Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-ергени в света

Топ 10 на най-ергени в света

6-10-2014, 18:44
2311
0
Популярни издания редовно представляват рейтинги на най-ергени на света. Тази година в списъка влизат много красавици.

Най-завидни холостяки в света


Предлагаме ви да научите топ 10 на най-ергени в света:
1. Джаред Лято. Колко чар и сексапил в тези чисти очи, красиви линии на лицето и брутальной сервитути. Джареду тази година навърши вече 33 години, но той все още продължава да е ерген и търси своята втора половина.
Този ерген е много популярен, тъй като е камини от група "30 Seconds to Mars" и много популярен актьор, снимавшимся в такива филми като "Реквием за една мечта", "Магистрала", "Господин Никой" и много други.
Топ 10 на най-ергени в света

Джаред спокойно може да се нарече истински ловеласом, в края на краищата той е имал връзка с такива известни момичета като Скарлет Йохансон, Ашли Олсън, Aeris Хилтън, Камерън Диас и други. Но нищо сериозно нито към един от тях на Лятото не е имал. Така че търсенето продължава, и всеки има шанс.
2 Стивън Маккуин станал популярен и известен, благодарение на культовому телесериалу "Дневниците на вампира", в който той играе ролята на Джеръми Гилбърт. Невероятно, но майката на Стивън беше категорично против това да се синът върви по стъпките на баща си (Стив Маккуина) и става актьор.
Топ 10 на най-ергени в света

Но човек настоявах и стана посещаване на курсове по актьорско майсторство. Той периодично дават епизодични роли, но през 2009 година всичко се промени, тъй като Стивън предложили да играе брат на главната героиня в сериала "Дневниците на вампирите". И точно тази роля е направила Маккуина идол на милиони и истински секс-символ. На своите 25 години Стивън известен, преуспял, богат, но докато все още е свободен.
3. Лиъм Hemsworth - млад и обещаващ австралийски актьор, който вече успя да се превърне в домашен любимец на почти цяла слабата половина на човечеството. Лиъм е играл в такива филми, като "Глад игри", "Съседи", "Принцесата и слон" и други.
Топ 10 на най-ергени в света

От Лийъм има двама братя, те са също актьори, но, разбира се, не такива познати, като него. Дълго време (от 2009 г. до 2013 година) човек се срещна с актрисата и певица Майли Сайръс. Двойката дори обяви ангажимента, но скоро младите хора се разделиха. След това имаше още няколко мимолетни връзки, но истинската любов Лиъм, докато не открих. Но всичко отпред, в края на краищата този човек само на 24 година.
4. Принц Хари Уелски - най-малкият син на принц Чарлз и покойната принцеса на Уелс Даяна, а също и внук на кралица Елизабет II. Истинското име на този човек - Хенри, но дори и в официалните източници той се споменава като Хари.
Това, което привлича момичета в Хари? На първо място, неговото родословие, от друга страна, парене червена коса, на трето място, забележителен външен вид. Е, и, четвърто, състоянието на принца. Сега Хари ерген и, вероятно, с никого не се среща.
Топ 10 на най-ергени в света

Но връзката на принца са и много сериозни. Така, на 5 години той се е срещал с Челси Дейви. След това принцът се опитал да се изгради връзка с Крессидой Бонас, но скоро скъса с нея. Сърцето на принца свободно, и той търси своята принцеса.
5. Сам Смит - млад, но много обещаващ и вече доста успешен британски певец. На човек в даден момент само на 22 години, но той вече е успял да получи няколко музикални награди.
Топ 10 на най-ергени в света

И всичко това благодарение на трудолюбие и упоритост, защото Сам дълго време се занимава с пеене, а също така посещава театрален клуб. Известен млад певец стана благодарение на няколко песни, които днес са много и са много популярни. Всичките си песни Сам пише за себе си, и, между другото, прави това за много хубаво. Смит ерген и абсолютно безплатна.
6. Ашер - това е популярният актьор, певец и продуцент. Той заема 21 място в класацията на най-успешните музиканти, а също и е включен в списъка на най-секси мъже на планетата. Но този човек всичко е постигнал сам.
Топ 10 на най-ергени в света

И днес Ашер прави всичко, за да помогне на другите. Така той откри свой благотворителен фонд, както и подкрепя талантливи млади хора (например, Джъстин Бийбър - неговото творение).
Певец на 35 години, и той вече е бил женен, но се развежда със съпругата си. Тъжно, но Ашер загубил своя приемен син. В този момент сърцето на този темнокожего времена свободно. Но на тази възраст той със сигурност не ще да се отдадете на вятъра, а ще се опита да намери своя идеал.
7. Джо Манганьелло - доста успешен американски актьор. Външния вид на това мъжете са много по-впечатляващи: тъмни очи, изгаряне на косата, внушителен ръст и широки рамене. Всичко това Джо дължи на своите предшественици, той има арменски, сицилиански, австрийски и немски корени.
Топ 10 на най-ергени в света

Манганьелло е включено в списъка на най-ергени, но наскоро тръгват слухове за това, че той започва да се среща с колумбийски модел и водеща София Вергарой. Докато доподлинно не е известно за тяхната връзка, но София за няколко месеца в званом вечеря запознах с Джо, наскоро скъса с годеника, а на безименния си пръст изписана диамантен пръстен.
8. Йени Сомерхолдер - това готически красив е станал популярен благодарение на телесериалу "Дневниците на вампира", в който играе ролята на Деймън Салваторе. Първо Йени е модел, но след това решил да се актерским изработка, и е направил това не се губи. Освен "Дневници на вампира" Сомерхолдер участва и в сериала "изгубени".
Топ 10 на най-ергени в света

Актьорът е носител на няколко награди и спечели любовта групировки. Йени се радва на успех сред представители на нежния пол, така че спутниц имаше много: партньорка за снимките в "Дневниците на вампира" Нина Добрев, Сара Малейтеста, Маги Грейс, Меган Олд. Има слухове, че Йени и Нина Добрев отново заедно, но засега тази информация не е потвърдена.
9. Рики Мартин - това, разбира се, вече не е този страстен и горещ пуерто рико певец, покорявший сърцата на всички момичета в 90-те години, и все пак той продължава да бъде една от най-ергени. Днес Рика на 42 години, но той живее активен живот. При Мартин има две деца, които му родила втора майка.
Топ 10 на най-ергени в света

Неприкосновеността на личния живот на Рики винаги крие, но през 2010 г. той открито призна, че е хомосексуален. Не е известно дали това е истина или се опитва да ограничи себе си на разпит. Но все пак, много момичета продължават да се счита Рика красавчиком и завидно младоженеца.
10. Тайлър и Камерън Уинклвоссы . Тези близнаци са известни като доста успешни спортисти (те се занимават с гребане) и бизнесмени. Още в студентските си години те работихме за развитието на собствена социална мрежа и наел на Марк Зукърбърг, с които до ден днешен судятся, обвинявайки го в плагиатство. И двете момчета холосты.
Топ 10 на най-ергени в света

Сега вече знаете, когото смятат за най-завидными кандидати.