• (5-04-2015, 15:54)   
 •   0   
 •  1231 
Шанел Шанс Фреш

Има такива аромати, които са забулени в легенди за своето създаване и создателях. Често те са измислени, за да привлече вниманието на покупательниц. Но историята на Шанел Шанс да се основава, дори не са измислени, а реални събития. Самата неподражаемая Коко Шанел мечтаех за "вълшебно вкус", но чакам само шанс, който е вярвал "вътрешното състояние на душата му". Естествено, такива думи не могат да останат забравени и специалисти на компанията Chanel, основана когато-тогава Коко, един от неговите шедьоври нарича точно така - "Шанс". По този начин те за пореден път са увековечени на името на красива жена и талантлив моден дизайнер.
Но в тази история не е свършила. Буквално 4 години по-късно, през 2007 г., в светлина е продължение на състава - парфюм Шанел Шанс Фреш, които са се превърнали в своеобразно послание към жените по целия свят - силна, устойчива, не онези които му се боят житейски препятствия и смело ги преодолевающим, но при този, салда женствени и чаровни. Такава е била Коко Шанел, такива стават представителки на прекрасния пол с аромат на Шанел Шанс Фреш и Шанел Шанс.

Парфюм Шанел Фреш - легенда парфюм


Създал великолепен аромат известните Жак Польже, работещ на името на марката от 1978 година. Този парфюмерист е разработена за компанията Chanel повече от 30 песни - повечето от тях са придобили широка известност, някои - се превърнали в класика. Той на практика е създал чудото, свързващ в една бутилка нежност и се грижи за дома на жената и строгост, педантичность, властность бизнес дама. Така че този "коктейл", очевидно, и падна на вкус дами с различен социален статус и възраст.
Ако и вие чакате своя шанс, това го доведе, разбира се, ще тоалетна вода Шанел Шанс, обявена за жени, знаещи експерти в парфюме, с идеален вкус, чувство за стил. Не само за себе си парфюм удоволствие да се прилага, но и себе си малка бутилка изглежда безупречно - дизайн на Шанел е присъща на минимализъм и елегантност.

Шанел Фреш - описание на аромата


Шанел Фреш може да се нарече израз на женската душа, игривого настроението и "вкусна" сит на живот. Наслада от аромата се усеща от първите минути и в продължение на дълго време се разкрива букет, който е със състав:

 • връхни нотки миришещи цитрусами и кедър, подсилва, облекчаване на стреса, успокоява, да приложат депресия, създават атмосфера на гатанки;

 • средни нотки жасмин, розов пипер, воден зюмбюл засилват антидепрессивные имоти и предлагат да фантазира, да мечтае;

 • основни нотки с аромат на тиково дърво, пачули, кехлибар, ирис отвори сърцето си към любов, ярки емоции, щастливи мгновениям.


 • Шанел Шанс Фреш

  От описанието на аромата на Шанел Шанс Фреш става ясно, че той се отнася до шипровым. Те имат остър мирис, но не дразни, а напротив, дават хармония, те дълго време са считани, но не се отегчават, както и, в знак на признание от многото жени, които се превръщат в женски наркотик, който иска постоянно да вдишваш.
  Парфюм Шанел Шанс Фреш е изключително подходящ за пролетните и летни дни - в топло и горещо време той ухае напълно. Въпреки че, може да се ползва парфюм Chanel Фреш през есента и зимата - може би, това е точно този аромат, който може да подлудявам, да впечатли, независимо от сезона. Това е същото твърдение е подходящ и за време на деня - добър аромат и за деня, и за вечерта.
  Заедно с"Шанел Шанс Фреш" също четат: