• (5-04-2015, 15:46)   
 •   0   
 •  1925 
Нина Ричи "Червена ябълка"


Този парфюм в эффектном, оригинален бутилка позната на много жени. Парфюм, кръстен на името на най- Нина Ричи и не са само очарователен външен вид, но и по чудо съдържание.

Парфюм Нина Ричи "Червена ябълка" - описание на аромата


А на Lilqna L ' Eau Mimski Ricci се отнася до цветя-плодов група - той е ярковыраженный аромат на вкусни пресни плодове и благоухающих цветове. Той е издаден през 2013 г. парфюмери Olivier Polge и Jacques Cavallier и веднага любители на поклонницами аромати от Нина Ричи. Съставът на тези духове пролетно-летния, на ума обезболяващ аромат на цъфтящи и плодни градини:

 • връхни нотки - сочни, кисели, освежаващи грейпфрут, зелена ябълка, мандарина, neroli;

 • средни нотки - сладки череши и гардения;

 • описание "Червена ябълка" от Нина Ричи ще бъде непълна, ако не споменем основни нотки кедър и мускус, които позволяват аромат дълго да се задържи на кожата и да бъдат задълбочени и малко томным и загадъчно.


 • А на "Червена ябълка" от Нина Ричи пада лесно облак, дарява удоволствие, обгръща нежност. Дори в горещото ден аромат не задушава, не изглежда излишно, въпреки своята сладост. Той се разкрива красива - първо се усеща спелая череши, сметана, а след това - сочна, свежа ябълка и дори до края на деня все още можете да чуете цитрусовую прохлада.

  За кого е подходящ парфюм на Нина Ричи "Червена ябълка"?


  В повечето случаи данните парфюми избират млади момичета, но и дамите на възраст, е напълно възможно да протестить този аромат, защото, както е известно, мъжете много харесват топли, цветни миризми.
  Подходящ Mimski Mimski Ricci, за целогодишно ползване, но особено добре се носи през пролетта и лятото. Оптимално използване аромат на ден, но по няколко капки, нанесени преди вечерната разходка, ще ви помогнат да се почувствате по-сигурни, по-секси, эффектнее.
  Парфюм идеален за ежедневна употреба - в офиса или на бизнес среща, те само ще допълни вашия образ, но не привлекат към себе си цялото внимание на приятели или колеги.

  Wicket Ricci "Червена Ябълка" - как да разпознаете фалшив?


  Всяка жена желае да се ползват качествени парфюмерией. Но често, като дава прилична сума за брендовый аромат, представителки на прекрасния пол се намира в примамката на измами. За това не се е случило при закупуване аромат на Нина Ричи "Червена ябълка", трябва само да се запознаете с основните характеристики на дизайна на флакона и дизайн на опаковки оригинални парфюми:

 • Един от бросающихся в очите е признак на фалшификати е липсата на ребристого цифра, за малка кутия. Понякога той е налице, но едва забележим, което също е показателно за това, че духовете не са истински.

 • Номер на партида в задната част на малка кутия, като цяло, лошо се вижда или не се вижда изобщо от фалшифициране.

 • Ако се обърне внимание на флакона, след това фалшифициране ще бъде по-наситен цвят на стъкло. Също така, можете да видите извор на напрежение спрей, което е неприемливо в оригинал.
 • Нина Ричи "Червена ябълка"

 • Сериозна причина трябва да бъде предпазлив и да се откаже от закупуване на са има и петна върху кутията, дефекти, или прекъсвания на филм.


 • Придобиване на парфюм, разбира се, трябва проверени, доказани магазини. Струва си да се забравя, че качествени аромати не може да струва евтино. Днес цената на парфюма на Нина Ричи "Червена ябълка" варира от 2 до 25 хиляди рубли.
  Ако обичате сладковатые леки аромати, след което, със сигурност, трябва да опитате тези прекрасни парфюми с множество положителни отзиви. С тях си пролет и лято ще станат по-ярки, чувственнее, по-активни и ще бъде запомнен, радостни моменти и интересни срещи.
  Заедно с"Нина Ричи "Червена ябълка"" също четат: