• (5-04-2015, 15:52)   
 •   0   
 •  502 
Дамски Армани Мания

Оригинален и неподражаем аромат на Armani Мания дизайн на дома е освободен от 2004 година. Създател на тази невероятна композиция стана известен парфюмерист Доминик Ропион. "Този аромат ми се искаше да разкрие женска същност, да покажем техния стил и темперамент, като се има предвид и при зачитане на техните стремежи" - сподели своите преживявания автор.
Състав
Дамски парфюм Армани Мания имат много необичайна пирамида. Смелостта, с която парфюмерист комбинировал напълно различни по своя стил и настроение миризми предизвиква възхищение! Кой би си помислил, че цветя, цитрусови и мускусни нотки могат така хармонично поладить помежду си, внимателно да се прехвърли цялата многогранность на женската природа:

 • връхни нотки: портокал, зелена мандарина, лавровишня, касис и розов пипер;

 • средни нотки: божур, магнолия, момина сълза, ирис;

 • основни нотки: кедър от Вирджиния, ванилия, бяло сандалово дърво, мускус и амбра.


 • За кого са подходящи парфюм Armani Mania?


  Балансирана композиция няма ясно изразени черти: свежест, сладост или пудровых тонове. Благодарение на този аромат смело може да се представите като на младо момиче на 25 години, така и за зряла жена на 45. А има леко кокетливое настроение. Но с мярка - точно
  Дамски Армани Мания
  толкова, колкото е необходимо на една жена, за да интриги, сякаш закачливо погледна изпод мигли. Това чувство се проявява и разкрива благодарение на цветочному сърцето мирис. Чувственост на аромата се крие в шлейфовых тонове. Звучи в края акорди на ванилия и сандалово дърво, като заявяват, че въпреки цялата си сдържаност, да ги носителка е в състояние да обичаме, преживяваме емоции и дава на своите чувства с цялата възможна дълбочина.
  Всичко това балансируется сдържаност мускусни тонове. Благородството на кедър прави аромата елегантен и запомнящ се начин.
  Незаменим атрибут - амбра. Освен че улавя миризмата на това вещество има поразителен имот предизвика усещане за топлина на подсъзнателно ниво. Амбра и има собствено мек и благороден аромат, който се придобива в процеса на обработка.
  Дамски тоалетна вода Армани Мания е с добра устойчивост. Парфюм магазини, освен в бутилки от 30 и 50 мл, също предлагат миниатюри, които са удобни за носене в дамска чанта.
  Заедно с"Дамски Армани Мания" също четат: