Всичко от света на
модата
» » 10 от най-добрите съвети за жени от Коко Шанел

10 от най-добрите съвети за жени от Коко Шанел

6-10-2014, 18:40
694
0
Коко Шанел - истинска икона на стила на последните години. Но някои закони на модата тази легендарна жена и до ден днешен остават в сила. Научете най-полезни съвети от великата Коко.
10 от най-добрите съвети за жени от Коко Шанел

Съвети на Коко Шанел за жени


И така, топ 10 на най-полезните съвети на Коко Шанел за жени:
1. "Ако искаш да бъдеш незаменим, трябва през цялото време да се промени. Една истинска жена трябва да притежава способности за перевоплощению, трябва да се учат непрекъснато се променят в рамките на един стил, да играе на нюансите, контрастира, нюанси".

Ако искате да се харесат на мъжете и удивлява ги, бъдете винаги готови да предложим изненади. Можете да смените цвета на косата и прическа, грим, гардероб. Но никога не се променят себе си и своите предпочитания, както и да не се опитват да подражават на някой. Изберете само това, което наистина ви подхожда. Не забравяйте да се вземе предвид модни тенденции и характеристики на външния си вид. Опитайте нещо ново, импровизират и фантазируйте, обръщайте внимание на детайлите при създаването на един уникален начин.
2. Цитат на Коко Шанел популярни все още. Ето един от тях:
"Жив плет - това е указател".

Коко срещат преградами почти постоянно: тя беше забранено да шият дрехи, за нея клюки, срещу нея организиране на ума. Но Шанел винаги е вървяла до целта и добивалась си, и затова е постигнала успех и се превърна в популярна и любима. Така че, ако ви пречи, то това означава, че вие се движите в правилната посока. Път "през тръни към звездите" е сложно, това е факт. Но е сладка ще е победата, ако успеете по този начин да се преодолее. Трудности се втвърдяват и се учат да решават проблеми, без тях животът щеше да е скучно.
3. "Парадоксът е, като стил на живот".

Именно Коко Шанел ме научи на много счупване на стереотипи. Например, тя показа, че жените в гащите може да бъде женствена и секси. Именно Коко даде на света елегантна, сбито и същевременно невероятно секси малка черна рокля, без който днес не струва нито една импресия и нито една модна колекция. А когато-тогава Шанел е казала: "Аз облачу всички в черно, за да се развие вкус". И оттогава е черен основен цвят и не се счита за траурным и мрачно. И Коко насърчаваше да опитате нещо ново, да бъдат по-смели и се комбинират несочетаемое.
4. Има много изказвания на Коко Шанел за модата, стила и външния вид на жените. Ето някои от тях:
"Ако на една жена не е красива, тя просто е глупава", "Не се случва грозни жени, има мързеливи", "Никога не забравяйте, че вътре дрехи е жена".

Коко беше сигурна в това, че една жена винаги трябва да остане женствена и винаги да се грижат за себе си. Всеки представител на нежния пол може да бъде красива и да завладее мъже, ако тя се научи грамотно и умело крият недостатъците и да подчертае предимствата. Така че слушайте съветите на стилисти, правете спорт, грижи за кожата, косата и ноктите и следете теглото.
5. "Да се грижат за красотата, трябва да се започне от сърцето и душата, в противен случай никаква козметика няма да помогне".

И това е златни думи! В края на краищата, ако човек гнила душа, тогава той не може да бъде красив, външния му вид ще бъде буквално отблъскват. Така че за начало почистете душа, а след това се пристъпи към подобряване на външния вид. Не забравяйте за принципите на нравствеността и морала, бъдете честни и добри. Не се обиждайте и не мстите, отрицателни емоции развалят здравето и добавете ни бръчки. Ако някой ви обиди, да забравите за него и да се спрете на всеки комуникация с този човек. А още отнасяйте се към хората така, както искате те да се отнасят с вас.
6. "Колкото по-лошо момиче дела, толкова по-добре тя да изглежда добре".

Ако ще страдат и ще престанете да се грижат за себе си, тогава всичко ще стане ясно, че всичко в твоя живот не така, както бихме искали. А това е, на първо място, повод за радост на враговете, на второ място, причината, за съжаление. Нито това, нито друго не ви трябва. Така че, ако при вас нещо не се получава, идете в магазин за новата рокля и грим, да смените прическата си. Вероятно, промени и подобрения във външния вид ще доведат до промени в живота. Не пощади себе си и не се отнасяйте се към себе си с безразличие. При никакви обстоятелства не заедайте проблеми! Изход има от всяка ситуация, а ето излишни килограми уреждане на бедрата, корема и други части на тялото. И това няма да помогне да се справят с трудностите.
7. "Не ми пука какво мислите за мен. Аз за вас не мисля изобщо".

Мнението на близките е важно, а ето и мнението на онези, които ви безразлични, да не ви трябва. Ако всяка дума ще изведе за себе си, то тогава нищо добро от това няма да излезе. Не забравяйте, че нервните клетки не се възстановяват, както и повечето болести се развива именно заради проблеми с нервите. В крайна сметка, не слушайте тези, които ви не е важен.
8. "Всичко е в нашите ръце, така че те не могат да се пропуснат".

Винаги помнете, че вие самите се променяте съдбата си и да изгради живота си. Така че, ако решите да отдавате оръжие и спуснете ръцете си, тогава никой няма да ти помогне. Често тези, на които ние се доверяваме и от кого да чакаме помощ, се отдръпват и в най-трудните моменти. Във всеки случай е по-добре да се надяваме само на себе си и никога не се отказвайте. Търсите изход от ситуацията, вървете към целта и да се преодолеят трудностите.
9. "Ограничаване на себе си, когато боли, и не се организира и сцени, когато боли - ето каква е идеалната жена".

Израз на вашите емоции и в повечето случаи не е нужно на никого. И с участието си неуравновешенность, да демонстрира своята слабост. Така че научете се да контролирате емоциите си и винаги да "запази лице". Това ще ви помогне да запазите спокойствие при всякакви ситуации и да мисли хладно и трезво. И дори ако ви боли или нарани, то човек, който ви е причинил тази болка, едва ли ще оцени вашите стенания, викове и стон. Така че, защо тогава вика? Много по-мъдро да покаже безразличие, тя засяга по-силно, отколкото всякакви думи.
10. "Не се жени за мъж, с чантата за дреболии".

Не, Коко Шанел не е била меркантильной и не се стреми да намери спонсор, той насърчаваше всички жени да постигне успех със своите сили (такава тя е само). Тази оферта може да се третира по друг начин. Ако един мъж се задоволяват малки и не се стреми към по-голямо, това показва, че той не е уверен в себе си и няма да има цели в живота. Надежден спътник за този представител на силния пол, едва ли ще стане. Амбиция и самоувереност понякога са от полза, особено за мъжете.
Някои съвети са наистина полезни, така че вслушайте се в него.