• (5-04-2015, 15:48)   
 •   0   
 •  769 
Нина Ричи Розова Ябълка

Известната днес модна къща Mimski Ricci не толкова отдавна придобива собствена линия луксозни парфюми. След ошеломительного успеха на дебютанта, който стана аромат Coeur-Joie, парфюмеристите са не спрели дотук. Тоалетна вода L ' air du Temps е позволено да затегнете успех, похвали банда дома Mimski Ricci не само с още по-голяма известност, но и колосални приходи от продажби. Днес всеки пет секунди в света се продава по един флакон на парфюма Mimski Ricci. Групировка парфюми, създадена от сина на основателя на модна къща " и майка му, високо оценява неговите качество.
Не е тайна, че във всеки магазин, където се продават луксозни парфюми, аромати Mimski Ricci винаги са представени в централните рафтове. Това е ярко доказателство за това, че парфюм къща произвежда аромати, които са образец чар, чар, женственост и сексуалност. Въпреки това, визитната картичка е предопределена да стане първият ароматам, обеспечившим успех Mimski Ricci, а изящна колекция, която се нарича ябълка. Това име тя е спечелила не само заради парфюмерийната композиция, в която винаги присъстват нотки на ябълка. Факт е, че флакони всички парфюмов от тази колекция са изпълнени под формата на този ароматен плод. Много трудно се надценяват разковничето парфюмеристите, които са успели да създадат толкова чувствени и устойчиви аромати, един от които е Mimski Ricci Mimski L ' Eau, по-известен в нашата страна, наречена Розова Ябълка.
Описание на аромата
Парфюм пирамида Mimski Ricci Mimski L ' Eau е вторият аромат на ябълка колекция, запазвайки нейната философия. Флакон с нежно-розов цвят, във формата на ябълка става причина за това, че режимът на Mimski Ricci Mimski L ' Eau е наречена Розова Ябълка. Парфюм Нина Ричи Розова Ябълка са переизданием отдавна любимия парфюм Mimski Ricci Mimski, издаден през 2006 година. Невероятно, но сиквелу успели да надминат оригинала. Захар-сладки нотки на парфюмеристите са заменили лекота и свежест цветни акорди. Парфюм Нина Ричи Розова Ябълка е балансиран, така че няма за какво "компотности" и реч не може да бъде.
Излиза през 2013 година новост, създадена парфюмером Оливие Креспом, с първите акорди е в състояние да очарова, окутать един удивителен аромат и да се премести от суетата на цветя-фруктовому лабиринт:

 • връхни нотки: зелена ябълка, грейпфрут, neroli, мандарина;

 • средни нотки: череша, гардения, водни ноти;

 • основни нотки: мускус.


 • Свежи розови парфюм на Нина Ричи пленят с първите ноти. Ароматно зелена ябълка разкрива своята свежест, която е подчертана от едва доловими нотки на мандарина и грейпфрут,
  Нина Ричи Розова Ябълка
  а след това се разкрива в "сърцето" на опияняваща черешней и умопомрачителен гарденией. Дори по-късно шест часа след нанасяне се усеща силен, но ненатрапчив мускусен струята . Безспорно, аромат на Нина Ричи Розова Ябълка заслужава внимание, и сред жените най-различни вкусове, възраст и житейски хобита!
  Рекламната кампания на аромата
  Лице на парфюм Mimski Ricci Mimski L ' Eau стана Фрида Густавсон, топ-модел от Швеция, която е нежен романтичен начин, създадени фотохудожником Еухенио Рекуэнсо, подкрепен присъщи парфюмери концепция. Всеки миг от infomercial тоалетна вода Mimski Ricci Розова Ябълка с абсолютна точност показва същността на парфюмерийната композиция.
  Заедно с"Нина Ричи Розова Ябълка" също четат: