• (5-04-2015, 16:01)   
  •   0   
  •  475 
Versace Crystal Noir

Историята на модната империя, създадена от Джани Версаче през 1978 г., пълен и ошеломительных успехи и финансови провали. След като през 1997 г. основател на модна къща " е бил убит, права за правене на бизнес са получили сестра му Донатела брат Санто и племенница на Алегра, името на Gianni Versace е променено на Versace. Главният дизайнер на модна къща, Донатела Версаче, продължава делото на брат си, освобождавайки колекция луксозни дрехи, аксесоари, луксозни продукти. Освен това, тя пополнила колекция от парфюми. Ярко събитие в света на модата и красотата индустрия се превърна в съобщение на ошеломительного аромат Versace Crystal Noir. Това се случи през 2004 година. Мина повече от дузина години, а пленителен тоалетна вода Versace Crystal Noir for lady продължава да витаят женски сърца и да се мъжки бие по-бързо. Каква е тайната на очарователното аромат?
Лукс кадифе
Първо запознаване с аромат, пуснат в версия на EDP, предизвиква силни емоции. Парфюм Versace Crystal Noir могат безумно харесва или да предизвика отвращение, но не и безразличие! Аромат, толкова выразителен, че да го бъркайте с някакъв друг невъзможно. В пирамидата на Versace Crystal Noir е аромат на нежност и чувственост преплетени с нотки на страст, което е скрито дълбоко вътре, а не е парадират. Някои сравняват своя парфюм композиция с елегантен кадифе, леко и нежно ласкающим тялото, други са очаровани от пудровым послевкус, трети - от свежестта на цветя с ярки ориентальным характер. Обаче никой не може да отрече, че описанието на аромат Versace Crystal Noir няма да бъде пълна без да посочва ясни принадлежност към слънчевата страстен Италия. Жената, която носи този парфюм, не може да не привлече вниманието към себе си!
Хипнотизираща пирамида "Черен кристал", създаден империя Versace, представлява идеална хармония сладост на прах, подправки, кадифе и тропически морски тен. Над създаването на парфюмерийната композиция Crystal Noir, съответстващи на духа на модна къща Gianni Versace, притеснява един от най-добрите "носове" на света - известния Антоан Ли. Уводната си акорд действа тръпчиво-ориентальная хармония, подправена кардамон, бял пипер, джинджифил. Тази комбинация прави парфюм разпознава, е много свежо, остро-сладък. Нататък идва ред на отваряне "сърцето", состоящему от меки чувствени аромати са гардения, които са придружени от ненавязчивых акорди на божур и цветя флердоранжа. Постепенно сладостной екзотична идилия трябва да отстъпя място наситена палитра от аромати база, гарантираща устойчив контур. Той се състои от бележки на кехлибар, сандалово дърво и мускус.
Versace Crystal Noir

Жар аромат добавят кокосов орех, череша, тубероза и грейпфрут, които действат в ролята на едва уловимых нюанси:

  • връхни нотки: джинджифил, кардамон, бял пипер;

  • средни нотки: гардения, божур, флердоранж, кокос;

  • основни нотки: амбра, мускус, грейпфрут, череша, сандалово дърво, тубероза.


  • Очарованието на "Черно Кристал"
    Аромат Versace Crystal Noir затворен във флакон с правоъгълна форма със стилизирани лица, превращающими го скъпоценен минерал. Масивна крышечка, направени под формата на кристали, засилва това сходство. Dark plum цвят стъкло, переливающегося и преломляющегося на светлината, да не двузначно загатва, че вътре се намира нещо ценно, странният, манящее. Тоалетна вода Versace Crystal Noir под сила се подчертае женските добродетели придадат на образа на лека мистика.
    Заедно с"Versace Crystal Noir" също четат: