• (5-04-2015, 15:47)   
 •   0   
 •  423 
Труссарди Donna

Историята на модна къща "Труссарди", известен днес на целия свят, започва през 1910 г. и със скромна фабрика, където се произвеждат кожени ръкавици . Благодарение на високата качество на изпълнение и продукти стана на вкус дори кралския особам. Преди няколко години модната къща, която е лице на Италия, придобива собствена линия парфюми. До създаването на елитните аромати на наследниците на основателя привличат най-известните парфюмеристите. Една от тях е Натали Лорсон. Именно тя е автор на цветя-плодов композиции , който през 2011 г. порази много момичета. Това е дамски парфюм "Труссарди Donna", оригинално заглавие които Trussardi Donna. В този аромат, изграден в чест на вековен юбилей на модна къща "Труссарди", Натали Лорсон е успял да съчетае динамична изисканата елегантност и женственост.
Описание на аромата
В родния италиански парфюме съчетава модерен лукс, градски шик и бляскав лукс. Описание аромат Trussardi Donna е непълна, без да споменава за неговата естественост, баланс и соблазнительности. В основата на пирамидата парфюмерист проведе ароматното жасмин, така че любительницы това цвете не може да остане безразличен към "Донне". С първите ноти парфюм "Труссарди Дона" хипнотизиращ плодови акценти, сред които ясно се чува лимон и японски юзу. Свежест парфюм с течение на времето, се разкрива на топлина и нежност от жасмин, сладостта на когото оттенена аромат на лотос и нотки на портокалов цвят. Своя парфюм пирамида не може да се нарече cloying, защото создательнице успя да балансира сладостта на жасмин пикантни акорди на пачули и вирджинийского кедър, както и тръпчив послевкус сандалово дърво. Именно този завладяващ микс и е в основата на струйка аромат:

 • връхни нотки: плодове, японски юзу, лимон;

 • средни нотки: жасмин, бял лотос, портокалов цвят;

 • основни нотки: сандалово дърво, вирджинийский кедър, ванилия, пачули.


 • Без да споменава за това настроение, което парфюм "Труссарди Дона" са в състояние да дари своя притежател, описание аромат няма да бъде пълна. Те обгръщат женственост, лукс, романтика. В тоалетна вода Trussardi Donna се усеща италианска страст. Заслужава да се отбележи, че дълбоко сладникав аромат по никакъв начин не предполага възрастови рамки. Той е подходящ и за млади момичета и зрели дами.
  Липсва и привързаност към сезонността. Носенето на Trussardi Donna
  Труссарди Donna
  по всяко време на годината! Заслужава внимание и отлична устойчивост на парфюм. Дори след измиване можете да усетите по дрехите нежен деликатен аромат, създаден в Италия.
  Бутилка италианска лукс
  Както и самият аромат, флакон Trussardi Donna си вид демонстрира стремеж към елегантност и лаконичности. Нищо излишно - простата правоъгълна форма, загладени краища, бял на цвят стъкло, благородна златен надпис и крышечка кръгла форма с подобен цвят. Флакон спокойно може да се носят в дамска чанта, не изпитвайки за това, че тя е покрита от драскотини. Крышечка се определя надеждно, така че аромат не разольется.
  Радва и фактът, че фен на аромата има възможност за закупуване на комплект от Trussardi Donna, който включва лосион за тяло, тоалетна вода, а също и практически чанта за съхранение на козметика и парфюми.
  Тоалетна вода Donna, създадена парфюмерным къщата Trussardi, предлага се в флакони стандартен обем - 3050 и 100 милилитра.
  Заедно с"Труссарди Donna" също четат: