• (5-04-2015, 15:54)   
 •   0   
 •  327 
Chloe Eau de Parfum

Духове помагат на жените да вярват в своята жалба, да се чувстват спокойни, уверени. Точно по жизнерадостным ароматам се отнася Chloe Eau de Parfum.

Chloe Eau de Parfum - описание


Този легендарен парфюм, създаден през 2008 г., върнах се на прекрасната половина на човечеството актуализираният дизайн. Симпатична малка бутилка от много жени се връщат в магазините с изненада и огромна радост. Женски аромат на Chloe Eau de Parfum е създаден преди 7 години, специално за Модна къща Chloe специалисти в областта на парфюмерията, Мишел Альмераком и Амадиной Мари, но все още се радва на голямо търсене. Класически, топъл аромат добре се разкрива благодарение на уникалния си състав:

 • връхни нотки миришат екзотично личи, буйни пионом, фин фрезией;

 • средни оповестени са радостни миризма на момина сълза, магнолия, роза;

 • основни нотки оставят зад себе си интересна поредица кехлибар и виргинского кедър.


 • Букет добре се усеща по всяко време на годината, но е особено подходящ е за пролетта и есента.
  Този аромат е толкова впечатлен парфюмера Кристофър Райнауда, че той е създал вариация на тема известни духове, да ги Chloe Eau de Parfum Intense. Те също така се отнасят до производството на групата, са подобни свежи ноти, но обожавам разкрити собствени уникални нотки на боб Тонка, сандалово дърво, роза и розов пипер.

  За кого са подходящи парфюм Chloe Eau de Parfum?


  Парфюм Chloe да се хареса на жените, знаещи си позволят цената, силен, независим, но в същото време, чувствителни и склонни към романтика. Аромат на Chloe Eau de Parfum е в състояние да покори дори онези натури, които взискателен се отнасят към избора на спиртни напитки предпочита само най-доброто, устойчиви, необичайни миризми.
  Chloe Eau de Parfum

  А вдъхнови съмнение за нови постижения и действия, ще ви помогне да изразите своята женствена същност, заворожить околните, хармония, нежност, пролетна свежест. Избор на Chloe Eau de Parfum, ще се различава от останалите-специален чар. Chloe Eau de Parfum и Chloe Eau de Parfum Intense са чудесни млади момичета и жени на средна възраст за ежедневна употреба - да ги капка разкрасяване на вас и денем, и вечер. Между другото, тези аромати ще зарадва не само приятно и лесно като прах, миризми, но и на сравнително ниска цена. Хлое се отнася до марките, които ценят своята репутация, така че едва ли до края разочарован устойчивост на спиртни напитки.
  Заедно с"Chloe Eau de Parfum" също четат: