• (5-04-2015, 15:50)   
  •   0   
  •  348 
Bvlgari Jasmin Noir

Съблазнителен аромат на екзотични цветя Bvlgari Mon Jasmin Noir for women (Българи Мон Жасмин Ноар) е създаден през 2011 година. Неговата изтънченост, в която са преплетени фини нотки на цветни аромати , е забулен в мистерия и интриги. Благодарение на издаването на тази песен позиция парфюмерного дома на Bvlgari значително поскъпна. Парфюм Bvlgari Jasmin Noir (Българи Жасмин Ноар) - това е изящна линия простота, непосредственост и бляскав лукс.
Интригуващ аромат от Bvlgari
В парфюме Jasmin Noir воплотились мистика и мистерията, подчертано от доминиращи нотки на черен жасмин. Този тоника пирамида оттеняют мистериозни дървесни нюанси, затова описание на аромат Bvlgari Jasmin Noir е непълна без думи "интрига". Парфюм Bvlgari Jasmin Noir е в състояние да вълнува, да привлича, очарова, но само не оставят безразлични. Плод на Софи Лабе и Оливие Польжа палта, излез, води на пътешествие в страната на цветята и те кара да се съсредоточи върху всяка твоя бележка. При този режим се различава лекота и незамысловатостью цветето в рамка, което позволява да се носи парфюм Българи Жасмин Ноар и следобед, и вечер. От най-горната бележка, с която и започва запознаване с парфюм, и до тънки пера, който запазва спомените в рамките на четири-шест часа, ще бъдете очаровани! Като тончайшая паяжина, изтъкана от цитрусово-цветен музика, аромат на Jasmin Noir среща мистериозно ландышем и свеж цитрусом. След няколко минути влезе в игра на переливающийся бриллиантовым блясък момина сълза, а завършек на композицията служи впечатляващия дървени струята:
Bvlgari Jasmin Noir


  • връхни нотки: момина сълза, цитрусы;

  • средни нотки: жасмин;

  • основни нотки: вирджинийский кедър, пачули, нуга, мускус.


  • Рекламна кампания новости 2011 година, вдъхновен от лукса. Лице на аромата, актриса Кирстен Дантс топки на екрана в компанията на лъв. Този подход напълно съответства на най-добрата традиция на "златния век" на парфюми. Още едно потвърждение на изтънченост и елегантна тънкостите на Bvlgari Jasmin Noir е дизайнът на флакона. Той напълно отговаря на концепцията на парфюмерийната композиция, отображающейся в асиметрични кристални лицата и елегантен микс от черен и златист цвят.