Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-известните деца на известни личности

Топ 10 на най-известните деца на известни личности

6-10-2014, 18:40
2982
0
Децата на известни личности невероятно щастлив, защото с най-ранните години на тях се обръща внимание, те получават всичко, което искат. А знаете ли какво е "междузвездни войни" децата са най-популярните и известни?

Най-известните деца на известни личности


Предлагаме ви топ 10 на най-известните деца на известни личности:
1. Сури Круз . Тази звездна малката е плод на любовта на известния актьор Том Круз и Кейти Холмс. Това момиче почти от най-ранните години носи обувки на токчета (за което много са виновни небрежност на родителите), а също и облича в скъпи бутици.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

И грижовен татко така обича дочурку, че вече започва буквално lavished си диаманти и злато. Сега малышке 8 години, но тя вече знае, кои са папараците, какво е славата и популярността. Фотографи буквално се кандидатира за млада звездна модницей, а тя на няколко пъти дори се опита с тях да решат. Сега такова внимание на момичето се харесва, но какво ще бъде след това?
2. Децата на Брад Пит и Анджелина Джоли. Известни цялото потомство на тази звездна двойка, тъй като чет често се появява с всички тях на оживени места и тръгва на разходка. Само при тези най-известните по цял свят съпруг на шест деца, но само три от тях - биологични.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

Въпреки че няколко пъти повтаря, че всички наследници са родом и еднакво обичани. Един от синовете си Мадокс е прието в Камбоджа, дъщеря Захара - от Етиопия, и още един син Pax Chien - във Виетнам. Нокс Леон, Шайло Nouvel и Vivienne Маршелин - биологични деца. Всички наследници се носи двойна фамилия Джоли-Пит, и буквално се къпят в любовта на своите звездни родители.
3. Blue Evey Картер - дъщеря на известната певица Бионсе и репера на Джей Зи. Някои звезди се продават снимки на тяхното потомство за спечелите страхотна сума, но Джей и Бионсе реши да не го правят, те просто са споделили радостта си с всички, след като снимка на трохи в социалната мрежа.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

Между другото, бебе вече може да се нарече певицата, защото само няколко часа по-късно, след раждането на татко записал гласа на дъщеря и да го използва в една от своите песни. Бебе често се виждат с майка си на различни места, семейството не се опитва да се скрие от папараците. Много модни критици, между другото, вече се нарича Blue Evey Картер малка trendsetter.
4. Харпър Севен Бекъм - дъщеря на известния футболист Дейвид Бэкхема и на певицата и дизайнер Виктория Бекъм. Бебе много се нарича истинска принцеса, и по-различен начин и да не може, когато мама - известен дизайнер и истинска икона на стила. Между другото, Дейвид беше признат за най-добрият баща на Великобритания, така че с баща си Харпър много късмет.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

Потвърждават го и снимки, на които звезден татко saunters със своята дъщеря си на пазар, я държеше в ръцете си. Самият Дейвид не веднъж е казвал в интервюта, че са просто луди за своето съкровище. И докато Виктория отваря нови магазини, татко майсторски и с удоволствие изпълнява всички родителски грижи задължения.
5. Эвер Gabo Андерсън - дъщеря на актрисата Сладки Йовович и режисьора Пол Андерсън. Малката се е появил на 5 ноември 2007 година. Както каза самата Яна, бременността и раждането са били много тежки и мъчителни. Но дъщеря ми е здрав и много прилича на майка си, а не само външно, но и характер.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

Тя също е красива, непосредственна и се посмяхме. Звездната мама и татко просто душата не чают в своята красавица. И Эвер отговаря им също. И тази взаимна и силна любов може да види с невъоръжено око, дори и на снимките.
6. Синовете на Гуен Стеффани и Гавин Россдейла Zuma и на Kingston . Най-големият син на Kingston е, може би, най-модерен звездното момче. Сега забелязва, че човек обича рок, за което говорят тесни дънки, ирокезите и якета-косухи. Струва си само да погледнете в Kingston, и веднага става ясно, че той - звезден дете.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

Брат му Zuma също не изостават. Въпреки че прически той променя не толкова често, като брат, но рокли също са много екстравагантни. Например, го забелязали в костюми на герои от комикси и филми. Така че Zuma вече е свикнал с постоянно внимание, както и брат му. При Гуен и Гавин е третият син, но той е твърде малък, за модни изкушения.
7. Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис . И въпреки, че звездните съпрузи се развеждат, дъщерите им да продължат да привличат вниманието. Всички те водят доста активен начин на живот и понякога се движат преминавам граници. Така, например, Скаут Уилис е била забелязана почти голи в центъра на Ню Йорк.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

Таллула Уилис (най-малката дъщеря) боядисала косата в синьо и скоро ще Брюсу и Деми наследник. Освен това, Таллула вече успя веднъж да посетите в лечението на наркомании болници и психиатрични диспансерах. Това, което тук може да се направи, такава наследственост.
8. Дъщеря-близняшки Сара-Джесика Паркър привлече вниманието на пресата още преди своето раждане, тъй като бъдещата майка не е самата Сара, а другата жена - втора майка. При актриса има най-голям син, но той публично се появява рядко. А ето малышки Табита и Марион често се забавляваха с майка си.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

И всеки изход на тези красавици в светлината на истински фурор. Те винаги изглеждат зашеметяващо, въпреки младата си възраст. Грижовна майка се опитва да ги обличам стилно, бране на подобни фасоны. А ето и цветовете на дрехите са различни. Вероятно Сара иска, е да всяка една от близняшек е уникална и неповторима.
9. Флин Блум - син на известния Орландо блум са и Миранда Кер. Дете, признати за най-хубаво бебе по цял Холивуд. На всички снимки момчето се усмихва и се смее. Той не се срамуват да показват чувствата на хората и пред папараците.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

Особено силно Флин обича майка си, но и от папата също е луд. Между другото, самата Миранда първоначално се укрива от всички сина си, но след това осъзнах, че такъв интерес към него могат да се възползват и началото на снимките с младите модником Флинном за най-популярните списания. Момче обича да се облича модерно и те махат с ръка на всички натрапчиви папараци. Между другото, на първата снимка, на появилия се в интернет, Флин е все още доста трохите.
10. Вайълет Афлек - дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Аффлека. Малката се появи на бял свят през ноември 2005 г. и е непланирани дете, но се превърна в за мама и татко истинско щастие. Момиче прилича на майка и, колкото и всички дами, обича розов цвят и хубави дрехи.
Топ 10 на най-известните деца на известни личности

Момиче принуден да нося очила, но такъв аксесоар нея също не се разваля, а напротив, краси. Вайълет избира ярки и красиви рамки, които правят лицето си интересен и неповторим. Мнозина смятат бебе истинска икона на стила. И я има в някой такъв да бъде, защото междузвездни родителите винаги да изглеждат зашеметяващо.
Това са най-популярни "звездни" деца.