Всичко от света на
модата
» » Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

6-10-2014, 18:39
2924
0
Пластична хирургия съществува от доста отдавна и успешно се развива с всяка изминала година. Понякога лекарите буквално спасени на лицето и помагат на хората да изглеждат така, както преди. Но някои известни личности в стремежа си към идеала не може да спре и почти уродуют себе си. А кои звезди са най-засегнати от любовта си към пластичната хирургия?

Жертвите на пластичната хирургия


Предлагаме ви топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия:

1. Маша Малиновская


Когато това момиче може да се похвали с естествената си красота. Но това беше толкова отдавна, че днес много от тях вече не могат да си спомня как изглеждаше тази телевизионна и светският лъв-рано. Но днес може да научите на силиконови гърди и "завишени" устните, една от които е от неуспешни операции оттопырилась и стана подобен на заячью.
Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Самата Маша дълго време упорито отрече, че легнете под ножа на хирурзите. Тя казваше, че данни за подарък на природата. Но вече е на 24 г. тя случайно се е доказала на всички бюст, който е малко подобен на естествен.
А когато тайно е станало ясно, Малиновская призна, че не веднъж е посещавал в клиники по пластична хирургия. Но за уголемяване на гърдите дива обяви спасителна мярка, но това е за уголемяване на устни съжалявам все още.

2. Донатела Версаче


Тази талантлива жена отлично да се справи и с дизайн на дрехи и подкован в това много по-добре. Но ето пластична хирургия - това не е нейна прищявка. И все пак, уверен в себе си Донатела след назначаването на нов пост (той стана глава на известния едноименен дома, изработени си роден брат) решава напълно ще се промени и призова за помощта на пластични хирурзи.
Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Тя направи невероятно брой операции: промени формата на носа, е увеличила устните си, направи няколко шини и пластику на гърдите. Но всички тези многобройни операции, не помогнаха Донателле да стане красива.
Напротив, тя днес е по-скоро чудовище. Лицето изглежда неестествено, а изражението на лицето прилича на гримасы. Самата Версаче смята успешна само пластику гърдите, а ето и останалите операции нарича грешка. Едва наскоро Донатела осъзнах, че една жена трябва да бъде красива отвътре.

3. Людмила Гурченко


Покойната Людмила Гурченко винаги изглежда зашеметяващо и само в края на живота си се е променила. За първи път тя реши да се подложи на операция за промяна на границата в очите на младостта.
Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Но когато се превърна в старостта подход, Гурченко е решила с него активно се бори. Лекарите предупреждават си за това, че в толкова напреднала възраст резултати могат да се различават от желаните, защото кожата е тънка и суха.
Но актрисата не послушала специалисти и падна под ножа на хирурга. Нищо добро от това не се е случило, но все пак Гурченко почти до края на живота си продължава да се бори с торбички под очите, бръчки и други признаци на стареене. Но си спомня всичко е млада и красива, каквато е и винаги е била.

4. Jocelyn Вильденштейн


Jocelyn Вильденштейн или най-известната жена-котка, която някога е била съпруга на известния милиардер на Алек. И точно заради него е жалко, легнах под ножа на хирурга, за да премахнете фини бръчки. И оттогава животът на жената се превърна в борба за красотата и младостта си и се опитва да се задържи на влиятелната си съпруг.
Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Ходи слуховете, че вдъхновена от любовта на съпруга, на котки, Jocelyn решава да стане подобен на това прекрасно животно. Но Алек такива промени не се оценява и се оттегля от жена си. А тя получи при развода огромна сума пари, която е решила да се използва за връщане на предишната му красота.
Но жената само изуродовала себе си окончателно. И все пак нещастен от себе си Jocelyn не се чувства. Тя води активен начин на живот и да участва в модерните модни. Но на снимка и в живота на жената-котка изглежда ужасно.

5. Маша Распутина


Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Когато-тогава тя е истинска руска красота, но след раждането е решила да се приведе в ред и, както се оказа после, отишъл твърде далеч. Мъжът е дал Маше пари за пластична операция, и Распутина реши да промени буквално всичко: на носа, скулите, гърдите, устните, разрез на очите. Но красивата певица не стана. След дълго прекъсване в кариерата на Мария, най-накрая се появи на публично място и порази всички метаморфозами, които се проведоха с добър външен вид. И днес Мария, за съжаление, прилича повече на кукла, а не на живи сладурите.

6. Перис Хилтън


Млада, красива и богата Перис, унаследовавшая от родителите си спечелите страхотна сума, отдавна да води светски живот и да участва във всички междузвездни събирания. Очевидно необходимостта от постоянно ловят стотици мнения и стремеж да бъдат като другите красавици с пищни форми и принуди Хилтън вземе решение за операция.
Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

На първо място, тя промени формата на носа, на второ място, е направил пластику на гърдите, на трето място, подсилен устните. Гърдите изглежда доста добре, но носа и устните може да оставите такива, каквито ги е създала природата, тъй като от интервенции външен вид Перис ясно е засегната.

7. Мики Рурк


Един от най-осакатени известни мъже - това е Мики Рурк. Когато-тогава тя е секси брутальным красив, но един ден реших, че нещо във външния вид трябва да се промени. Вероятно години са взели своето, и Мики искаше да запази младостта си, но опитът е неуспешной.
Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Днес лицето Рурка повече прилича на ужасна маска. А самият актьор твърди, че се осмелил да се подложи на операция, поради факта, че страда от любовта си към бокса. Така или иначе, но Мики вече не е същият. Въпреки, че в киното Рурк все още е да се отстранява и дори играе главната роля.

8. Юлия Волкова


Бивш състезател на скандално известната група "Татуировка" днес вече не е подобна на тази юную момиче, което някога е била. Да, Волков вече успя да стане майка на две деца, но във форма дойде доста бързо. И все пак Юле исках радикални промени, поради което тя и падна под ножа на хирурга.
Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Между другото, пластичността Волков се увлича вече от доста време, но последните операции, като са успели да се отбележи много, са най-неуспешни. Ако гърдите изглежда доста добре, а след това с устни лекари (или самата певица) ясно се прекалява.
Те изглеждат неестествени и развалят лицето на момичето. А още Джулия се увлича от инжекции с ботокс, които също не се боя. Кожата губи предишната си еластичност и става подобен на този филм.

9. Сергей Зверев


Ако сравните снимките на настоящето и на миналите години, е невъзможно да повярвам, че това сладко момче с привлекателни черти на лицето и днешна эпатажный мъж с женски лице - един и същ човек. Но това е така. Прост фризьор когато някой реши да се превърне в известния моден стилист и осъзнах, че е необходимо да се започне с външен вид.
Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Сергей е променил носа, устните, скулите, брадичката. В резултат на това лице стана неузнаваем и, честно да призная, абсурдно. Самият Зверев дълго време се казваше на всички, че се впуска в пластику след инцидента. Но все пак той призна, че всичко е направено само заради това да се промени.

10. Елена Проклова


Актрисата Елена Проклова изглежда доста добре за своите години, не крие любовта си към пластичната хирургия и открито признава, че прибягва до помощта на хирурзи. Тя се е променила формата на очи, направи няколко тиранти, подсилен устните и редовно прави инжекции с ботокс.
Топ 10 известни личности, жертви на пластичната хирургия

Самата Елена доволен от външния си вид и заявява, че и по-нататък ще отидат под ножа. Но ето и други наслада на актрисата не споделят. Много трудно се научих Елена, след като на скулптурата, а някои започнаха да пародировать звезда.
Нека грешки звезди ще стане урок за обикновените хора. Пластмаса не винаги е успешна, а пристрастяването към него може да доведе до печални последици.