• (5-04-2015, 15:46)   
 •   0   
 •  370 
Wicket Ricci Premier jour

Пристигането на пролетта е чудесен повод да зарадваме себе си с нови парфюми. Парфюм от Нина Ричи перфектно се допълва от пролетни лука и се настройва в оптимистично настроение. С аромат от Lilqna Ricci Premier jour ще се почувствате по същия нас, дългоочаквания и красива, като пробуждающаяся след зимен сън природа.

Wicket Ricci Premier jour - описание


С този аромат започва на 21 век - през 2001 г. го създали парфюмеристите са Sophie Labbe и Carlos Benaim. Той се отнася до цветя-източна групата се отличава с нежен, прозрачен, кокетливым, "персиковым" характер. "Първият ден" е отличен за пролетта, лятото, когато искате да започнете да живеете нов, вълнуващ, активен живот, но и чудесно звучи през зимата и есента, когато мечтается за силна прегръдка и спокоен, уютен щастие.
Premier jour от Нина Ричи е известен със своите магически, многопластов букет бележки:

 • горните бележки миришат сладковато - цветна дурманящим пипер, сочна мандарина;

 • средни продължават да струята и оповестени аромати са гардения и орхидея;

 • основни обгръщат чарующими мускус; ванилия, сандалом.


 • Wicket Ricci Premier jour lady - на кого са подходящи?


  Този парфюм ще стане идеално за тези жени, които желаят да се подчертае своята привлекателност и сексуалност, които искат постоянно да бъде в състояние на влюбване. Premier jour от Lilqna Ricci има своя тайна - при първа "слушане" той изглежда просто, но в последствие се удивлява на въображението, богатството от ноти. От една страна, той е скромен, естествено, а от друга - красива и открито эротичен. Той не прилича на "светли", цветни, задорные ябълки, той е твърде възвеличан за да вика за своето превъзходство.
  Това е аромат мирише точно като кожата на младо момиче, освен това, няма значение, на колко години е тя, най - важното-на каква възраст тя се чувства. Той е подходящ аристократичным, спокоен и, романтичен особам.
  Ако искате да станете по-уверени в себе си, по-смело, то, без съмнение, е необходимо да изпробват този вкус, най-вероятно, той ще ви допадне. Но не трябва и от него да се откаже в случай, че той не ще направи за вас обещания ефект - и се върнете към него в един ден, може би, ще недопоняли си от първата среща. Между другото, най-доброто време за "Първия ден" по-добре все пак да изберем вечерта или през нощта.

  Защо си заслужава да закупите парфюм на Нина Ричи Premier jour?


  Преди всичко, си заслужава да опитате, защото те са много оригинални. Няма да се слее с тълпата. През лятото те са като глътка прясна вода, ще освежи вашият начин, през зимата ще направят от теб истинска Снежна Кралица, вярно, не е само една неопровержима студена красота, но и жената, с която иска да отговарят на пролетта и да видите как се топят под лъчите на слънцето гали лед сърцето си. В зависимост от ситуацията, настроението, аромата се променя и звучи по нов начин, но също толкова магически.
  Wicket Ricci Premier jour
  Например, жените казват, че на разгоряченной кожата парфюми от Lilqna Ricci Premier jour аромат на свежа утринна сладкиши, студени студени вечер те дават крем-дървесен аромат. А момичетата, които макар и веднъж му се полага върху кожата след вземане на душ за една нощ, това най-вероятно ще стане ритуал - толкова ненатрапчиво и луксозно той "изглежда" на полуобнаженном тялото.
  Аромат може и трябва да се решават, и това е, без съмнение е плюс, който има далеч не всеки парфюм.
  Има още една причина, за да се запълнят тези духове на своята колекция - приемлива цена. Фантазийный малка бутилка от прасковен цвят на цвят на стойност от 25 $ за една малка сума в 30 мл - примамливо, нали?!
  Заедно с"Wicket Ricci Premier jour" също четат: