• (5-04-2015, 16:01)   
 •   0   
 •  452 
Versace Bright Crystal

Името на италианския модна къща Versace , която е специализирана в създаването на стилни дрехи, лакомства и аксесоари за тях, е известно на всички. Но и парфюм линия на заема не последно място. В парфюмерийната колекция на Versace са представени луксозни аромати за мъже и жени, които имат отличен вкус, следят най-новите тенденции. Не е преувеличено да се каже, че на луксозни тоалетна вода дадена марка ще зарадва всяко момиче, защото създателите на аромати Versace винаги се вземат под внимание световната тенденция за парфюмерного на пазара. И дори повече! Те задават му тон.
Сред цялата гама от парфюмерийната колекция на модна къща "Версаче" се откроява тоалетна вода Versace Bright Crystal for women стартира в производство през 2006 година. По отношение на обема на продажбите в съответствие луксозни парфюми първото място принадлежи именно "Ярка Кристала", отличающемуся чувственост, искрящо впечатление блясък и отлична устойчивост.
Легендата Донателлы
Вдохновительницей създаването на аромата Bright Cristal се превърна в Донатела (Donatella), сестрата на Джани Версаче (Gianni Versace), убит през 1997 година. Днес тя заема поста на главен дизайнер на модна къща е една от ключовите си фигури. Смъртта на основателя на модната империя причиниха себе си поредица от неприятности и финансови проблеми, но роднини са успели да се справят с тях. Още през 2004 г. в света е "джендема") нежна романтична версия на изискано вечерно парфюм Crystal Noir, а две години по-късно в колекцията на Versace са се появили подобни аромати Bright Cristal и Bright Cristal Absolute.
Легенда, която в един модерен дом, не опровергават, гласи, че парфюм Versace Bright Crystal - това е аромат, изтъкан парфюмером Алберто Морильясом от най-любимите бележки Донателлы. Каквото и да беше, и аромат Versace Bright Crystal наистина се оказа ярко, дискретен, свеж, манящим. Първото впечатление ярки, бляскави нюанси на ледени юзу, които подчертан акорди узрели зърна от нар. Пъпка "сърцата" се разкрива леко сладък, но не и "компотным" букет от магнолия и божур. Свежест аромат придават воднисти нотки на лотос. На своята сексуалност струята на Versace Bright Crystal е длъжен амбре, мускусу, червено дърво:

 • връхни нотки: замразени юзу, червен гранат;

 • средни нотки: магнолия, лотос, божур;

 • основни нотки: червено дърво, мускус, амбра.


 • Допълни описание на аромат Versace Bright Crystal е възможно така, че да го носят препоръчва се през пролетта и лятото. Най - доброто време на деня. Разбира се, това е условность, защото аромат лежи върху кожата индивидуално. Що се отнася до възрастови ограничения, те са посочени, тъй като парфюм композицията е подходящ и тинэйджерам, и на жените на напредването на възрастта. Наситеност, изразителността и устойчивост на аромата се изисква спазването на само едно правило - чувство за мярка.
  Versace Bright Crystal
  Две натискания на дозатора е напълно достатъчно.

  Елегантни щрихи
  Дизайн на флакона тоалетна вода Versace Bright Crystal привлича вниманието на простота и изисканост едновременно. Флакон олицетворение себе си абсолютна чистота, блясък, игра на чувства и настроения. Аромат, принадлежащи към групата на цветя-плодов идеален момичета, готови да се доверим на изкушението и обольщению сладостными акорди Bright Crystal. В ролята на "лице" на аромат неслучайно е избран зашеметяващи Кандис Свэйнпоул, ангел на Victoria ' s Secret.
  Тоалетна вода Versace Bright Crystal версия EDT е представен в обем от 3050 и 90 милилитра.
  Заедно с"Versace Bright Crystal" също четат: