• (5-04-2015, 15:46)   
 •   0   
 •  540 
Trussardi Delicate Rose

Дамски тоалетна вода Trussardi Delicate Rose е създаден от Натали Лорсон за тези, които са очаровани деликатен аромат на рози. Именно това цвете се превърна в елемент на композицията, сонди, елегантно и ярко. А е затворена в класика на модна къща Trussardi елегантен флакон с нежно-розов цвят. Той е прост и елегантен, украсена с логото на Trussardi и поставен в картонена опаковка пудрового цвят, украсена отпечатан под кожата на змия.
Описание на аромата
Дамски парфюм Trussardi Delicate Rose са невероятно нежен букет, създадени от емоция, грация и женственост. Основните му елементи са една радост и романтика. Благодарение на модерния, чувственному и деликатни аромат на Delicate Rose от "Труссарди" е толкова лесно да създадете романтично настроение, подчертавайки мекия отблясък нежно-розов оттенък.
Описание на аромата
Парфюм пирамида Trussardi Delicate Rose предлага няколко екстравагантни сладковато-свежи акорди на кумквата в комбинация с японска лилия юзу и свеж бамбук. След това ароматът изненадва със "сърце", сотканным от нежни ноти рози, мощни кисело-сладки акорди на ябълка, лотос и пьянящего жасмин. Завършва впечатление чувствено кедрово-мускусен струята с примеси на топло сандалово дърво. Заслужава да се отбележи, че цвете сладост е ненатрапчив и въздушен нюанс, който подчертава терпкостью дървесни ноти:

 • връхни нотки: кумкват, бяла лилия юзу, бамбук;

 • средни нотки: роза, зелена ябълка, лотос, жасмин;

 • основни нотки: мускус, бял кедър и сандалово дърво.
 • Trussardi Delicate Rose  Описание на аромата Trussardi Delicate Rose е непълна, без да споменава за превъзходна степен на устойчивост. Дори и след няколко дни след нанасяне се усеща прекрасна сонди на цветя-плодов еликсир, създаден за романтичните момичета, които нямат нищо против да блесне в ролята на соблазнительниц. В състава на Trussardi Delicate Rose нежност преплита с кокетством, крехкост с непредсказуемост и чувственост с магия.
  Тоалетна вода Trussardi Delicate Rose принадлежи към групата на плодово-цветни аромати . Идеален и за през деня, и за вечерта начин. Предлага се в флакони, капацитетът на които е на 3050 и 100 милилитра.
  Заедно с"Trussardi Delicate Rose" също четат: