния руски актьор Даниел Козловским, който вече успя да стане популярен и в Холивуд. В рекламата героиня първо очарова с мистериозен непознат, след това внезапно и изчезва без следа.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

А героят остава само да си спомнят пленяющий аромат стопанство "Coco Mademoiselle". Между другото, публиката не може да не забележите, че страстта между Найтли и Козловским, но на снимките те дори не се срещнаха, тъй като снимков участва поотделно.
5. Клаудия Шифър - любим модел на "Шанел" и муза на Карл Лагерфельда, който за компанията свали доста реклами. И затова Клаудия не се отново стана лице на марката и в в рекламах. Така, тя представи колекция пролет-лято 2010 г. и предстала в начина на страстен senoritas.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Също Шифър през 2011 г. рекламират очила на тази марка. В тази рекламна кампания на Клаудия е елегантна дама с пенирани обилно косата и закачливо заколкой. Между другото, за първи път модел участва в реклама на "Шанел" през 1990 година.
6. Ярката външност Ванеса Паради колко пъти се съчетава с бунтарством на марката "Шанел", така че тази актриса не веднъж е участвала в рекламни кампании на марката. Така, тя рекламират червило и показва всички свои scarlet секси устни.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Също Ванеса представата за свят пролетно-лятна колекция от аксесоари и дрехи за 2013 година. За първи път толкова известна обворожительную французойка Паради забелязали в далечната 1993 г. тогава тя рекламират аромат "Coco Chanel".
7. Успешните топ модел Эстелла Уорън и известният френски режисьор Люк Бессон са създали една нова интерпретация на приказката "Червената шапчица". В ролята на Червената шапчица, разбира се, предстала Эстелла. Но сюжетът е малко променена и адаптирана под характеристиките на марката.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Така че, в този клип може да видите едно момиче в червена рокля, пытающуюся избяга от лошия вълк. Събитието се провежда в Париж и са забулени в мистерия, мистицизъм и аромат на "Шанел №5". Реклама буквално е пропита озадачаващи, женственост и соблазнительностью. Между другото, по-късно е заснет вторият видеоклип, който, както и първият, се превърна в истински фурором.
8. Кара Делевинь също е любимец на марката, въпреки крехката си възраст. Например, тази млада, но вече който да стане популярен модел е въведен през 2013 г., луксозно круизную колекция от дрехи и аксесоари. В тази рекламна кампания Кара предстала в образа на Мария-Антоанета.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Но по-късно (през 2014) модел отново взе участие в снимките заедно с изгряващата звезда Бинкс Уолтън. Момичетата трябваше да се изкачи на боксовия ринг. Но не си струва да се чувстват заплашени, защото никой не е италия и дори не се е опитал. Кара и Бинкс хвалят колекция от аксесоари и дрехи и облокачивались на въжетата на ринга и на рамената. Снимките са много необичайни и ярки, като и самите модели.
9. Одри Тоту така е подобен на младата Коко Шанел, че просто не може да не забележите. Известният режисьор Жан-Пиер Жьоне, който вече е работил с Одри във филма "Амели", е извадил страхотен рекламен клип. По темата на героиня, която се играе Тоту, отговаря на влака, идущем от Париж до Истанбул, мъж.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Нататък зрителите виждат няколко сцени с непознат. Героите не говорят, но все още се усещат близостта. Първо непознат подходящ за момиче в купе на влак, след това героиня снима мъж на палубата на кораба. В крайна сметка се среща все пак се случва, разбира се, благодарение на запавшему в сърцето на непознат аромат на парфюм момичета.
10. Карол Бук сътрудничество с марката 15 години! Може би най-яркият на ролка с участието е този, в който тя се прероди в Мерилин Монро. Но имаше и други, в които Карол винаги е играл ролята на съблазнителна, силни и самостоятелно достатъчно жени.
Топ 10 на най-добрите рекламни компании Chanel

Насладете се на истински шедьоври реклама на марката "Шанел"!