• (5-04-2015, 15:46)   
 •   0   
 •  502 
Wicket Ricci "Love in Paris"

Разходка из Париж за всяка жена - мечта за празник, възвишеното и тържествено събитие. А ако е на разходка с любимия човек, тогава тя се превръща в истинско щастие. Именно така се усеща аромат от Lilqna Ricci "Love in Paris".

Wicket Ricci "Love in Paris" - описание на аромата


Този парфюм се отнася до цветен група . Той е издаден през 2004 г. парфюмером Aurelien Guichard. Както е известно, Нина Ричи цял живот, което носеше на врата си нишка перли - символ на младостта, на женственост, елегантност. Нейният парфюм също така, как този камък се отличават с простота, нежност, но в същото време са ярки и неповторими. Модна къща Нина Ричи доста често се радва на своите фен на нови аромати, на практика нито един от тях не минава незабелязано. "Love in Paris" - това е парфюм, който остава популярна вече повече от 10 години заедно с известните "ябълки" от Нина Ричи.
Струва се има предвид, че този аромат е характерен тръпчив акцент, така че е подходящ, той далеч не всички момичета, но любительницам такива миризми ще се радвате на своята озадачаващи и дълбочина. Освен това, съставът изграждат и други интересни бележки:

 • горните - праскова, божур, анасон, круша, банан, бергамот, роза обволакивают топло;

 • средни - виолетов, кайсия, жасмин, освежават и не дават да загуби главата си;

 • основни - дървесната кора и мускус позволяват впечатлиться от устойчивостта на аромат.


 • Аромат "Love in Paris" от Lilqna Ricci е парфюм, enamouring романтиката на Париж, чувствена и страстна любов. Той е много гъвкав и красив.

  За кого са подходящи парфюми на Нина Ричи "Love in Paris"?


  Ако искате да мирише на пролет, лалета и мимоза дърво, свеж бриз, весели слънчеви дни, почивка, след това тези парфюм е точно за вас.
  Wicket Ricci "Love in Paris"

  Wicket Ricci "Paris" са подходящи за тези момичета, които мечтаят за голяма любов, за страстно приключение, които искат да изглеждат малко взбалмошно и в същото време елегантната, които не желаят да скучаят и да бъде тъжно, напротив, искат да общуват, да се забавляват, да бъде в центъра на вниманието.
  Парфюми Mimski Ricci "Paris" най-често се използва за празнични поводи, но много момичета казват, че аромата на чудесно се носи и в ежедневието, чрез добавяне на радостно настроение и оптимизъм. Аромат, еднакво подходящ за жени от различни възрасти, те могат да се ползват и по всяко време на годината, защото в Париж няма възраст и той притягателен и красива, независимо на времето зад прозореца.
  Заедно с"Wicket Ricci "Love in Paris"" също четат: