• (5-04-2015, 15:46)   
 •   0   
 •  1532 
Нина Ричи "Зелена ябълка"

Първия аромат на трудолюбие, върху упорит и оптимистично Нина Ричи освободен през 1946 година. Дебют беше толкова успешна, че вече две години се появиха нови парфюми. Оттогава ето вече повече от 50 години компанията се радва на своите групировки великолепни и стилни аромати, в оригинални флакончиках.

Парфюм Нина Ричи "Зелена ябълка" - описание на аромата


Парфюм на Нина Ричи, известен като Mimski Plain, е създаден парфюмером Оливие Креспом през 2009 година. Той е посветен на младите мечтательнице - точно такава е самата Нина - дъщеря на обущар, който вярваше в успеха си и, въпреки многобройните трудности, се стреми към красив и по-щастлив живот.
Парфюм Нина Ричи "Зелена ябълка" - женствен, нежен, романтичен аромат, който пленява очакване на чудо. Той се отнася към цитрусово-цветен група и невероятно съблазнително разкрива:

 • връхни нотки миризмата на свежа зелена ябълка, лимон и вар;

 • средни звучи жасмин и обективи;

 • основни благоухаят бял мускус; дъбов мъх и мимоза дърво.


 • Привидно семпъл грим, прави букет омайна и неповторим. Този свеж, прост аромат създаден за това, че всеки ден даваме радост, усещане за хармония. Той ярко се разкрива в кожата, като тържественост, безгрижие, удовлетворение.

  За кого е подходящ Mimski Ricci "Зелена ябълка"?


  Първоначално тези парфюми са били освободени за широко потребление. Но, дори и като много популярни, те се превръщат в прекрасен избор и доста неопитни момичета. Представителки на прекрасния пол не се страхуват да "се срещнете" с аромат на колега или приятел на всяка жена мирише уникални "носен" и напомня за нейния съвършен вкус. Между другото, тези парфюми са доста гъвкави и могат да станат приятен подарък.
  Нина Ричи "Зелена ябълка"

  Нина Ричи "Зелена ябълка" е подходяща за различни житейски ситуации, но във всяка от тях ще бъде удобно, слънчево и да се забавляват с любимите си парфюм. Особено добре аромат и интересите на младите момичета, той идеално допълва летни леки образи. "Ябълка" леко освежава и охлажда, като го току-що откъснати от клончета - да го използвате се препоръчва именно на ден.
  Чаровна течност е вътре округлого, прозрачен флакона във формата на ябълка, крышечка наподобява стъбло с листни, на който може да открие гравиране на фирмата.
  Пей, живей, играй, радвайте се на момента, в търсене на съвършенство във всичко - това ще помогне да се "вълшебно" "Зелена ябълка" от Нина Ричи.
  Заедно с"Нина Ричи "Зелена ябълка"" също четат: