Всичко от света на
модата
» » Топ 10 интересни компютърни игри за деца

Топ 10 интересни компютърни игри за деца

6-10-2014, 18:47
5457
0
Компютърни игри като много хора, те са особено харесва на децата. Някои родители си деца забраняват да играят, други за игри отделят определено време. Ако вашето дете се увлича от компютърни игри, а разберете кои от тях са подходящи за деца и са най-добрите.
Топ 10 интересни компютърни игри за деца

Какви трябва да бъдат детските компютърни игри?


Топ 10 интересни компютърни игри за деца

Преди да представи класация на най-добрите детски игри на вашия компютър, струва си да поговорим малко за това какви трябва да бъдат такива игри. Ето и основните им характеристики:

 • Полезни забавни игри. В процеса на игра детето трябва да узнаят нещо ново, да се развиват паметта, логическото мислене, концентрация на вниманието. В противен случай играта ще е абсолютно безполезно. Струва си да избират различни стратегии, ролеви игри, аркадни, пъзели, приключения и така нататък.

 • Внимавайте за това, че в игра не е имало сцени на насилие. За съжаление, създателите рядко обръщат внимание на тази важна подробност, в резултат на което в ръцете на учениците попадат игри с множество кървави сцени и убийства. До нищо добро не доведе, в края на краищата върху психиката на детето ще се окажат изключително негативно влияние.

 • Изберете игра, като се има предвид възрастта на детето. Обикновено старчески критерии и категории, посочени създатели, информация за това можете да намерите на опаковката на диска или в описанието на играта.

 • Имайте предвид и интересите на детето. Така, ако детето обича животните, то купете му една игра, в която ще присъстват братята ни по-малко.


 • Най-добрите игри


  Топ 10 интересни компютърни игри за деца

  Сега ви предлагаме да научите топ 10 на най-добрите компютърни игри за децата:

 • "Toki тори 2" . Това е много ярка и забавна игра. Детето ще изпадне в пъстър свят и да бъде в състояние да извърши истинско вълнуващо пътешествие. Основната цел на играта - да помогне на цыпленку да събира яйца. Действията ще се извършват на острова. Но това място не е лесна, защото тук са много странни същества, на поведение, на които може да повлияе. Също очаква дете множество пъзели и задачи. Яйцата не се дават лесно, да ги събере, трябва да опитам и се замисли.

 • "Go Home " Dinosaurs" . Играта е предназначена за деца над 9 години. Сюжет - това е готовност gophers, които обичат пържоли, както и динозаври, които са най-пържоли искат да изберете. Задачата на играча е да прогони динозаври у дома и да защити своята храна. За да се запази пържоли, трябва да изпълнява определени задачи. Цялата игра се състои от три нива, всяко от нивата включва в с 20 стъпки. С напредването на етапа и нива трябва да се събират кокосови орехи. С всяка стъпка карам на динозаври ще бъде все по-трудно и по-трудно, но в магазина може да бъде закупен на способността за gophers.

 • "Чебурашка. Отвличане век" . Добрата руска игра, предназначени за деца на възраст от 5 години и е създадена по мотиви от приказки на Едуард Успение. Главните герои - това са любимите на всички деца, крокодила Гена и Чебурашка. Задача герои - намери плъх Лариску, която е собственост на вредни старухе Шапокляк. Но да не си толкова лесно. За да изпълни тази задача, играч заедно с героите ще трябва да се научат някои неща от нея. Например, да тъкат платна, да се ползват с часове, сладко. Осилив всички задачи, Гена и Чебурашка ще могат да си върне Лариску владелице и да изпълни своята мисия.

 • "Играта на играчките 3: голямото бягство" . Играта се основава на събития от едноименния анимационен филм. Деца тя е точно да се хареса, тъй като в нея присъстват обичайните сладки герои на Уди, Джеси и Бъз, както и интересни събития и задачи. Общо разполага с два режима. На първо място, може да се припомни карикатура и да се потопите в неговата история, спасявайки играчки. Второ, можете да създадете свой собствен уникален и неповторим пътуване, избор на режим "Кутия за играчки". Играчът ще може да построи цял град в Дивия Запад. Може да се издигне и да изграждат дома си, да изпълняват различни задачи, както и да променят външния вид на героите. Като цяло, играта е интересна и вълнуваща.

 • "The LEGO Movie Videogame" . Тук всичко изглеждаше просто: фигурки от lego, пъзели и задачи, пъзели, посрещане на враговете си и така нататък. Но мнението на почти всички положителни играта могат да признаят една от най-добрите 2014-2015 година. Главната героиня Луси има възможност да се изкачи по-високо от всички, а един от неговите съотборници Емет може да оздравее и да обнови почти всичко, което искате. Старецът Гендальф превръща жезъла на успоредка за Луси, а Батман се бие с врагове и да рушим всичко наоколо. Ето такова взаимодействие герои помага да изпълнява задачи и да се движи към целта.

 • "Вудвиль" . Никакво насилие тук точно играчи няма да видят. Основната цел на играта - да се изгради мила и уютна към селото. За да направите това, ще трябва да изпълняват различни задачи, за да преодолеят трудности и препятствия по пътя си. Така могат да се срещнат, например, сандъци, силни вериги, ледени плочи. Ако всичко да преодолее и да мине, след което в крайна сметка може да стане господар на собствената си селище. Също така в процес на игра, трябва да се правят монети, на които може да се купуват сгради за своите села. Мирна и много интересна игра.

 • "Маша и Bear: криеница" . Игра за най-малките, основана на историята на едноименния мультипликационного на филма. Само в играта за 10 игрални истории, във всяка от тях са много интересни и забавните задачи. Героите са ярки и прекрасни, понякога се срещат смешно положение. Задачи играчът ще бъдат няколко. Първо, трябва да се помогне на Маше да се скрие и да надхитри Мечка, който ще да я търси. А Медведю ще трябва да изчистите къщата е след такава забавна игра. Ще трябва да прекроява маса други работи: оздравее любимата кукла на Маша, да се съберат катапулт, се стопи самовар и така нататък. Ако бебето не бъде в състояние да се справят с една или друга задача, той може да разчита на нещо, което задължително ще дойде до целта.

 • "Смешарики" . Игри от тази серия са изключително много. Така че можете да играете зимни игри заедно с полюбившимися всички Нюшей, Лосяшем, Кар Карычем, Ежиком, Копатычем и Крошем, можете да отидете на пътешествие в паралелни светове, да играят волейбол или футбол, да лети със самолет за прибиране на реколтата или погоняться на пишещи машини. В някои игри може да се играе онлайн, така че да купуват нищо не трябва. Във всяка игра има вълнуващи задачи, изпълнение на които може да се приближи към заветната цел. Събиране на бонус точки, можете да опрости задачата и ще получите приятна изненада под формата на съвети или помощ.

 • "Момчета, и зверята: играем заедно" . Ако вашето дете обича животните, това е такава игра му точно да се радвате, защото в него може да се избере един от домашни любимци (панда, делфин, слонче, пингвин, лъв или маймуна) и изменящ различни трикове. Също така животните трябва да се хранят, обличат, да се къпе. А още дете ще може да научите много неща за своя питомце.

 • "Весел фермер" . На играча ще бъде предоставена изстреляна селце, което трябва да се съживи. На първо място, трябва да внимавате за градина, кухня, на второ място, не трябва да забравяме за животните, на трето място, стопанство трябва да се защитава от атаки на мечки. За да премине на нивото на, трябва да изпълни някоя задача: закупуване на определен брой животни, продават мляко или сирене в определени количества.


 • Ето най-популярните игри, които се харесват на децата. Но не забравяйте, че детето не трябва да прекарват твърде много време на компютъра!