• (5-04-2015, 15:47)   
  •   0   
  •  436 
My DKNY NY

Аромат My NY от Donna Karan DKNY се появява едва през 2014 г., но вече спечели любовта на много момичета. Той допълни богата колекция от аромати на тази модна къща " и зае достойно място в линията на парфюмов по целия свят.
Идеята на аромата
Вдъхновен от известния дизайнер за създаването на този парфюм известната певица и неповторима красавица Рита Ора. Бъдещата звезда се е появил в Косово, след това родителите му се местят в Лондон, където момичето и се е повишила. А ето и завладяване на света тя скоро в града на големите възможности Ню Йорк, и точно тук е постигнала успех. Тя стана и лице на този аромат, участието в рекламна агенция, под ръководството на фотографа Франческо Карроззини. Самата певица казала, че е много аромат като "енергия в чист вид", и наистина, той искрящ, светло, смел, който кара да повярвам в късмета си и собствените си сили, да отида до проектирани цели и ги преследва, при това, да не забравят да се радват на живота и заобикалящата действителност. DKNY My NY - това е чудесен парфюм за млади, енергични и най-различни момичета.

Описание парфюм DKNY My NY


Парфюм DKNY My NY се отнасят към категорията на цветни , шипровых аромати:

  • връхни нотки: розов пипер, гальбанум, малини;

  • средни нотки: корен на ирис, фрезия, бяла, жасмин;

  • основни нотки: ванилия, сива амбра, пачули, мускус.
  • My DKNY NY


    Бележки основите остават едва забележимо, но е много затруднен и необичаен струята. Аромат, създаден от известния парфюмером Trudi Лорън и е на разположение в концентрация Eau de Toilette. А затворен в прозрачен флакон от стъкло във формата на сърце, горната част на половината от което е направен от сребрист метал и напомня на покрива на висока надморска височина задни Ню Йорк. Вътре във флакона за да можете да видите течност нежно-розов цвят. Идват парфюми в три варианта: най-голям обем - 100 мл, малко по-малко във флакон от 50 мл и най-малкият вариант е 30 мл, което ви позволява да изберете подходящия размер, както за домашно ползване, така и за цел да поеме парфюм със себе си.
    Заедно с"My DKNY NY" също четат: