• (5-04-2015, 15:47)   
 •   0   
 •  401 
Trussardi My Name

Дамски парфюм Trussardi My Name lady очароват многопластов нюанси и деликатен звучене, но когато този аромат на ръба на уникалност и принадлежност към културното наследство на световната парфюмерийната индустрия. Дори и форма на флакона на аромата е продължение на концепцията на женственост. Парфюмерам, създаващ аромати за модна къща Trussardi, е успял да сключи в рамките на флакона самата квинтэссенцию нежност, доверие в себе си.
Описание на аромата
Новост за 2013 г. е създал за парфюмерного къща Trussardi известния майстор Орельен Гишар. Тоалетна вода Trussardi My Name е достоен представител на луксозни парфюми, собственост на цветен група . В нея ясно се усещат ориентальные бележки, даващ аромат на изтънченост и мистиката на Изтока. При този състав без натрапване, калена. За жени, аромат на Trussardi My Name атрактивен, че да го нося по всяко време на деня. След нанасяне върху кожата, той очарова акорди на бели теменужки и гелиотропа, да разкривате с течение на времето в "сърцето" на деликатен аромат на люляк и цветя аронника. В шлейфе още дълго има нотки на сладка ванилия, горчив мускус, смягченного суха амброй:

 • връхни нотки: виолетово и бяло, гелиотроп;

 • средни нотки: цветя аронника, люляк;

 • основни нотки: ванилия, амбра суха, мускус.


 • Сбито описание на аромат Trussardi My Name не може да разкрие онази свежест, която той обгръща си обладательницу. Той загатва за това, че е време да се насладите на всяка минута от живота си, като се грижиш за детето, красотата на света. Пирамида на аромата е създаден по такъв начин, че да подчертава индивидуалността на момиче, винаги я предостави право да остане самата себе си. Това е вълнуващо пътешествие, което позволява да се наслаждавате на откриването на самата себе си, своите възможности. Момиче планира самата себе си от страна, но остава в хармония със света. "Името ми" дава разбиране на същността си.
  Симфония чар
  Тоалетна вода Trussardi My Name, която е идеална и 25-годишни момичета, и 45-годишни зрели жени, опакована във флакон с привлекателна форма. Той може да се нарече произведение на дизайнерско изкуство. Над създаването на флакона заоблени форми, направени от скъпо стъкло, украсена с логото на марката Trussardi, работи Антонио Ситтерио. Благодарение на информационните колпачку, който е украсен златен конец, флакон напомня за далечното време, когато парфюмированная вода разливалась в спрей-спрей бутилка. При един поглед върху бутилка Trussardi My Name разберат, че се предпази от закупуване на аромата е невъзможно. Той привлича, очарова, излез
  Trussardi My Name

  Лице новости за 2013 година, се превърна в Gaia Труссарди, а компания й възлиза на творчески и главен изпълнителен директор на компанията. В телевизионна реклама, демонстрирующем миланские тесни улички с великолепни дворци и луксозни интериори, успели да се предадат на удоволствието от познанието на вътрешния си свят. Обаче вътрешна настроенность не намалява привлекателността, женственост и чувственост на аромата Trussardi My Name, която е различна от деликатност, ненавязчивостью, силен характер и отлична устойчивост.
  Предлага се Trussardi My Name във флакони по 3050 и 100 милилитра. Можете да закупите комплект от Trussardi My Name, който включва тоалетна вода, дезодорант и лосион за тяло.
  Заедно с"Trussardi My Name" също четат: