• (5-04-2015, 15:57)   
  •   0   
  •  309 
Mexx Ice Touch Woman

Тоалетна вода Mexx Ice Touch Woman - истински подарък на жените от тази модна марка, продукцията на който освен парфюмерийни продукти също и дрехи, и аксесоари.
Концепцията на аромата
Mexx Ice Touch - двойка парфюми за мъже и жени в които парфюмеристите са марка се опитали да се покаже единството и борбата на противоположностите: лед и пламък. Наистина е необичайна комбинация от съставки позволява да усетите допир до кожата на ледените пръски вода, образувани от съседство с пламенен огън. Тези аромати са подходящи за млади, такива, страстна двойка.
Женски аромат на парфюма Mexx Ice Touch Woman е предназначена за млади, активни, живи, смели момичета, способни да влюбен в нея мъж да отидете на луд стъпки и да правят подвизи, за да се постигне взаимност. Но и самото момиче не седи със скръстени ръце: тя е амбициозна и умна, отива към своята цел и я постига. Тя също остава време за забавление и общуване с любимия млад човек. Тя - най-добрият образец на съвременната красота. Тази концепция за визията на героинята е отразено в самия аромат, така и в опаковката, в която тя е затворена. Прозрачен флакон от матирано стъкло напомня льдинку от чиста вода. Вътре в него блестяха от синята течност, като бутилката мерцающее сияние. В страничната част са разположени бели букви на името на аромата. Тоалетна вода е затворена в синята кутия с фирмени лого и изображение на ледени бучки.
Пирамида на аромата
Пирамида на аромата Mexx Ice Touch Woman се състои от няколко необичайни съставки.
Mexx Ice Touch Woman

Връхни нотки са студен чай с лимон, къпина и розов пипер. Ноти сърце" оживяват смела комбинация от листа от мента, бял циклама и цветя на портокал. Разкрива аромата извънредно созвучием бележки основа: мускус; малини и бял кедър, които остават за момичето, выбравшей този аромат, неповторим, шик и разпознаваем струята:

  • връхни нотки на: чай с лимон, къпина, розов пипер;

  • средни нотки: мента, циклама, портокал;

  • основни нотки: мускус, малина, бял кедър.


  • Парфюм се отнася до цветен , вода и плодов.
    Заедно с"Mexx Ice Touch Woman" също четат: